anetina 08.10.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 chciałoby się już być na takim etapie oj trzeba gonić koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 anetkko- super to wszystko wygląda a co to panele masz w sypialni bo mi się podobają?? to panele Egger kolor akacja wiejska- od razu mi się spodobały ale długo myślałam czy będa dobrze wygladać. Na całej górze poza tą sypialnią mam jednakowy kolor podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ładnie się prezentująja też chciałam całość razem, ale mąż się nie zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a schody są po prostu zajebiste!!!!!!!!! dziękuję, wyszły trochę inaczej niż planowałam ale juz się przyzwyczajam Stopnie dębowe, podstopnie z blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a jakie miały być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Aneta, jakie to są płytki w łazience ??? [/u] w tej dolnej to greta z Polcolorit (beżowo-brązowa z z liściami na dekorze- o tę chodziło?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 tak, o tą dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a jakie miały być ? chodzi o barierkę, miała być delikatnie inna. Proste tralki i żadnych kulek na zakończeniach Ale przyjechałam, zobaczyłam i zostało. Afery nie robiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 anetkko- super to wszystko wygląda a co to panele masz w sypialni bo mi się podobają?? to panele Egger kolor akacja wiejska- od razu mi się spodobały ale długo myślałam czy będa dobrze wygladać. Na całej górze poza tą sypialnią mam jednakowy kolor podłogi. drogie były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a jakie miały być ? chodzi o barierkę, miała być delikatnie inna. Proste tralki i żadnych kulek na zakończeniach Ale przyjechałam, zobaczyłam i zostało. Afery nie robiłam. to dobrze, ze nie robiłaś łądnie się schody i barierka komp-onują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Aneta mogłabyś jakiś mały albumik założyć z tymi zdjęciami, co mogłabyś pokazać? może jakiś taki pseudo dziennik ? Pomyślę, tylko to chce takie zdjecia pstrykane komórką oglądać? Nie zakładałam dziennika bo nie znam sie na budowaniu, na papierologi a podobaja mi się dzienniki z których mozna dużo skorzystać, nauczyć się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no to załóż dziennik wykańczania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 anetkko- super to wszystko wygląda a co to panele masz w sypialni bo mi się podobają?? to panele Egger kolor akacja wiejska- od razu mi się spodobały ale długo myślałam czy będa dobrze wygladać. Na całej górze poza tą sypialnią mam jednakowy kolor podłogi. drogie były? na pewno nie, ale nie pamiętam Widzicie to własnei to o czym pisałam. Jak mam zakładac dziennik budowy jeśli po kilku tygodniach nie pamietam ile co kosztowało Kawika, jak chcesz zapytam Ł.- on na pewno wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 anetkko- super to wszystko wygląda a co to panele masz w sypialni bo mi się podobają?? to panele Egger kolor akacja wiejska- od razu mi się spodobały ale długo myślałam czy będa dobrze wygladać. Na całej górze poza tą sypialnią mam jednakowy kolor podłogi. drogie były? na pewno nie, ale nie pamiętam Widzicie to własnei to o czym pisałam. Jak mam zakładac dziennik budowy jeśli po kilku tygodniach nie pamietam ile co kosztowało Kawika, jak chcesz zapytam Ł.- on na pewno wie tak przy okazji zapytaj ciekawa jestem bo jestem na kupnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no to załóż dziennik wykańczania domu jak sie pojawi to znaczy, że cierpię na bezsenność albo jakimś cudem sie nudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no to załóż dziennik wykańczania domu jak sie pojawi to znaczy, że cierpię na bezsenność albo jakimś cudem sie nudzę zakładaj ponudzisz się z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 tak przy okazji zapytaj ciekawa jestem bo jestem na kupnie Co masz zrobić jutro... około 35 zł za metr, dokładnie będę wiedziała jak dostaniemy fakturkę za całość- teraz jeszcze listwy u nich dobieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.10.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 jeszcze 9 dni i się przeprowadzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 tak przy okazji zapytaj ciekawa jestem bo jestem na kupnie Co masz zrobić jutro... około 35 zł za metr, dokładnie będę wiedziała jak dostaniemy fakturkę za całość- teraz jeszcze listwy u nich dobieramy. czyli taka normalna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 do widzenia anetinko do widzenia anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts