delfina7 08.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Anetko może być ? http://www.marinex.com.pl/gfx/jedzenie-ryby-na-obiad.jpg mniam http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/obiad.gif, dziękuję baaardzo . Wzamian za chwilkę zapraszam do albumu- ktos chciał kolorki listew pooglądać Lecę do fotek:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Melduję , że jedne komentarze przeczytane , lecę do drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 08.10.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 zajrzałam i - super ta antresolka - będzie radocha a ja chciałabym być ( chociaż ) w połowie Twojej drogi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 zajrzałam i - super ta antresolka - będzie radocha mi się tez antresola podoba, i tyle radości sie szykuje http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/bounce.gif U mnie zwykła garderoba to kryjówka dla maluchów a taka antresola to jak statek na morzu. Dobrze, że macie takie tempo bo ja to juz sie nie moge końcowego efektu doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a ja chciałabym być ( chociaż ) w połowie Twojej drogi .... an.i pamiętaj, że kazdy z nas był kiedys na całkiem innym, mocno budowlanym etapie http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif Ale fakt, że ładnie się robi prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 No piękna ta antresola, chłopak będzie miał frajdę. Pewnie najwięcej czasu będzie tam przesiadywał. już tam sporo czasu spędza będzie miał tam swój azyl dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jedź, jedź, a później będziemy czekać na relacje ja też, jak się uda, gdy uśpię inwestorka, podjadę na działkę i będę malować udało się? Malowałaś, może jeszcze malujesz? U nas wszystko ustalone, wiadomo gdzie będą montowane uchwyty. Dzieci pobiegały po dworku a przegoniła nas wielka, czarna chmura A wcześniej taki mielismy widoczek: http://img32.imageshack.us/img32/6228/widokf.jpg widok super do północy malowałam melduję, że pokój inwestorka na raz pomalowany jak bateria nie siądzie w aparacie, to wrzucę fotkę u nas chmura też straszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 zajrzałam i - super ta antresolka - będzie radocha a ja chciałabym być ( chociaż ) w połowie Twojej drogi .... zobaczysz, jak u ciebie zleci to szybko 2 lata temu załatwiałam WZ na ziemię, którą chcieliśmy kupić rok temu postawiliśmy fundamenty teraz ... lada dzień dom gotowy do zamieszkania mąż już tam jest a ja słomiana wdowa nocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 zajrzałam i - super ta antresolka - będzie radocha mi się tez antresola podoba, i tyle radości sie szykuje http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/bounce.gif U mnie zwykła garderoba to kryjówka dla maluchów a taka antresola to jak statek na morzu. Dobrze, że macie takie tempo bo ja to juz sie nie moge końcowego efektu doczekac. garderoby są super rozwiązaniem i jako do zabawy dla dzieciaków z jednej garderoby mam wejscie na mały stryszek - kolejny raj dla dzieciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 mąż już tam jest a ja słomiana wdowa nocami no proszę to już druga z nas dzień dobry siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dzień dobry Delfinka pewnie do nas nie dołączy jej mąż grzecznie do domciu na noc wraca mój w dodatku siedzi z psiakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a Inwestorek pieska już widział?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 widział miał go nawet na noc - matka wracając z działki po 23 musiała z nim wyjść na szczęście w nocy inwestorek 2 razy do niego wstawał a gdy o 6 zaczął piszczeć, bez litości zbudziłam dziecko wstał, ale poprosił, żeby mu darować i żebym wyszła z psiakiem tak że ostatecznie psiak jest na działce z mężem a dziecko jeżdzi do niego i się bawi i ma pilnować jego misek i czy psiak ma jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a w ogóle dziecko wnioebowzięte psiak wynoszony, ciagle na rękach, bo to malutkie podobno ma niewiele urosnąć, fajnie by było ale obowiązki się zaczęły, bo tego psiaka trzeba raczej ze sobą ciagle wozić tamte na dworze zostaną, ten nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no ale myślę że warto ja sama chciałabym pieska mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 mogę dać mam sporo inwestorek by sie załamał tego dostał w zamian za Dino, który odszedł był płacz, strata i obeitnica, że dostanie psiaka tylko dla siebie jak tylko są warunki, to ja jestem za tym, by psiak był z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ja chyba do wiosny się wstrzymam.mam nadzieję że wWiktor się przekona do psów, teraz ich się boi (jakis uraz ma nie wiem czemu), ale mówi że że jak będzie miał swojego to się nie będzie bał bo to jego) a o Sandrę się nie martwie uwielbia psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ja uważam, że lepiej, zeby dziecko się bało niż odwaznie leciało do każdego psa Wiktor jest rozważny, może dlatego boi się/odrzuca go od psów? podobnie z wodą inwestorek był rozważny, podchodził do wody w jeziorze, rzecze czy an basenie rozwaznie nie bałąm się o niego a teraz jest tak pewny, ze potrafi nurkować czy pływac pod wodą, gdy nikt nie patrzy ja osiwieję przez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nie zmuszam Wiktora do kontaktów z psami, chociaż ja jestem psiara okropna mój E. tez zresztą psy go bardzo lubią. mam nadzieję że się przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 przekona się a już na pewqno wtedy, gdy będzie miał swego psiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts