kawika 09.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no mam nadzieję bo psiak będzie spory - owczarek niemiecki długowłosy - moje marzeniehttp://www.owczarek-niemiecki.pl/images/falco_home_page.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 śliczny psiak czekamy więc z niecierpliwością na wiosnę w dodatku - zdobył mi stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 piękny jest ale na takiego to mnie nie będzie stać no i stronka nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 drogie są ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nooooszczeniak od 2000 do 3000, ale z rodowodem taki po rasowych rodzicach ale bez rodowodu do 1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no cenowo szok a jeszcze nie wiadomo, jak się będzie chować ja tam mimo ze te wszystkie psiaki ąłdne, wolę kundelki nasze swojskie one sa najmądrzejsze przykład naszych psiaków gdy husky był mały (ma obecnie pół roku), kundel przybłeda pilnował go, odrącał, gdy leciał do dołu czy pod auto, zawsze nadzorował, co szczyl robi teraz husky jest o wiele większy niż ten kundel, więc są momenty wspólnej zabawy, ale i walki o władzę teraz z tą sunią - obydwa ją pilnują, nadzorują super widok dwa wielkie psiaki, a tu taka malutka kuleczka między nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 wilki tak jak i każdy pies nie wiadomo jak się będą chować ale to są bardzo mądre psy, bardzo mój wujek miał kilka wilków i po prostu cudne, cholerni mądre i przywiązane do swoich właścicieli kupię sobie, może nawet pod choinkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 szczeniaki to jakoś na jesień i wiosnę są chyba dobrze kojarzę a pod choinkę super prezencik na nowy dom by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 szczeniaki to jakoś na jesień i wiosnę są chyba dobrze kojarzę a pod choinkę super prezencik na nowy dom by był no chciałabym ale same chęci nie wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 trzeba mężowi podpowiedzieć gorzej z kasą ... ale ... jako pod kredycik jako ochrona domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 idę zdjęcie pokoju z kolorkiem dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 idę zdjęcie pokoju z kolorkiem dodać no to idź zaraz zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dałam co prawda pokój raz malowany farba jeszcze nie wyschła ale co nieco widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no już całkiem dużo widać. super się robi.kurde jak fajnie patrzeć na to jak szybko robi się domowo i tak swojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no fajnie dzisiaj mają się kłaść panele na podłogę dzisiaj wieczorkiem i jutro będę malować drugi raz moze da radę poszukać jeszcze jakiś firaneczek dodać karnisze i można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no to chyba zamieszkasz wczesniej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 bez przesad nie ma jeszcze oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale psiuniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no fajnie dzisiaj mają się kłaść panele na podłogę dzisiaj wieczorkiem i jutro będę malować drugi raz moze da radę poszukać jeszcze jakiś firaneczek dodać karnisze i można mieszkać dziewczyny, Wy robicie od razu profesjonalny wystrój wnętrz Ja o tym nawet nie pomyślałam, nawet nie wiem czy zdążę wybrać jakieś rolety do chłopaków, bo przyzwyczajeni spać w ciemności a śpią jeszcze w dzień Najwyżej zrobimy jak na wakacjach: szary papier pakowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale psiuniek słodkie jest takie maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts