futrzaki 30.06.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam,wiem że już pare watków było w tym temacie ale każdy porównuje inny sprzęt.Mam pytanie czy ktoś z Państwa użytkuje lodówkę AEG/Electrolux (w szczególności z funkcją Longfresh).Zastanawiam się czy nie kupić takiej lodówki zamiast Liebherra z BIofreshem ze względu na cenę.Chodzi mi głownie oczywiście o awaryjność i sprawdzanie się tego systemu Longfresh.Pod uwage biorę model Liebherr 31560 ICBS lub AEG SANTO 91840 4I badż AEG SANTO 91840 5i ewentualnie Electrolux ERO 2820. Róznica w cenie do Liebhera jakieś 600-700 zł.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 01.07.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Liebherr to...renoma i porzadny wybor jakosciowo i eksploatacyjnie.Ja mysle dokladnie o tym modelu,z uwagi na wlasnie zakup lodowki -jako sprzetu lata,czekam z pol roku, by odlozyc pieniadze.W tej chwili kupilem inne agd,ale na bank Liebherra wydajac , jak psizesz o te 600-700 pln wiecej.Nauczylem sie,ze nie warto oszczedzac na pewnych rzeczach....Nie czytalem nigdzie negatywnej wypowiedzi o sprzecie Liebherra,o innych owszem...Ale czy tylko tym sie kierowac????Wedle gustu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts