Rossa 28.10.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 bozycku kofany jak dobze ze was mam dziołchy hej siedziała i rycała.... a gdzie hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 bozycku kofany jak dobze ze was mam dziołchy hej siedziała i rycała.... a gdzie hej a choćby i u mnie, mam karton chusteczek, bo Maciej ma katar - to razem byście se nochami podciągali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.10.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 bozycku kofany jak dobze ze was mam dziołchy hej Krucafuks (względnie krucahymel ), co Ty godos babo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 02.11.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 efilko wielkie dzięki za info jeżeli chodzi więc o te fixy to na pewno takowe będę miała w sypialni ,kuchni i część w salonie , nie wiem tylko jeszcze co znaczy na plaster ma się otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Rossa pocieszę Cię, że ja też nie wiem.... dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Mówisz o tym na plaster??? A tak, to duże okno w salonie to na bank fix - na plaster mi się ma otwierać? Zresztą jak zrobię otwieraną część, to będzie miejscami grubszy podział, miejscami cieńszy - zepsułoby to to piękne okno... widzisz i tu już mam problem jakaś niedouczona jestem co to FIX i pozostała reszta bo kompletnie nie mam pojęcia poprostu jeszcze nic na ten temat nie czytałam fixy to naświetla stałe. okna których nie da się otworzyć To jest inaczej na huk, na ch..., czyli coś niepotrzebnego... Ehhh dziewczyny wszędzie się doszukujecie budowlanej terminologii, człowiek nie może normalnie czegoś kolowialnie zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 wytłumaczenie z ch mnie rozwaliło ja mówię: na grzmota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.11.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 wytłumaczenie z ch mnie rozwaliło ja mówię: na grzmota Bardzo powiedziałabym okazały ten Twój eufemizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 04.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 idę dziasiaj do jednej z firm coby mi zrobili wycenę okien i ciekawa jestem jak zareaguje Pan jak mu powiem że ja chcę okna na grzmota hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 nie wyceni ci bo to oznacza że ci niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.11.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Czesc, ja tez tutaj przylazłam. To , ze Rossa bedzie budowac z frontowym gankiem to juz wiedzialam, lecz nie wiedzialam, ze juz tyle zbudowałas! A w której czesci Bieszczad sie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 04.11.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 witam cię myszko w moich skromnych progach i pragnę ci powiedzieć że może nie jest to środek Bieszczad ale mówią że jest to brama do Bieszczad czyli moje kochane miasto Sanok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam! Też trzymam kciuki za Ciebie Widać, że fajna "babka" z Ciebie Zwłaszcza, po przygodzie z trawą Czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 05.11.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a dziękuje ci bardzo dardurdkaza wizytę i już pędzę do cie co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No ładna ale taka troszkę dziwna ta kuchnia: http://images26.fotosik.pl/290/1af7cba2842bfc6a.jpg Myślałam że nad kuchenką się robi okap, a nie mikrofalę, ale co ja tam wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 nooooooo ładne to tam... dawaj stronkę może i ja cosik też poszperam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.11.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To jakas amierykańska wersja kuchni chiba. Niby fajna, a na granicy z kiczem. Nie podobają mi sie do niej lampiszony i ten zaokrąglony barek. Wogole nie lubie takich kształtów, jak wszystko inne nie ma w sobie ani orobiny koła- fali - tylko kancik. To jakby ubrac t-shirta do spodni garniturowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 05.11.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No ładna ale taka troszkę dziwna ta kuchnia: Myślałam że nad kuchenką się robi okap, a nie mikrofalę, ale co ja tam wiem tak tak okap ,wszystko się zgadza , ale jest to taka mikrofala w której jest okap i powiem więcej ,że się ok sprawdza , sama testowałam takie w stanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.11.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 No ładna ale taka troszkę dziwna ta kuchnia: Myślałam że nad kuchenką się robi okap, a nie mikrofalę, ale co ja tam wiem tak tak okap ,wszystko się zgadza , ale jest to taka mikrofala w której jest okap i powiem więcej ,że się ok sprawdza , sama testowałam takie w stanach Rozumiem że to ma sens w polskich blokowych klitkach, ale po co Hamerykanie takie dziwolągi wymyślają? A do do kiczu i ni przypiął ni przyłatał zaokrągleń to się nie da nie zgodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts