Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika ROSSY

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mówisz o tym na plaster???

A tak, to duże okno w salonie to na bank fix - na plaster mi się ma otwierać? Zresztą jak zrobię otwieraną część, to będzie miejscami grubszy podział, miejscami cieńszy - zepsułoby to to piękne okno...

widzisz i tu już mam problem jakaś niedouczona jestem co to FIX i pozostała reszta bo kompletnie nie mam pojęcia poprostu jeszcze nic na ten temat nie czytałam

fixy to naświetla stałe. okna których nie da się otworzyć

To jest inaczej na huk, na ch..., czyli coś niepotrzebnego... :lol:

Ehhh dziewczyny wszędzie się doszukujecie budowlanej terminologii, człowiek nie może normalnie czegoś kolowialnie zapodać :roll: :wink:

To jakas amierykańska wersja kuchni chiba. Niby fajna, a na granicy z kiczem. Nie podobają mi sie do niej lampiszony i ten zaokrąglony barek. Wogole nie lubie takich kształtów, jak wszystko inne nie ma w sobie ani orobiny koła- fali - tylko kancik. To jakby ubrac t-shirta do spodni garniturowych

No ładna ale taka troszkę dziwna ta kuchnia:

Myślałam że nad kuchenką się robi okap, a nie mikrofalę, ale co ja tam wiem :wink:

tak tak okap ,wszystko się zgadza , ale jest to taka mikrofala w której jest okap i powiem więcej ,że się ok sprawdza , sama testowałam takie w stanach

Rozumiem że to ma sens w polskich blokowych klitkach, ale po co Hamerykanie takie dziwolągi wymyślają?

A do do kiczu i ni przypiął ni przyłatał zaokrągleń to się nie da nie zgodzić...