Rossa 09.11.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dorcia wiesz ........ to zależy co się komu podoba , ale prawdą jest albo kanciaki albo zaokrąglenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 09.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 halo jest tam ktoś........ potrzebuję pomocy....... wykasowałam sobie sama aviatarek i za boga ojca nie pamiętam jak to się robi help mi plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.11.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Musisz wejść do profilu i tam na dole jest miejsce na avatar - musisz podać linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No Rossa poradzilas sobie wzorowo z avatarkiem. Ide do Twojego dziennika, zobaczyc, czy jest tam jaki wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.11.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Hmm... Skądś znam tę elewację... hehe Też mi się podoba, jest bardzo subtelna, na pewno będzie pasowała do Twojego domku Miło, że do mnie zaglądasz, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 13.11.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dzień dobry dziewczętamyszko dardurdko witam was gorącoi słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 heoł też się witam gorąco... i ( tu look za okno) nawet dość słonecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 I ja tez moiwe hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 przyszłam sie przywitać elewacja kompletnie nie w moim stylu ale do Twojego domku pasuje cudownie i... chętnie bym taki zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 18.11.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 witam efilko sama nie wiem czy ona pasuje również do mnie ,wszystko wyjdzie w praniu kolorek ładny ,ale też nie wiem czy do mnie bo planuję grafitowy dach i białe okna ze szprosami ,dożyjemy zobaczymy jak na razie cieszę się z tego co mam i dopuki nie nakryję dachem to nawet tak naprawdę niczego nie szukam ,żadnych planów bo ja mam zazwyczaj pecha jak coś zaplanuję to ni cholery nigdy mi nie wyjdzie ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 no i dobrzetakie podejście na spokojnie to nerwów kupe zaoszczedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 witanko.... przeczytałam o teściowej, nie wiem o co chcodzi, ale wiedz, że teściowe to w przeważającej większości taki naród co to potrafi podnieść ciśnienie.... zatem wdech, wydech, wdech, wydech... i do przodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 18.11.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Kasiu jak to nie wiesz o co chodzi!Chociaż możesz nie wiedzieć mając teściową z którą dogadujesz się bez problemu i która co ważniejsze nie wtrąca się w Twoje sprawy nic nie dyktując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.11.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A ja mam taką teściówkę No oczywiście nie jest idealna, ale przynajmniej się nie wtrąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 18.11.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dardurdkaale ci dobrze ,ja takiej nie mam , dobrze, że moja jest jakieś 7 tysięcy kilosów ode mnie ,aczkolwiek dzwoniąc też zrobi robotę jak się patrzyi potrafi porządnie wqrwić spokojnego człeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.11.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nie przejmuj się, zawsze możesz nie odbierać telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 18.11.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 witam mam pytanko bo widze ze scianki z solbetu na cienka spoine na jaka zaprawe stawiacie przy obecnych temperaturach jest jakas zimowa zaprawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Kasiu jak to nie wiesz o co chodzi! Chociaż możesz nie wiedzieć mając teściową z którą dogadujesz się bez problemu i która co ważniejsze nie wtrąca się w Twoje sprawy nic nie dyktując. wiesz co ja to mogę powiedzieć, że moja teściowa to jest dobra osoba i tom dobrociom może czasem tak wściec człowieka, że z moją mam kontakt raz na jakieś pół roku... a mieszkamy na tyle daleko, że chcą się odwiedzić, trzeba się umawiać, więc niezapowiedzianych wizytacji nie mam... a telefony też musiałam ograniczyć, bo powiedzmy, że źle wpływały na mego ślubnego bardzo żle.... więc nie wiem co tam masz ze swoją, ale niech Cie pociesza myśl, ze wcale nie jesteś sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nie przejmuj się, zawsze możesz nie odbierać telefonu A myślisz że ja po co sobie fundnęłam rozpoznawanie numerów w domowym telefonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam ..Panie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts