Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika ROSSY

efilo

Recommended Posts

tak ja nie chciałam mąz cały czas mówił żeby się budowac ,ale ja koniecznie chciałam w moich rejonach i znalazłam taką działkę tylko te 9 lat temu nie bylo mnie na nią stać ale" co się odwlecze to nie uciecze ",dzisiaj buduję się właśnie na tej samej działce co ją wypatrzyłam 9 lat temu

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chciałam tylko dodać że z mieszkania do budowy mam 7 minut drogi spokojnym kroczkiem ,na osiedlu jak na osiedlu dużo bloków leszcze więcej dzieci i kupa samochodów więc ruch i gwar nie z tej ziemi a i mnie na działeczce cisza, spokój koledzy bażanty koleżanki sarenki zające i nawet myszołów lata na moim niebie także jak się wybuduję to Was zaproszę z tymi pociechami w te moje rejony a wiecie skąd jestem także widoki w cud

no i tym oto sposobem narobiłaś sobie biedy, że hoooo hooooo...

zaproszenie przyjęte, w kajet wpisane, czeka na realizację....no i już się moja droga nie wykręcisz....a czy ja mówiłam, że moi chłopcy to łobuzy, nie?

aaaaaaa widocznie zapomniałam :D :D :D

ps. u nas również miło nam będzie Cię kiedyś gościć!!! :wink:

nie przejmuj się urwisami nitubagi

mój aniołek zrownoważy conieco ich szaleństwa :wink:

no to Twój upór jednym słowem wyszedł Ci na dobre. miałaś niesamowitego farta. u nas im dłużej czekasz tym bardziej Cię nie stać. ceny działek galopują jak szalone. a żeby jakaś aż 9 lat czekała to jakaś ze śmietnikiem pod i słupem nad musiałaby chyba być :o wielkie gratki!

no to teraz czekamy z niecierpliwością na rozwój wydarzeń 8)

ze względu na to że mieszkam na zadupiu( aczkolwiek moim skromnym zdaniem że to zadupie)ceny działek nie są takie monstrualne ale nie powiem są i takie że cena zbija z nóg , z ta naszą działką nam się udało bo właścicielka cały czas jest za granicą i koniecznie chciała się jej pozbyć tylko w całości , a w całości nikt nie chciał jej kupić bo wielka a nam taka pasowała ,wiecie jak to jest jak miała być nasza to jest nasza

Rossa

nic kompletnie się tym nie przemuj. Ja miałam basen na budowie po tym jak mi zasypali fundamenty piaskiem i przez kilka miesięcy nic się nie dało z tym zrobic. I co? I teraz już jest to mgliste wspomnienie. Trza iść do przodu i się na rzeczy niezależne od siebie nie denerwować. Jeszcze stracisz troche zdrowia na użeraniu się z wykonawcami więc sobie przyoszczędzaj na razie.

A coś mocniejszego zawsze mile widziane w takich sytuacjach :D

wiem wiem tylko tak długo czekaliśmy żeby zacząć, nasi fachwcy budują w tym czasie dom komuś innemu i z naszej strony nie chciałlabym coś zapiepszyc z czasem maja tak skakać z jednej budowy na drugą -nie wiem czy im się to nie znudzi ,bo jak zaczną marudzić to wyjdę ze skóry i stanę z boku

Rossa

jeden komentarz do dziennika - jak mają nie zdążyć ubić to za chińskiego boga nie zgadzaj się na rozsypywanie piasku. Piasku nie wolno zostawić niezagęszczonego. Bo jak podejdzie wodą to kaplica - robi się z tego takie ciasto jak nad morzem się pewnie kiedyś bawiłaś i kicha - żadna zagęszczarka tego nie ruszy bo się natychmiast zakopuje. Ja tak miałam (tzn rozsypali piasek po czym sobie pojechali i spadł deszcz). Przez to amm 2 miechy opóźnienia na budowie (bo u mnie piasek był pod całym terenem budowy)

o jejku niedawno wróciliśmy z działki , chłopaki zapierdalali jak ta lala , wszystko OK ,nawet nie wyobrażałam sobie że to tyle nerwówki , wiedziałam że nerwy będą ale żeby aż tak

efilokochana nie dość że sama masz budowę i swoje kłopoty związane z tym to jeszcze się martwisz moimi problemami ale wielkie dzięki za wsparcie , widzę że tylko na Ciebie moge liczyć bo tu nikt nie zagląda do mnie oprucz Ciebie