78mysz 30.01.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Rossa, zapadłas w sen zimowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 sen zimowy c.d. lalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No już myślałam że coś tu się zadziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 tez przyszłam bo powiadominie dostałam.... ROSAAAAAAA łer ar juuu??????? wracaj i mów szybko co słychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.02.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ech ale się rozmarzyłam ................w Bieszczady jedziemy dopiero latem Do drzwi polecam Ci miejscowego mistrzunia - Pan Krzysztof Potaczała jest z okolic Rzeszowa. http://www.potaczala-drzwi.ovh.org/ My robimy u niego drzwi (min. takie z fazowanymi kryształami). Domek zapowiada się przepięknie - z przyjemnością będziemy zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.02.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry Rosso!!! Nie wiem gdzie się podziewasz, ale jak przyjdziesz to zostawiam odrobinę słodyczy w ten tłusty czwartek Smacznego! http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/310000000332ce36/1/233/EpaeWCwc1j_igv2ws8kc94oli8ryd-Cu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 05.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Rossa, ostro poszliście ze ścianką kolankową-ciekaw jestem efektu po więźbie. Szukajcie dobrych magików od dachu-projekt nie dla każdego jest czytelny powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hala_k 07.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Zaszaleli nie tylko ze scianką kolankową?! Gdzie podział się "frontowy ganek"? Chyba zrobił się "frontowy balkon" Co do więźby to racja, potrzebni są magicy. Czekamy z niecierpliwoscią na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 02.05.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dziewczyny moje drogie pod moją nieobecność dzięki wielkie za odwiedziny ,dzięki za przepyszne pączki i za wybudzanie ze snu zimowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 02.05.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 mery i hala macie rację poszaleliśmy ze ścianką i to ostro czego zupełnie nie żałuję , zresztą sami zobaczycie już wkrótce, a co do balkoniku to żałuję jednego ,że zrobiliśmy tylko jeden a domek czemu nie ,może się nazywać z frontowym balkonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Słuchaj koleżanko ależ trzymasz nas w niepewności... pokazałabyś nam te swoje cudności to tak chomikujesz ja przynajmniej jestem bardzo ciekawa bo wiem, że stawiasz piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 04.05.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam witam moja droga może i trochę przetrzymałam BARDZO PRZEPRASZAM ,ale długo, długo nic się nie działo ...........a zdjęcia wkleję , ale może jak trochę posprzątamy na budowie bo bajzel taki ,że wstyd pokazać (rusztowanie ,śmieci ,resztki desek ,folii i takie tam nic ciekawego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nareszcie jesteś!!! Wklejaj zdjęcie stanu aktualnego i się tu bałaganem nie zasłaniaj. Myślisz że my nie wiemy jak wygląda plac budowy? Środek maja a Ty nam zimowe fotki zapodajesz? Super że wróciłaś marnotrawna Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 05.05.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a dzień dobry ,dzień dobry efilko ja marnotrawna chciałam tylko powiedzieć ,że u mnie naprawdę aż tak się nie dzieje bo my dopiero z dachem ruszyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.05.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 oj nie przesadzaj, dach w końcu najważniejszy jest!!! Dzieje, się dzieje, skoro już o ogródku myślisz Fajnie że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 05.05.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 witam i ciebie dardurdko no coś tam się dzieje , nie powiem ,że nic , fakt dach bardzo ważny od którego nie mogę oderwać oczu (tzn.jak na razie od wieźby ,folii) ale zawsze coś i najważniejsze ,że wreszcie mam w domku sucho a ogródki wklejam żeby nie pogubić (oj chciałabym już zacząć coś robić ,ale to musi jeszcze poczekać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.05.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Doskonale Cię rozumiem... dlatego ja na pocieszenie zaadaptowałam sobie las na ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 05.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 fajnie Ci u nas same łąki i polany ale do lasu niedaleko ,ale lasek koło domku superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Rossa Ty tu nie ściemniaj tylko zdjęcie zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.05.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 WOW WOW WOW Ja Cię kręcę!!!!!! Nareszcie widać bryłę Jest ekstra!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts