yuka 21.04.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i51.tinypic.com/optx0z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Okna przepiękne!!! I domek nabrał wyglądu z tym czarnym daszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.11.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ale pędzicie!!! Rossa, zaglądasz tu jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 26.11.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Cześć kochana Zaglądam , zaglądam ale kurde z taka częstotliwością , że mi wstyd przed samą sobą a co dopiero przed wami wszystkimi:bash:.Dzisiaj sobota , jestem w pracy a że pogoda nieciekawa to i nic się nie dzieje tzw. bezruch , więc może coś w końcu nadrobię .Dzięki za odwiedziny bo jedynie ty tu jeszcze zaglądasz :lol2:, czyli warto chyba pisać co sie dzieje na placu boju.Już pędzę do Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.12.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Rossa, to na jaką pompę ciepła się w końcu zdecydowałaś? Jak nie chcesz tu, to może być na priv. No jak się u Was dzieje, to już konkretnie. Gratuluję. A sunia booossska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.12.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Witam Ciebie Jagno milo mi , że odwiedzilaś moje skoromne progi. Jak sama widziałaś miałam problem z wyborem a to dlatego , że jak większość z nas szuka dobrego sprzętu ale w dobrej cenia. Jako ,że nic takiego nie znalazłam zostało na tym co sprawdzone i funkcjonuje kilka dobrych lat w domu mojego kuzyna dokładniej kuzynki .Pompa sprawuje sie bez najmniejszego zarzutu , firmy montujacej może nie będę pisać ,żeby mnie ktoś nie podejrzewał o reklamę . A popma nazywa się hm Pompa ciepła IVT Greenline HT Plus E14 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.12.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Greenline... Ładnie się nazywa. Będę czytać. Jak będę miała jakieś pytania, to Cię przyatakuję, debre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 09.12.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Jasne nie ma sprawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 15.12.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Cześć Rossa! Dobrze,że wzieliście kotkę na nowy dom ale jak się zwierzaki dogadują? O Twojej pannicy-psicy przeczytałam w komentarzach u Jagny, tak podczytuję sobie:oops: to czarny terier rosyjski, prawda? z tego co czytałam to wspaniała rasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 15.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 kocimieta witam Ciebie u siebie Co do czarnych terierów rosyjskich to fakt wspaniała rasa nawet kiedyś myślałam o takim nasza psica to nowofundland . w każdym razie to czarne i to czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 15.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Joj miałam napisać jak tam się dogaduje pies z kotem:rolleyes: W pierwszym dniu Rosa chciała cały czas wiedzieć co robi kot , a że słychać było gdzie jest Tolka bo założyłam jej dzwoneczek to co pies zasnął , kot przeleciał mu koło nosa i po śnie i gonitwa .Kot malutki ,Rosa wielka pod łóżko sie nie zmieści więc po takiej gonitwie ucieczka pod łóżko.Normalnie pies był pobudzony bardziej dzwoneczkiem niż samym kotem. Założyłam dzwoneczek psu i po jednym dniu problem zniknął. Dzisiaj śpią razem , kot zaczepia psa i zachęca do zabawy, pies delikatnie mówiąc olewa Tolke a ta jak za dużo sobie pozwoli dostanie ostrzegawczy warkot od Rosy .W ogóle jest fajnie jak jeszcze na dom zostanie wypuszczona nasza Marysia ( żółw wodno-lądowy) Także nie nudzimy się . :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.12.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Witam się z rewizytą Zobaczyłam się w Twoim dzienniku:o normalnie z dumy pękam........ Piękny macie domek, i olbrzymi! Do takiego stylu okna szprosowe jak najbardziej pasują będę śledzić postępy budowlane i wtrącać swoje 4 grosze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 16.12.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Amelia 2-no hej fajnie , że wpadłaś;) Wyobraź sobie ile razy popatrzę na okna to ciągle powtarzam "ale dobrze , że Amelia napisała o oknach " A dom trochę duży , ale śmiejemy się , że my przecież dużą rodzinę mamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 17.12.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Nowofundland powiadasz, też fajnie. Do dużego domu - pies tez odpowiednio wielki, skala musi być zachowana Muszę zajrzeć do Amelii 2 co tam z tymi oknami - warto wiedzieć, może do wiosny nie zapomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.12.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 24.12.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img208.imageshack.us/img208/3267/kartkapl.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.12.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img803.imageshack.us/img803/1193/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Niech to będą fajne Święta, a przy okazji bardzo szczęśliwy Nowy Rok. http://img710.imageshack.us/img710/3848/231220111738.jpg Prezent do odebrania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.12.2011 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://i41.tinypic.com/epeljc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts