DorciaIQ 27.10.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ależ Ty masz tam ślicznie w tych górkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 27.10.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 DorciaIQ podtrzymuje to co powiedziałam kiedyś dziewczynom , jak się wcześniej nie wykończę i się wybuduję to zapraszam w te góry , wiesz jakie Bieszczady są piękne jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a to na jesień ta parapetówa? czemu tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 27.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a to na jesień ta parapetówa? czemu tak późno parapetówka na jesień???????????????no co ty efilko zwariowałaś ja mam w planach dopiero wiosną 2010 chyba że po drodze wygram w jakiegos totka a poza tym sama widzisz jak nam ta budowa idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Rossa to inaczej biorę parapet pod pachę i jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 27.10.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Rossa to inaczej biorę parapet pod pachę i jadę a nie , to my to możemy zrobić bez parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Tak się zapatrzyłam w te śliczne zdjęcia że z wrażenia wpisałam się w dzienniku. Na szczęście coś mi nie spasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Rossa to inaczej biorę parapet pod pachę i jadę a nie , to my to możemy zrobić bez parapetów moje parapety Ci nie pasują? no ładnie to jakie chcesz - postaram się o coś ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 27.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 a nie nie twoje parapety są ok , tylko parapetówe możemy zrobiś bz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no i gites a tak na serio pytam - jaki chcesz parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 To Twoje zdjęcia takie piękne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.10.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witanko tak tak niewiarygodne są te zdjęcia wiem hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 mi się przypomina od razu roztocze. cudny wyjazd.... też było tak ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 28.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 patrząc na zdjęcia wnioskuję, że wykusze będą w systemie kanadyjskim (jak w projekcie), czy tak? I troszkę za późno, ale napisze: nie wiem czy dawaliście pręty zbrojeniowe pod okno (w ostatnią warstwę BK)-a warto, bo mi pod 3 oknami pęka tynk. A z wyprzedzeniem: jeśli robicie półokrągłe okno w salonie (pisze jesli bo widziełem ZFG2 bez) to polecam wycięcie piłą otworu w ścianie. Wcześniej należy 2-3 warstwy ponad planowanym otworem zazbroić np fi 6- przynajmniej zachowasz jednorodność ściany Warto również zadbać o DOBRE okna. Salon jest mocno przeszklony i w zimie odczywa się jakby okno było uchylone (mimo że to fix). O właśnie, możecie rozważyć czy nie wstawić fixów (my daliśmy w salonie, kuchni, garażu-sprawdza się) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzień dobry.... widzę że mowa o parapetówach - proszę mnie uprzejmie wciągnąć na listę zainteresowanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 A tak, to duże okno w salonie to na bank fix - na plaster mi się ma otwierać? Zresztą jak zrobię otwieraną część, to będzie miejscami grubszy podział, miejscami cieńszy - zepsułoby to to piękne okno... Zdjęcia KLASA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.10.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 A tak, to duże okno w salonie to na bank fix - na plaster mi się ma otwierać? Zresztą jak zrobię otwieraną część, to będzie miejscami grubszy podział, miejscami cieńszy - zepsułoby to to piękne okno... widzisz i tu już mam problem jakaś niedouczona jestem co to FIX i pozostała reszta bo kompletnie nie mam pojęcia poprostu jeszcze nic na ten temat nie czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 bozycku kofany jak dobze ze was mam dziołchy hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 bozycku kofany jak dobze ze was mam dziołchy hej siedziała i rycała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 A tak, to duże okno w salonie to na bank fix - na plaster mi się ma otwierać? Zresztą jak zrobię otwieraną część, to będzie miejscami grubszy podział, miejscami cieńszy - zepsułoby to to piękne okno... widzisz i tu już mam problem jakaś niedouczona jestem co to FIX i pozostała reszta bo kompletnie nie mam pojęcia poprostu jeszcze nic na ten temat nie czytałam fixy to naświetla stałe. okna których nie da się otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts