ada_Lipków 19.01.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 To i ja dołączę się do dekarskich tematów - u mnie Witek Groń (góral) dach i obróbki blacharskie robił, super gość, pomieszkują ekipą w tygodniu w Izabelinie - więc z pewnością podjadą coś poprawić - dać Ci namiar ? I załamywać się nie ma co - nam właśnie 3 rok stuknął od wbicia łopaty - i jeszcze nie mieszkamy,a wieczorami poszukiwania internetowe a w weekend fachowcy i objazdówka po sklepach,och jak marzy mi się kawa na terasie (moim oczywiście) . I też co chwila jakiś ZONK np. w wigilię przeciekło nam z balkonu (co fachowcy źle zaizolowali/ barany jak nic) stropem do salonu, no i sufit z karton-gipsu do poprawki i do powtórnego malowania - dobrze, że naciekło do grzejnika kanałowego, a nie na parkiet, bo parkiet też by był do wymiany,ale nic tam TWARDYM trzeba być uściski z Lipkowa k/ kampinosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.01.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ada_Lipków namiary bardzo poproszę i bardzo dziękuję . A co do twoich problemów, to współczuję i nie zrozum mnie źle, ale to że ktoś poza mną nie wprowadził się po roku budowy i też ma pod górkę w niczym mnie nie pociesza a z tą twardością to jakoś ciężko ostatnio u mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 19.01.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ada_Lipków namiary bardzo poproszę i bardzo dziękuję . A co do twoich problemów, to współczuję i nie zrozum mnie źle, ale to że ktoś poza mną nie wprowadził się po roku budowy i też ma pod górkę w niczym mnie nie pociesza a z tą twardością to jakoś ciężko ostatnio u mnie . tofee, telefon do Witka wyślę Ci na prv., a co do pod-górkowych ciężkich chwil to mi ostatnio pomaga kawałek Wonderful life zespołu HURTS, choć na chwilę napawa optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.01.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Mnie mobilizuje blog, który mam w stopce ... jak go czytam to od razu wiem, że tak na prawdę nie mam żadnych problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 19.01.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Mnie mobilizuje blog, który mam w stopce ... jak go czytam to od razu wiem, że tak na prawdę nie mam żadnych problemów . A mail z telefonem doszedł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.01.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Tak tak bardzo dziękuję !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 19.01.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Tak tak bardzo dziękuję !!!!!! Super, a tak z innej beczki, może doradzisz, chodzi mi po głowie jednonożny stół z BO CONCEPTA - co sądzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.01.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Super, a tak z innej beczki, może doradzisz, chodzi mi po głowie jednonożny stół z BO CONCEPTA - co sądzisz ? Ada, wprawdzie ja nie Tofee, ale zaryzykuję i wyrażę swoją opinię - też mi się przez moment podobał, ale teraz kojarzy mi się ze stołem kościelnym albo konferencyjnym. Ale krzesła ze zdjęcia są w moich celach na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.01.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ada stoły z jedną nogą nawet ostatnio zaczęły mi się podobać, chociaż wszystko zależy od całości koncepcji (ale generalnie pałam wielką miłością do 4 masywnych nóg i wielkiego ciężkiego blatu). Wklejona przez ciebie fotka jest ciut mała żebym mogła coś powiedzieć, a w BO ostatnio patrzyłam tylko na kanapy, więc nie kojarzę modelu. Niestety po komentarzu Ell jak spojrzałam drugi raz to skojarzenie stołu kościelnego już mnie nie opuszcza , więc tutaj pomocna bardzo nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ada_Lipków namiary bardzo poproszę i bardzo dziękuję . A co do twoich problemów, to współczuję i nie zrozum mnie źle, ale to że ktoś poza mną nie wprowadził się po roku budowy i też ma pod górkę w niczym mnie nie pociesza a z tą twardością to jakoś ciężko ostatnio u mnie . tofee, telefon do Witka wyślę Ci na prv., a co do pod-górkowych ciężkich chwil to mi ostatnio pomaga kawałek Wonderful life zespołu HURTS, choć na chwilę napawa optymizmem Po pierwsze - potwierdzam... same dobre opinie słyszałam o Góralu Witku... Jeśli z nim się nie uda, to w drugiej kolejności podeślę Ci moich dekarzy. Po drugie - Tofeeku, dzięki Twojej stopce trzy godziny wczoraj czytałam ten niesamowity blog i wszystkie oboczne publikacje i wiadomości... dziękuję... czuję się zaszczycona, że choć wirtualnie mogłam poznać tak wspaniałe dziewczyny jak Laura i jej Mama. Po trzecie - też właśnie zamawiam kanapę z BO. A stół masywny z MD. Po czwarte, piąte i dziesiąte - jesteśmy tak bliskimi sąsiadkami, Ty, Ada, Elena, że może by zrobić jakiś babobudowlany zlocik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Mnie mobilizuje blog, który mam w stopce ... jak go czytam to od razu wiem, że tak na prawdę nie mam żadnych problemów . pierwszy raz zajrzałam i też przeczytałam od deski do deski:( a Twój facet miodzio i życzę powodzenia z dekarzami, sami też mieliśmy przejścia- nam poprawiali obróbki komina 5 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 O! I Pasik też somsiadka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.01.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 rasiu blog czytam dzięki osobie która poznała mamę Laury osobiście w szpitalu po porodzie własnego dziecka. Przy każdym nowym poście jestem spłakana jak bóbr . Sama nie wiem czy bardziej porusza mnie ogrom nieszczęścia Laury czy ogrom miłości i woli walki jaką ma w sobie ta młoda mama. Wkleiłam stopkę bo może ktoś zdecyduje się wysłać smsa w konkursie na ten blog. Ja z uwagi na moją nową rolę, ostanimi czasy jestem odcięta od towarzystwa ludzi dorosłych przez co każda propozycja towarzyska jest witana przeze mnie wielkim entuzjazmem. Jedno "ale" zlocik w moim wykonaniu wchodzi w grę niezupełnie "babo" bo mam małego ssaka płci męskiej który jeszcze jakiś czas jest do mnie dość mocno przywiazany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 O! I Pasik też somsiadka! pewnie:D i mogę się do zlotu dołączyć A jaki stół w MF kupujesz, ja wczoraj o wycenę im wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Tofiku bierz Facecika ja swojego czasu wszędzie Zu ciągałam i jeszcze mi się to zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 rasiu blog czytam dzięki osobie która poznała mamę Laury osobiście w szpitalu po porodzie własnego dziecka. Przy każdym nowym poście jestem spłakana jak bóbr . Sama nie wiem czy bardziej porusza mnie ogrom nieszczęścia Laury czy ogrom miłości i woli walki jaką ma w sobie ta młoda mama. Wkleiłam stopkę bo może ktoś zdecyduje się wysłać smsa w konkursie na ten blog. Ja z uwagi na moją nową rolę, ostanimi czasy jestem odcięta od towarzystwa ludzi dorosłych przez co każda propozycja towarzyska jest witana przeze mnie wielkim entuzjazmem. Jedno "ale" zlocik w moim wykonaniu wchodzi w grę niezupełnie "babo" bo mam małego ssaka płci męskiej który jeszcze jakiś czas jest do mnie dość mocno przywiazany . Sms-a wysłałam od razu... A co do Małego Ssaka, to po prostu booooskooo! Jeszcze Zuzę z Małym Ssakiem w Brzuchu wyciągniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Po pierwsze - potwierdzam... same dobre opinie słyszałam o Góralu Witku... Jeśli z nim się nie uda, to w drugiej kolejności podeślę Ci moich dekarzy. Po drugie - Tofeeku, dzięki Twojej stopce trzy godziny wczoraj czytałam ten niesamowity blog i wszystkie oboczne publikacje i wiadomości... dziękuję... czuję się zaszczycona, że choć wirtualnie mogłam poznać tak wspaniałe dziewczyny jak Laura i jej Mama. Po trzecie - też właśnie zamawiam kanapę z BO. A stół masywny z MD. Po czwarte, piąte i dziesiąte - jesteśmy tak bliskimi sąsiadkami, Ty, Ada, Elena, że może by zrobić jakiś babobudowlany zlocik? No tak, najlepsze pomysły powstają jak ja sobie smacznie śpię Ale jestem ZA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.01.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ada stoły z jedną nogą nawet ostatnio zaczęły mi się podobać, chociaż wszystko zależy od całości koncepcji (ale generalnie pałam wielką miłością do 4 masywnych nóg i wielkiego ciężkiego blatu). Wklejona przez ciebie fotka jest ciut mała żebym mogła coś powiedzieć, a w BO ostatnio patrzyłam tylko na kanapy, więc nie kojarzę modelu. Niestety po komentarzu Ell jak spojrzałam drugi raz to skojarzenie stołu kościelnego już mnie nie opuszcza , więc tutaj pomocna bardzo nie będę. No ja tak właśnie też mam - coś mi się podoba, ale wystarczy że ktoś się skutecznie odwoła do bardzo plastycznego skojarzenia z czymś od czapy i wszystko przepadło! tak było np. z szafą-windą do wiatrołapu czy kołdrą w oknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.01.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No ja tak właśnie też mam - coś mi się podoba, ale wystarczy że ktoś się skutecznie odwoła do bardzo plastycznego skojarzenia z czymś od czapy i wszystko przepadło! tak było np. z szafą-windą do wiatrołapu czy kołdrą w oknie... boszsz a już myślałam, że to ze mną coś nie teges:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_Lipków 20.01.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No tak, najlepsze pomysły powstają jak ja sobie smacznie śpię Ale jestem ZA! Zlot musi być, oj będzie się działo I cieszę się, że Was poznałam czemu tylko tak późno ja tu zawitałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts