Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

To i ja dołączę się do dekarskich tematów - u mnie Witek Groń (góral) dach i obróbki blacharskie robił, super gość, pomieszkują ekipą w tygodniu w Izabelinie - więc z pewnością podjadą coś poprawić - dać Ci namiar ?

I załamywać się nie ma co - nam właśnie 3 rok stuknął od wbicia łopaty - i jeszcze nie mieszkamy,

a wieczorami poszukiwania internetowe a w weekend fachowcy i objazdówka po sklepach,

och jak marzy mi się kawa na terasie (moim oczywiście) .

I też co chwila jakiś ZONK np. w wigilię przeciekło nam z balkonu (co fachowcy źle zaizolowali/ barany jak nic) stropem do salonu, no i sufit z karton-gipsu do poprawki i do powtórnego malowania - dobrze, że naciekło do grzejnika kanałowego, a nie na parkiet, bo parkiet też by był do wymiany,

ale nic tam TWARDYM trzeba być

uściski z Lipkowa k/ kampinosu

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ada_Lipków namiary bardzo poproszę i bardzo dziękuję :-).

A co do twoich problemów, to współczuję i nie zrozum mnie źle, ale to że ktoś poza mną nie wprowadził się po roku budowy i też ma pod górkę w niczym mnie nie pociesza a z tą twardością to jakoś ciężko ostatnio u mnie :(.

A co do twoich problemów, to współczuję i nie zrozum mnie źle, ale to że ktoś poza mną nie wprowadził się po roku budowy i też ma pod górkę w niczym mnie nie pociesza a z tą twardością to jakoś ciężko ostatnio u mnie :(.

tofee,

telefon do Witka wyślę Ci na prv., a co do pod-górkowych ciężkich chwil

to mi ostatnio pomaga kawałek Wonderful life zespołu HURTS,

choć na chwilę napawa optymizmem

Super, a tak z innej beczki, może doradzisz,

chodzi mi po głowie jednonożny stół z BO CONCEPTA - co sądzisz ?

Ada, wprawdzie ja nie Tofee, ale zaryzykuję i wyrażę swoją opinię - też mi się przez moment podobał, ale teraz kojarzy mi się ze stołem kościelnym albo konferencyjnym. Ale krzesła ze zdjęcia są w moich celach na ten rok ;)

Ada stoły z jedną nogą nawet ostatnio zaczęły mi się podobać, chociaż wszystko zależy od całości koncepcji (ale generalnie pałam wielką miłością do 4 masywnych nóg i wielkiego ciężkiego blatu).

Wklejona przez ciebie fotka jest ciut mała żebym mogła coś powiedzieć, a w BO ostatnio patrzyłam tylko na kanapy, więc nie kojarzę modelu. Niestety po komentarzu Ell jak spojrzałam drugi raz to skojarzenie stołu kościelnego już mnie nie opuszcza :sick:, więc tutaj pomocna bardzo nie będę.

tofee,

telefon do Witka wyślę Ci na prv., a co do pod-górkowych ciężkich chwil

to mi ostatnio pomaga kawałek Wonderful life zespołu HURTS,

choć na chwilę napawa optymizmem

Po pierwsze - potwierdzam... same dobre opinie słyszałam o Góralu Witku...:) Jeśli z nim się nie uda, to w drugiej kolejności podeślę Ci moich dekarzy.:)

Po drugie - Tofeeku, dzięki Twojej stopce trzy godziny wczoraj czytałam ten niesamowity blog i wszystkie oboczne publikacje i wiadomości... dziękuję... czuję się zaszczycona, że choć wirtualnie mogłam poznać tak wspaniałe dziewczyny jak Laura i jej Mama.:D

Po trzecie - też właśnie zamawiam kanapę z BO.:) A stół masywny z MD.:)

Po czwarte, piąte i dziesiąte - jesteśmy tak bliskimi sąsiadkami, Ty, Ada, Elena, że może by zrobić jakiś babobudowlany zlocik?:rolleyes::cool:

Mnie mobilizuje blog, który mam w stopce ... jak go czytam to od razu wiem, że tak na prawdę nie mam żadnych problemów :(.

pierwszy raz zajrzałam i też przeczytałam od deski do deski:(

a Twój facet miodzio :)

i życzę powodzenia z dekarzami, sami też mieliśmy przejścia- nam poprawiali obróbki komina 5 razy :bash:

rasiu blog czytam dzięki osobie która poznała mamę Laury osobiście w szpitalu po porodzie własnego dziecka. Przy każdym nowym poście jestem spłakana jak bóbr :(. Sama nie wiem czy bardziej porusza mnie ogrom nieszczęścia Laury czy ogrom miłości i woli walki jaką ma w sobie ta młoda mama.

Wkleiłam stopkę bo może ktoś zdecyduje się wysłać smsa w konkursie na ten blog.

Ja z uwagi na moją nową rolę, ostanimi czasy jestem odcięta od towarzystwa ludzi dorosłych przez co każda propozycja towarzyska jest witana przeze mnie wielkim entuzjazmem. Jedno "ale" zlocik w moim wykonaniu wchodzi w grę niezupełnie "babo" bo mam małego ssaka płci męskiej który jeszcze jakiś czas jest do mnie dość mocno przywiazany :D.

rasiu blog czytam dzięki osobie która poznała mamę Laury osobiście w szpitalu po porodzie własnego dziecka. Przy każdym nowym poście jestem spłakana jak bóbr :(. Sama nie wiem czy bardziej porusza mnie ogrom nieszczęścia Laury czy ogrom miłości i woli walki jaką ma w sobie ta młoda mama.

Wkleiłam stopkę bo może ktoś zdecyduje się wysłać smsa w konkursie na ten blog.

Ja z uwagi na moją nową rolę, ostanimi czasy jestem odcięta od towarzystwa ludzi dorosłych przez co każda propozycja towarzyska jest witana przeze mnie wielkim entuzjazmem. Jedno "ale" zlocik w moim wykonaniu wchodzi w grę niezupełnie "babo" bo mam małego ssaka płci męskiej który jeszcze jakiś czas jest do mnie dość mocno przywiazany :D.

Sms-a wysłałam od razu... A co do Małego Ssaka, to po prostu booooskooo! :lol: Jeszcze Zuzę z Małym Ssakiem w Brzuchu wyciągniemy...:D

Po pierwsze - potwierdzam... same dobre opinie słyszałam o Góralu Witku...:) Jeśli z nim się nie uda, to w drugiej kolejności podeślę Ci moich dekarzy.:)

Po drugie - Tofeeku, dzięki Twojej stopce trzy godziny wczoraj czytałam ten niesamowity blog i wszystkie oboczne publikacje i wiadomości... dziękuję... czuję się zaszczycona, że choć wirtualnie mogłam poznać tak wspaniałe dziewczyny jak Laura i jej Mama.:D

Po trzecie - też właśnie zamawiam kanapę z BO.:) A stół masywny z MD.:)

Po czwarte, piąte i dziesiąte - jesteśmy tak bliskimi sąsiadkami, Ty, Ada, Elena, że może by zrobić jakiś babobudowlany zlocik?:rolleyes::cool:

No tak, najlepsze pomysły powstają jak ja sobie smacznie śpię :D Ale jestem ZA! :)

Ada stoły z jedną nogą nawet ostatnio zaczęły mi się podobać, chociaż wszystko zależy od całości koncepcji (ale generalnie pałam wielką miłością do 4 masywnych nóg i wielkiego ciężkiego blatu).

Wklejona przez ciebie fotka jest ciut mała żebym mogła coś powiedzieć, a w BO ostatnio patrzyłam tylko na kanapy, więc nie kojarzę modelu. Niestety po komentarzu Ell jak spojrzałam drugi raz to skojarzenie stołu kościelnego już mnie nie opuszcza :sick:, więc tutaj pomocna bardzo nie będę.

No ja tak właśnie też mam - coś mi się podoba, ale wystarczy że ktoś się skutecznie odwoła do bardzo plastycznego skojarzenia z czymś od czapy i wszystko przepadło! :rolleyes: tak było np. z szafą-windą do wiatrołapu czy kołdrą w oknie...

No ja tak właśnie też mam - coś mi się podoba, ale wystarczy że ktoś się skutecznie odwoła do bardzo plastycznego skojarzenia z czymś od czapy i wszystko przepadło! :rolleyes: tak było np. z szafą-windą do wiatrołapu czy kołdrą w oknie...

boszsz a już myślałam, że to ze mną coś nie teges:D