efilo 30.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja pierwsza Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Świetnie się Ciebie czyta. Na pewno będę zaglądać. A co do pecha - na pewno wyczerpałaś już na całą budowę a teraz będzie z górki. Ja miałam pozwolenie po dwóch tygodniach więc jak czytam Twoje perypetie to włos się na głowie jeży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no to teraz ja........ gratuluje papierków.....wiem, że to męczące....a czasem to nawet frustrujące....dlatego tym bardziej podziwiam za okazany spokój... strasznie mi się podoba jak ktoś swoją budowę zaczyna od zupełnej demolki tego co tam już jest.... i to zarówno w strefie zabudowań, jaki trawy (fakt 5 litrowa butelka napełnia się straaaaaaasznie powoli, a zwłaszcza jak się co pali), co do fundamentów to wcale Ci się nie dziwię...też by mnie wierciło.... czy to w avatarku to Twój cel? napisz coś o nim....i foty, my strasznie lubimy foty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 04.07.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam miło jak się ktoś odezwie.Tak ten domek w awiatarku to nasz dome z gankiem ,co prawda trochę zmieniony ale niewiele.Jest to domek wybrany z projektu http://www.stylowydom.com.pl dużo tam ładnych domków w stylu kanadyjskim nasz nazywa sie "Z frontowym gankiem projekt 2"chcieliśmy taki ponieważ nasza sypialnia jest na dole a dzieci mają górę.W projekcie jest 180m kw ale u nas jest trochę więcej ponieważ zlikwidowaliśmy pustke nad salonem i podnieśliśmy o dwa pustaki i tym samym mamy dodatkowe pomieszczenie nad garażem.Foty bedą tylko troszeczkę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No dobre... foty mogą być później ale rzuty już teraz, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no domek bardzo ładny.....bardzo Mnie się straszliwie podobaja takie z dużymi przeszkleniami....wnętrzu nadaje to przestronności, a domkowi z zewnątrz lekkości.... efilo musimy tu Rossę ciut pomęczyć.... jak to tak dziennik....i bez nowości.... zdjęć...., nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no dokładnie niech bierze z nas przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ot właśnie.... pani Rossa słyszała....? no...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 04.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Tak kochani Rossa słyszała i Rossa wykonała zadanie, które jest w dzienniku.Zapraszam i czekam z niecierpliwością na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.07.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jestem przeciwnikiem podnoszenia ścian kolankowych zwłaszcza przy kopertowych dachach, ale marudzić nie będę. Przyznaj się jakie faktyczne funkcjonalne przeznaczenie będą miały te cztery sypialnie Codziennie inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 w sprawie ścian kolankowych się nie wypowiem, bo się nie znam..... ale mogę zabrać głos w sprawie pogody u nas dziś burza była 3 razy....teraz jest przyjemny chłodek jakiego juz dawno nie czułam....oczywiście balkony na oścież otwarte by się nadychać tego chłodu.... choć z drugiej strony Ty pewnie wolałabyś te upały, co? przynajmniej robota by już do przodu szła........ ech jak widać wszystkim dogodzić sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.07.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 nitubaga nie wiem jak Rossa ale ja pogodą załamana dobrze że już deszczyk sobie poszedł ale i tak dwa dni z roboty wyjęte. jak dla mnie to może padać. byle po 15-stym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.07.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 hm......... nie wiem jak u Ciebie, ale u nas cały czas wieje, a pada i grzmi co jakieś 2 godzinki.... mnie to tam nie przeszkadza......ale budowniczym na pewno.. efilo - zatem dobrej pogody życzę....do 15.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.07.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 dziękuję serdecznie. po 15-stym będzie już strop więc... deszczyk mile widziany a u nas dzisiaj poza nocą i porankiem superowo. lekki chłodek po deszczu ale słoneczko co rusz się pojawia i naprawdę jest przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 buuuuuuuu ja o słoneczku to nie mam co dzisiaj marzyć, no chyba, że ten wiatr chmury przegoni.....ale jest ich tyyyyyyle, że nie sądzę by mu się to dziś udało... a na strop deszczy by się przydał, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 05.07.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 efilo ja tam nie wiem czy jestem od podnoszenia ścian kolankowych czy nie ale mi wytłumaczono ze ściana kolankowa jest za nisko i pewnie bym waliła ciągle w nią głową a co do sypialni moja droga to cztery a w sam raz ponieważ mam dwoje dzieci no i kiedyś przyjdzie moja mama z nami mieszkać a my na dole ( i tu byłam zmuszona do wytłumaczenia się po co mi tyle sypialni)ale pytaj ,pytaj na wszystkie pytania grzecznie odpowiem.filip27 dzięki za wiadomości że już został taki dom wybudowany jak dla mnie duża wiedza która zostanie spożytkowana.A co do pogody to niestety bez zmian , ciekawe do kiedy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.07.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Ooo no to faktycznie kupa luda na dole fajny apartamencik się z tego zrobił. tak myślałam że wy na dole a dzieci na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 07.07.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Tak tak kochana kupa luda i jeszcze pies wcale nie mały .Pewnie zanim się wybudujemy to jedno z moich piskląt wyleci z gniazdka ,teraz mogę powiedzieć jedno po jaką cholerę tak długo walczyłam z moim ślubnym o budowe "chłop chciał a baba nie i już " oj ja głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.07.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Znaczy że Ty nie chciałaś? No zartujesz chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 lepiej późno niż wcale - o tyle powiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts