wariat 22.09.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 interesuje mnie stan surowy (opcja z dachem i bez dachu) narazie zebrałem humus i jest piękna dziura w ziemi.Nie wiem czy zdąże z tymi pracami w tym roku?? Napewno muszę zrobić stan zero.Pocichu myślę wymurować całość ,tylko się strasznie boję nadejścia mrozów.dach ponoć można robić przy ujemnych temperaturach? projekt można zobaczyć na stronie http://www.archi-projekt.com.pl/projekty/ap_75.htm . Prosił bym o przybliżoną cenę za te roboty(ale dokładną nie z rozpiętością 5000 zł) Konstukcja budynku jest taka jak przewiduje właściciel projektu.Liczę na poważne oferty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 24.09.2003 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 czyżby budowlańcy nie mieli netu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel.Kotoniak 29.09.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 witam Całość łącznie z dachem ok 27000Posiadam liczne referencje0604192084Jestem z gór ale budowałem w Polkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 05.10.2003 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Witam wszystkich zainteresowanych.Musiałem szybko podjąć decyzję,dziękuję wszystkim za oferty.Wasze ceny były bardzo zróżnicowane od 10000 do 27000(bez dachu).Wybrałem firmę za 16000(bez dachu)cena moim zdaniem dobra.Ekipę polecało mi około 5 zadowolonych inwestorów (to był bardzo ważny czynnik podjęcia mojej decyzji).Mam nadzieję że ja też będę zadowolony.Zauważyłem że potwierdza się jednak działanie z polecenia a nie cena(choć też jest ważna)pozdrawiam wszystkich życzę powodzenia w zdobywaniu inwestorów.Zaczynam w środę ale nie wiadomo bo narazie mocno pada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts