KamilaWr 30.06.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 jak ułożyc podjazd z płyt ażurowych, jaka powinna byc podbudowa na podłożu piaszczysto gliniastym? Chcę w otworch posiac trawę. Czy wystarczy jeśli wsypię ziemię na ułożone juz płyty czy troszkę trzeba rozsypac przed ułożeniem? . Z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.06.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kilka słów o płytahc ażurowych:http://forum.muratordom.pl/jak-zrobic-podjazd-do-garazu,t32435.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sztanior 10.04.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Tez zastanawiam sie nad położeniem płyt ażurowych przed domem. Przeczytałem wszystkie posty z linku Trocia i dalej nie wiem ile i czego musiałbym dać pod płytę ażurową, tym bardziej ze po tym podjeździe kilka razy w roku jeździ jakieś 15ton i musi to być mega solidnie zrobione bo nie chce żeby po pierwszej wizycie beczkowozu powstały mi koleiny. Jeszcze jedno: Czy pod płyty ażurowe stosuje sie te same warstwy podkładowe jak do granitu czy betonu?? Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts