Ineso 30.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Czy ktos z Was ma może ceramikę tej firmy i mógłby się podzielic wrażeniami? Mam ją w standardzie wyposażenia mieszkania (umywalka, miska ustęp) i w najbliższym czasie mam się zdecydowac czy zostawiac czy rezygnowac. http://www.madalena.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotka2 12.07.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Ineso napisał: Czy ktos z Was ma może ceramikę tej firmy i mógłby się podzielic wrażeniami? Mam ją w standardzie wyposażenia mieszkania (umywalka, miska ustęp) i w najbliższym czasie mam się zdecydowac czy zostawiac czy rezygnowac. http://www.madalena.pl/index.php szukałem kiedyś małej umywalki do roboczej łazienki. Oglądałem Madalenę - totalna katastrofa. Bardzo nierówne powierzchnie ceramiki, oglądałem dwie umywalki - wszędzie to samo. Dałem sobie spokój z Madaleną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.07.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 W tej samej cenie jest seria polo tej firmy, a juz o niebo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 13.07.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Dzieki za odpowiedzi Ale juz dawno zdecydowałam się na Rekord Koła, bo faktycznie po oględzinach Madaleny w sklepie byłam rozczarowana. Choc sprzedawcy twierdzą, że to dobra jakośc za małącenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotka2 17.07.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ineso napisał: sprzedawcy twierdzą, że to dobra jakośc za małącenę. jak to zwykle sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.07.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Z serii Madalena zakupiliśmy kibelek i jesteśmy bardzo zadowoleni Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts