Ineso 30.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Czy ktos z Was ma może ceramikę tej firmy i mógłby się podzielic wrażeniami? Mam ją w standardzie wyposażenia mieszkania (umywalka, miska ustęp) i w najbliższym czasie mam się zdecydowac czy zostawiac czy rezygnowac. http://www.madalena.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotka2 12.07.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Czy ktos z Was ma może ceramikę tej firmy i mógłby się podzielic wrażeniami? Mam ją w standardzie wyposażenia mieszkania (umywalka, miska ustęp) i w najbliższym czasie mam się zdecydowac czy zostawiac czy rezygnowac. http://www.madalena.pl/index.php szukałem kiedyś małej umywalki do roboczej łazienki. Oglądałem Madalenę - totalna katastrofa. Bardzo nierówne powierzchnie ceramiki, oglądałem dwie umywalki - wszędzie to samo. Dałem sobie spokój z Madaleną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.07.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 W tej samej cenie jest seria polo tej firmy, a juz o niebo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 13.07.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Dzieki za odpowiedzi Ale juz dawno zdecydowałam się na Rekord Koła, bo faktycznie po oględzinach Madaleny w sklepie byłam rozczarowana. Choc sprzedawcy twierdzą, że to dobra jakośc za małącenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotka2 17.07.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 sprzedawcy twierdzą, że to dobra jakośc za małącenę. jak to zwykle sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.07.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Z serii Madalena zakupiliśmy kibelek i jesteśmy bardzo zadowoleni Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts