stukpuk 30.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Droga i kochana Redakcjo? Dlaczeguż to ja biedny i prosty forumowicz nie otrzymałem andrzejkowego kubeczka Wiem ,że niegodnym pewnie, ale niedługo kolejne andrzejki Com uczynił niedobrego?! A obiecuję poprawę biedny forumek Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 11.07.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ja czekam od Mikołajek ubiegłego roku. (był konkurs, wygrałem no i Czesio) Może dostane w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.08.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Szanowna Redakcjo! Taki zasłużony forumowicz jak Stukpuk powinien mieć kubeczek!!!!Wyślijcie mu, proszę i nie udajcie, że jest długa przerwa wakacyjna.Jak nie wyślecie, to jak umrę, to Was bedę po nocach straszył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.08.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dołączam się do petycji!!!! Proponuję również nadanie Szanownemu i Niezastąpionemu Forumowiczowi Stukowi tytułu - NIEWINIĄTKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.08.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Kubek dla Stuka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dołączam się do petycji!!!! Proponuję również nadanie Szanownemu i Niezastąpionemu Forumowiczowi Stukowi tytułu - NIEWINIĄTKO!!! DOŁĄCZAM SIĘ; KUBEK DLA NIEWINIĄTKA STUKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 STUKNIETY KUBEK DLA STUKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 kubek dla naszego wspanialego STUKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.08.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 NIEWINIĄTKO Z WĘDKĄ - może taki tytuł (oprócz kubeczka) dla Stukpuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 18.08.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Co z tym kubkiem dajcie go Stukowi on taki fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Co z tym kubkiem dajcie go Stukowi on taki fajny jest Kubek czy Stuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dziekuje wszystkim za poparcie Może kochana redakcja wkońcu mi przyśle obiecany kobeczek W zamian obiecuje: -zmądrzeć -spoważnieć -schudnąć -rzadziej na ryby jeździć -nie podrywać naszych cudownych dziewczyn z forum -nie wklejać "cycków" na RW przed godziną 22 -nie świntuszyć -nie podpuszczać -żonie wkońcu jakieś kwiaty kupić -przynajmniej raz w roku odebrać tel. od teściowej -czytać posty ze zrozumieniem -najpierw czytać posty (najlepiej ze zrozumieniem) a potem dopiero odpisywać -czy o świntuszeniu już pisałem? -nie flirtować z dziewczynami z forum -udawać ze zabranie żony na zlot muratora do dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.08.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 -nie podrywać naszych cudownych dziewczyn z forum ... -czy o świntuszeniu już pisałem? Chcesz żebym wycofała swoje poparcie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 -nie podrywać naszych cudownych dziewczyn z forum ... -czy o świntuszeniu już pisałem? Chcesz żebym wycofała swoje poparcie??? Cicho bo redakcja usłyszy.........to taka ściema...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Tylko niech Redakcja nie wysyła Pocztą Polską ,bo znowu rok będe czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 21.08.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja tez kce kubeczek co go na Mikolaja obiecali a nie dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 21.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja tez kce kubeczek co go na Mikolaja obiecali a nie dali a ja myślałem że tylko ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.08.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 mam pare, troche juz obtłuczone - przyjedźcie mnie odwiedzić, a Wam je sprezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.08.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 mam pare, troche juz obtłuczone - przyjedźcie mnie odwiedzić, a Wam je sprezentuję No ładnie! Ty masz kilka kubków? Redakcja słyszy?! A ja to bym się i z jednego ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.08.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 stuku, Redakcja nie nadaża czytać postów. musisz napisać cuś nieprawomyślnego, to na pewno przeczytają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts