stukpuk 17.09.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A jak "niedoszły" obdarowany nie dożyje do wręczenia kubeczka? no to decyzja kto dostanie należeć będzie do sądu... Jak można rozdawać coś czego jeszcze nie dostałem? Co to ma być? Kubek "zaoczny pośmiertny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.10.2008 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 stuku, słychać coś o kubeczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.10.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Redakcja nie zna litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Parafrazując powiedzenie: Jak redakcja prosi o zamknięcie tematu, to zamyka - a jak obiecuje kubeczek, to obiecuje. Przy czym pretensje raczej do Mikołaja - to On obiecywał. W tym roku chyba trzeba Mu naurągać (też jestem "poszkodowany") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2008 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 biedny stuk aż się rozchorował z żalu, że nie dostał kubeczka i ledwo żyje. Redakcjo, nie masz litości, a czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.11.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kubeczki "wyszły", ale zobaczymy co się da zrobić. Nie można zostawić żadnego forumowicza w żalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 A ja?W zeszłym roku na Mikołaja wygrałam niespodziankę i do tej pory nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kubeczki "wyszły", ale zobaczymy co się da zrobić. Nie można zostawić żadnego forumowicza w żalu. Aż mi dysk wyskoczył z tej rozpaczy Szkoda, że kochanej redakcji "wyszły" kubeczki , bo ja zbieracz kubków jestem. Mam już ze Szkocji, z Holandii, z Rosji i tak głupio nie mieć kubka z Polski Ale elastyczny jestem więc się dostosuję do "prezentu" Nie będe grymasił i wybrzydzał (może być ten kubek bez dna i bez uszka, byle napis był cały ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.11.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jak nie będziesz grymasił i wybrzydzał to dostaniesz zapewne najnowszy numer Muratora Bo to pewnie nie wyszlo. Taki elegancki, prosto z maszyny (z rozruchu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.11.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kubeczki "wyszły", ale zobaczymy co się da zrobić. Nie można zostawić żadnego forumowicza w żalu. Aż mi dysk wyskoczył z tej rozpaczy Szkoda, że kochanej redakcji "wyszły" kubeczki , bo ja zbieracz kubków jestem. Mam już ze Szkocji, z Holandii, z Rosji i tak głupio nie mieć kubka z Polski Jestem gotów oddać Ci swój kubeczek. Napisz gdzie przesłać. Taki prezent przed mikołajowym „szaleństwem”. A może przygotujemy niespodziankę dla tego „malowanego na czerwono z zeszłego roku”, który obiecywał prezenty i kilku zawiódł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 I właśnie od temtego czasu nie wierzę w Mikołaja.Cóż za traumatyczne przeżycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.11.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To może taki list Go zmobilizuje: http://www.maxmix.pl/movie-3236.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.11.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jasiu na prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.11.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jak nie będziesz grymasił i wybrzydzał to dostaniesz zapewne najnowszy numer Muratora Bo to pewnie nie wyszlo. Taki elegancki, prosto z maszyny (z rozruchu) Nie da rady Mam prenumerate muratorka więc już z góry zapłaciłem za kolejne numery. Więc redakcja niech mi w prezencie nie wysła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.11.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Mi może wysłać w zamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Mi może wysłać w zamian Popieram! Dorcia to dobra dziewczyna A po muratora zgłosze się kiedy mi się prenumerata skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.11.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Mi może wysłać w zamian Popieram! Dorcia to dobra dziewczyna A po muratora zgłosze się kiedy mi się prenumerata skończy Pliiiis - dobra? Jeszcze redakcja nie zakuma dżołka i mi przypnie taki tytuł i będę wyglądać na największą nudziarę FM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.11.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Mi może wysłać w zamian Popieram! Dorcia to dobra dziewczyna A po muratora zgłosze się kiedy mi się prenumerata skończy Pliiiis - dobra? Jeszcze redakcja nie zakuma dżołka i mi przypnie taki tytuł i będę wyglądać na największą nudziarę FM! Ja bym proponował inną łatkę.......................... Trzeba tylko do redakcji się zgłosić, co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Mi może wysłać w zamian Popieram! Dorcia to dobra dziewczyna A po muratora zgłosze się kiedy mi się prenumerata skończy Pliiiis - dobra? Jeszcze redakcja nie zakuma dżołka i mi przypnie taki tytuł i będę wyglądać na największą nudziarę FM! Ja bym proponował inną łatkę.......................... Trzeba tylko do redakcji się zgłosić, co ty na to? Powiem Ci co ja na to, jak powiesz mi jaką proponujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Mi może wysłać w zamian Popieram! Dorcia to dobra dziewczyna A po muratora zgłosze się kiedy mi się prenumerata skończy Pliiiis - dobra? Jeszcze redakcja nie zakuma dżołka i mi przypnie taki tytuł i będę wyglądać na największą nudziarę FM! Ja bym proponował inną łatkę.......................... Trzeba tylko do redakcji się zgłosić, co ty na to? Powiem Ci co ja na to, jak powiesz mi jaką proponujesz Przed 22 nie mogę............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts