Magdus1719503643 30.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam! Pierwszy raz na Forum i pierwsze pytanie. Zastanawiam się nad budową domu według projektu Z4 studia Z500: http://www.z500.pl/projekt/z4.html Dom mały, wydaje się być niedrogi w budowie, tani w utrzymaniu i w sam raz dla nas - mąz i ja, kiedyś dziecię . Co o nim sądzicie? Zmiany: bez lukarn, okna w szczytach a w łazience 1 * dachowe, podniesienie ścianki kolankowej, na ścianie od tarasu jedno okno i drzwi tarasowe bo nie podoba mi się ten parzysty układ. Garaż z boku. Dom mały ale środków nie ma za dużo... Bardzo proszę o Wasze opinie . Czy ktoś już ten dom budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 01.07.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witaj!Domek faktycznie malutki. Dol wydaje sie byc w miare funkcjonalny, choc brakuje jakiejkolwiek garderoby. Natomiast na gorze trzem osobom bedzie raczej ciasno... Zycie wsrod samych skosow nie nalezy do przyjemnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdus1719503643 01.07.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Niestety nie mam pojęcia o mieszkaniu na poddaszu w skosach... nawet nie widziałam nigdy na żywo. Czy istnieje projekt domu małego (do 110m2) i wygodnego, z poddaszem użytkowym i dachem dwuspadowym? Szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 02.07.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Swojego czasu bardzo podobal mi sie ten domek. Powodzenia w wybieraniu projektu - dla mnie ten etap byl najdluzszy (prawie 10 lat ) Mam nadzieje, ze pozostale etapy beda o wiele krotsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdus1719503643 07.09.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Havena, dziękuję za poprzednie opinie Pojawil sie nowy projekt, ktory mi sie podoba: http://www.z500.pl/projekt/z40.html Co o o nim sądzicie Drodzy Stali i Doświadczeni Bywalcy forum? Nie wiem dlaczego, ale projekty studia Z500 jakoś najbardziej do mnie "trafiają". Kiedy zaczynaliśmy myśleć o budowie nie sądziłam, że te wszystkie wybory są jakieś takie ciężkie Już tak długo rozważam projekty, ciągle coś się zmienia... A co będzie później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 26.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Czesc Odgrzebuje stary temat. Zaczalem budowe domku Z4 systemem szkieletowym Czy jest moze ktos na forum kto buduje tez taki domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hieronim12 26.06.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 a mi się podoba coś takiego,http://www.nndom.pl/projekty/dom-ergonomiczny.htmlteż małe i proste i ma wysztko czego potrzebuje na swoim miejescu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts