kangaxx 21.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 ... mufą nyplową . oż picz, wstydziłbyś się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 21.09.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 ...te przewody elastyczne w środku wyglądają jak rura drenażowa suma powierzchni dziurek jest pioronująca podobno przy elastykach tak ma być a gówno prawda, kto ci tak nakadził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 21.09.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 osoba która to montowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karlsen 21.09.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ta z Twojej stopki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 21.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 kto to montował nie ma aż takiego znaczenia bardziej mi zależy jak przez te setki dziurek wełna nie jest w stanie się dostać do naszych pluc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karlsen 22.09.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Nie ma znaczenia? Sam napisałeś "o szczeg. pytać się picz-a". Brak zaufania do instalatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 22.09.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Nie ma znaczenia? Sam napisałeś "o szczeg. pytać się picz-a". Brak zaufania do instalatora? no akurat ten gość wie co robi ... jeżeli chodzi o te otworki to przez nie nic nie wleci... ( no może zapach/smród nowych przewodów... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.09.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 oż picz, wstydziłbyś się... W firmie gdzie się zaopatruję tak mówią na złączkę nyplowa, już tak i mnie zostało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.09.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 jeśli mówią to okdadzą to na papierze[no że absolutnie że to nie wpływa na zdrowie czlowieka/?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.09.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 a może inni by podpatrzyli jak u nich te przewody wyglądają?jestem pewien że ktoś za chwilę będzie w stanie potwierdzić w formie pisemnej że przez te szparki nie przedostaje się welna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 22.09.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 ...malux a kto Ci ma to potwierdzić? forumowicze?wejd na stronę producenta tych przewodów, zobacz czy mają wszystkie potrzebne certyfikaty, aprobaty i dopuszczenia do stosowania w instalacjach wentylacyjnych na terenie UE i tyle...jeśli mają to odpowiedzialność za bezpieczeństwo użytkowania tych wyrobów ponoszą instytucje, które wydają takie dokumenty więc do nich musisz kierować swoje pytania i wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.09.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 a może ta welna ma jakieś inne wlaściwościlecznicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 22.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 są kanały perforowane i takie że jak wlejesz wode to stoi, nie ma natomiast podstaw że "ma tak być", skoro typ tak twierdzi to spytaj go dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 22.09.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 W firmie gdzie się zaopatruję tak mówią na złączkę nyplowa, już tak i mnie zostało . hehe, skoro mają mufę nyplową to powinni mieć też nypla mufowego, to na rejmonta tak dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.09.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 (edytowane) twierdzi że perforowane są oki tak ma być mam swoje przemyślenia publicznie się pytam czy tak ma być. Edytowane 22 Września 2012 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 22.09.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 ...malux szukasz tak zwanej dziury w całym no chyba, że sam Ci ten Twój wykonawca wyprodukował te kanały z folii kuchennej alu i wełny mineralnej owiniętej stretchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 22.09.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 hehe, skoro mają mufę nyplową to powinni mieć też nypla mufowego, to na rejmonta tak dają? to może w tej hurtowni są też potrójne czwórniki, albo ew poczwórne trójniki ? albo proste kolana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 23.09.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Tak, kupuję u K,,,czko na Reymonta . Co do performacji w kanałach to nigdy nie twierdziłem że tak ma być .Ja robię z takich i to jest mój świadomy wybór .Sam zbadałem temat bardzo wnikliwie bo mam WM z tego samego materiału u siebie i użytkuję od ponad 3 lat. Moja rada dla Ciebie Malux , nie wprowadzajcie się do swojego domu wcześniej niż po 2 latach od uruchomienia ogrzewania i wentylacji bo ilość ulatniających się substancji zawartych w materiałach z których zbudowany jest nowo budowany dom jest szkodliwa dla zdrowia ! Świat jest okrutny, a Ja nie jestem temu wszystkiemu winien ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karlsen 23.09.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 (edytowane) ...no chyba, że sam Ci ten Twój wykonawca wyprodukował te kanały z folii kuchennej alu i wełny mineralnej owiniętej stretchem Porada dla majsterkowiczów - sreberko grube tylko od Jana, a zamiast folii stretch "lepsiejsza" folia samoprzylepna do zabezpieczania okien. Edytowane 23 Września 2012 przez Karlsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.09.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 (edytowane) co do performacji w czasie naszej ostatniej rozmowy telefonicznej z tego tygodnia twierdziłeś że te dziurki to normalna rzecz to razprawdopodobnie tak samo normalna jak poprzecierana zewnętrzna folia przewodu i pochaczona o sufit podwieszany na zagięciach - skoro pozwalasz sobie na drobne złośliwości to czemu ja mam sobie oszczędzać. możesz powiedzieć publicznie że te dziurki nie powodują oddychania tym swinstwem? -tylko mi o to chodzua wkrętki o 2 latach pozostawiam tobie Edytowane 23 Września 2012 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts