Asiek i Jacuś 29.03.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam ponownie:) no i mam problem z panelem- nie da się regulować temp wody.....leci albo gorąca albo zimna czy miała Pani ten sam problem? bardzo proszę o odpowiedź - i co można z tym zrobić??? no to nacieszyłam się nową łazienką.......( My mamy ustawioną gałkę tylko w jednej (najwłaściwszej) pozycji i staramy się unikać zmieniania temperatury wody... Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadziula 16.05.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam!Właśnie ulepszamy swój kryształ i mamy pytanie o konstrukcje dachu jeżeli podnosimy ścianę kolankową, z czego budować (suporeks, Poroterm) zależy jaki koszt. W jakiej kwocie zamknęliście się do wprowadzenia? Czy montowaliście belki HEB, czy może inne rozwiązanie? Napiszcie proszę zależy mi bardzo, może jakiś kontakt na e-mailaPozdrawiam i dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 07.08.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Droga imienniczko, tak pięknie prowadziłaś swój dziennik, przejrzałam go z zapartym tchem...Szkoda, że od dawna nie ma wpisów, z pewnością już wiele rzeczy dokończyliście.Życzę miłego mieszkania.Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 26.08.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Droga Joasiu,Bardzo Ci dziękuję za ten wpis, te słowa to istny balsam na moje serce.Chyba jednak faktycznie powinnam się zmobilizować i wrócić do dziennika .. Fakt, że teraz na budowie wszystko dzieje się jakby w innym rytmie - powolutku, od czasu do czasu: a to się jeden parapet zamontuje, a to się mydelniczkę do łazienki kupi. Już nie jest tak spektakularnie, ale za to robi się coraz bardziej domowo, także sądzę, że jak wena dopisze to i coś da się naskrobać. Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 30.08.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ja też będę usilnie namawiać do kontynuacji dziennika. Przejrzałam i przyznaję się bez podlizywania , że czyta się go bardzo przyjemnie. Uśmiecham się pod nosem, łapiąc się za głowę skąd ja (my w zasadzie, bo to mężulo jest głównym wykonawcą moich pomysłów) to znam. Życzę powodzenia i czekam na kolejne wpisy. No i wielkie dzięki inspirację łazienkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 30.08.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 No, skoro już się "wprowadziłam" i podlizałam oto mój zestaw pytań: 1. podoba mi sie bardzo umywalka i szafka w dolnej łazience - poproszę o namiary. No i oczywiście na baterię również 2. czy umywalka na górze to roca? jeśli nie to jaka? dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts