MonikaC 23.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A w dzienniku puchy Cześć i jak kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 23.07.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Puchy, bo kolejność musi być, a jeszcze nie wrzuciłam bramy garażowej..... Kajam się i obiecuję poprawę - jutro będzie brama i ............... ....... .... .... .... zaczątki kominka!!! Nad kuchnią - myślę intensywnie i zasięgam porad forumowych - efekty powinny być niebawem Dzieki Tobie Moniczko wiem już chociaż, że zlew będzie antracytowy - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 o to miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 29.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 29.07.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 A witam, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 29.07.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 no kominek....czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dzień dobry czy te 3 lata to rocznica ślubu? jeśli tak to składam wczelkie serdeczności zdrówko http://images27.fotosik.pl/31/a41b4e565a82460c.jpg widziałam ppskiaka - no no nooooo śliczny kudłaciak moja też szyneczki by pewnie lubiła jeść... ale ja wredna jestem i jej nie daje okna widziałam i dach super..... nie widziałam tylko kratek wentulujących.... i pochwal się co zamówiłas jak dostaniesz to co zamówiłas do tych łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.07.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Za życzenia bardzo dziękuję - tak to rocznica Dach - jakie kratki wentylacyjne?? Mamy w kilku miejscach specjalne dachówki wentylacyjne - to o to chodzi?? A z chwaleniem - w tym względzie zawsze można na mnie liczyć Zaraz powrzucam świeżutkie zdjątka mojego ulubionego kominka - juz go wczoraj wyprzytulałam i w ogóle starsznie go już lubię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ooo to to.... Ty masz dachówki wentylacyjne.... a Nefcia na ten przykład ma takie specjalne krateczki m.in pod każdym Veluxem.... ważne by była wentylacja bo za kilka lat będzie na dachu mech.... zdjęcia już są? ide looknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.07.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Już, już - biegnę, lecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.07.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ooo to to.... Ty masz dachówki wentylacyjne.... a Nefcia na ten przykład ma takie specjalne krateczki m.in pod każdym Veluxem.... ważne by była wentylacja bo za kilka lat będzie na dachu mech.... Ufffff - to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 noo !!! się pani poprawiła !!! i żebym nie musiała drugi raz tyle czekać komienk fakny... myśmy tez się swojego czasu zapatrywali na taki dwuszybowy i o mało co by taki i u nas nie stanął i niebo w oknach śliczne.... hm.... cieszę się że idzie wszystk do przodu a o kolorach już coś myślałas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.07.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Troszke myślałam, ale to jeszcze daleka droga. My razcej myślimy o domku etapami - wszystko w swoim czasie. Na ścianie obok kominka będzie kamień elewacyjny beige - reszta będzie musiała do tego pasować. Na razie myślę, ze będa to stonowane kolorki, beż, wanilia może jakieś brązy Ale koncepcja może się w każdej chwili zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 hm........ a ja właśnie nie wiem tzn ciut wiem, bo mam już płytki na podłogi, ale sa w takim kolorze, że wszystko idzie do nich dopasować... więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 31.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 A widzę, że bardzo, bardzo podobny domek do naszego.Zapraszam do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 10.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 witam z ranka słonecznego przegladałam dziennik Twój i jestem pod wrażeniem kominka. super pomysł z położeniem płytki jako półki, ślicznie wygląda i fajnie sie komponuje. a co bedzie na górze, na płycie różowej? tynk dekoracyjny czy pomalujecie farbą? płytki do łazienek bardzo ładne - czekam na efekty prac glazurnika. pozdrawiam serdecznie, edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 10.08.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witaj Edytko - bardzo miło Cię gościć Dzięki za wszystkie miłe słowa - staramy się, jak możemy Obudowa kominka będzie chyba po prostu pomalowana, ale nie pytaj na jaki kolor, bo nie wiem tego jeszcze Tynku strukturalnego raczej nie będę dawała, bo ściana obok będzie obłozona kamieniem elewacyjnym i to już by było za dużo szczęścia na raz A na efekty prac glazurnika - ja też niecierpliwie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz.dabro 11.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Fiu fiu ale sie dzieje Najwazniejsze, ze ubywa. Wyborow cala masa i oczywiscie najlepiej na wczoraj A te dlugie "dniowki" budowa-praca-budowa daja sie odczuc wyraznie, prawda? Co by jednak sie nie dzialo to kazda mala rzecz niezmiernie cieszy bo w koncu dla siebie sie buduje. Trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 12.08.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Fiu fiu ale sie dzieje Najwazniejsze, ze ubywa. Wyborow cala masa i oczywiscie najlepiej na wczoraj A te dlugie "dniowki" budowa-praca-budowa daja sie odczuc wyraznie, prawda? Co by jednak sie nie dzialo to kazda mala rzecz niezmiernie cieszy bo w koncu dla siebie sie buduje. Trzymamy kciuki. OTÓŻ TO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Szczerze mówiąc skończyły mi się siły do walki o każdy drobiazg i ostatnioza bardzo jestem skłonna do przymykania oczu na różne rzeczy..... zmęczenie materiału - ktoś ma jakieś rady jak to w sobie zwlaczyć?? mamy cza się odstresować w fajnym towarzystwie ja dziś się spotkałam z Maluszkiem, Lidzią, MnikąC, Zuzanką, Aniąwmuratorze, Magi77 u Mysi i było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts