Asiek i Jacuś 14.08.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Tia, a skąd na to czas wziąć? Buuuuuu- tak mi źle Nic mi, cholera, od wczoraj nie przeszło z tego dołka, a wręcz przeciwnie - lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.08.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 hm........ to może w sobotę się gdzieś wybierz w ładne miejsce... tylko nie na swoją budowe mnie teraz przez tydzień najpewniej nie będzie.. i tylko czasem z doskoku dopadne neta... ale wiem, że dziewczyny będą albo u Nefci albo u Zuzanki.... Myślę, że trzeba wyjść z domu na świat... poznasz kilka wariatek i staniesz się jak one... wierz mi to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 14.08.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 nie muszę Ci wierzyć - wiem doskonale, że to działa Dzięki bardzo za słowa otuchy U mnie niestety sytuacja jest o wiele trudniejsza niż by się zdawało pod względem trudności, a w tym i czasu - nie chcę na forum o takiuch bardzo prywatnych kłopotach się rozpisywać, ale wierz mi, że znalezienie kilku godzin tylko dla siebie graniczy u mnie niemal z cudem i raczej się nie zanosi, żeby to się na dłuższą metę zmieniło. Najważniejsze, że udało mi się wycyganić chociaż tydzień urlopu i mam rozbuchane plany na tę opkoliczność. Chociaż wyjechać nigdzie nie mogę to zamierzam za wszelką cenę pojeździć sobie rowerkiem, wyrwać się na basen i trochę sie spotkać z dawno nie widzianymi przyjaciółmi - musi się udać Zaczynam dziś wieczorem od wizyty u kosmetyczki, także dołek powinien od jutra troszkę odpuścic Mam nadzieję, że uda mi sie mimo wszelkich przeciwieństw chociaz trochę podładować baterie A Ciebie Kasiu gdzie na cały tydzień niesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a małż ma mnie dość to mnie wywozi do mamusi co gorsza mojej i pewie na tydzień tam zostawi... bez widoków na wcześniejszy powrót bo mi samochód chce zabrać łobussssssssssssss jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 16.08.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kiedy wkliesz zdjecia tych płytek, jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.08.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Które płytki mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 17.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 najlepiej wszystkie te, które kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 18.08.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Proszę bardzo - dziennik uzupełniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 nooooo i teraz coś widać jak patrze na kuchnię to widzę, ze mamy identyczny układ ja tylko chcę po prawej stronie kuchni wypuścić jeszcze półwysep co by mi zlewowy syfek pod oknem ciut zasłonił fajna łazienka czekam na plany na drugą... juz jakieś masz? a panelem się nie przejmuj - najważniejsze, że gość wysłał drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 25.08.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Tiiia - wysłał drugi, ale: 1. jeszcze nie dotarł, 2. a jak ten tez będzie potłuczony jakiś?? Dobra, wiem, wiem - dobrej myśli trzeba być! Juz jestem A plany an górną łązienkę to już w dzienniku wyżej są, ale malutkie, to dam tu większe: widok od strony drzwi http://www.empikfoto.pl/albumy37/389540/828421/previews/26951416_nowagora.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/389540/828421/previews/26951417_nowagora__.jpg i jeszcze jakby patrzeć przez lustro nad blatem http://www.empikfoto.pl/albumy37/389540/828421/previews/26951415_nowagora____.jpg Ta śmieszna ścianka między kibelkiem a wanną to wiesz co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 yyyyyyyyyyyyyyyyyy nooo strzelam... doniczka? fajnie się przedstawiają te plany ale Ty masz chyba bardzo dużą tę łazienkę , bo te wiuzalki sprawiają że to wszystko wygląda bardzo przestronnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 25.08.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ano mama nadzieję, że w rzeczywistości też wyjdzie przestronnie Na razie gołe ściany sprawiają wrażenie "salonu kąpielowego" Ale przy tworzeniu planów ustawiane niektóre rzeczy były na centymetry... A z doniczką - nie wiem jakim cudem udało Ci się zgadnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ano mama nadzieję, że w rzeczywistości też wyjdzie przestronnie Na razie gołe ściany sprawiają wrażenie "salonu kąpielowego" Ale przy tworzeniu planów ustawiane niektóre rzeczy były na centymetry... A z doniczką - nie wiem jakim cudem udało Ci się zgadnąć a bo ja mam w Twoim domku taki mały mikrofonik i wszystko podsłuchuje, co Ty tam planujesz wis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 25.08.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 A tak sie własnie ostatnio zastanawiałam co to mi w sypialni zza wełny wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 A tak sie własnie ostatnio zastanawiałam co to mi w sypialni zza wełny wystaje w sypialni ? czekaj czekaj... sprawdzam w kapowniku...... a tak sypialnia jest - zatem w sypialni jest kamera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 25.08.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Mam nadzieję tylko, że nie jesteś jako Matka Polka teraz już całkiem zdemoralizowana tym, coś tam ujrzeć mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Mam nadzieję tylko, że nie jesteś jako Matka Polka teraz już całkiem zdemoralizowana tym, coś tam ujrzeć mogła eee cośśśśś Ty notatki robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 25.08.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ojoj..... tu nie notatki.... tu tylko trening.... No kto by pomyślał, że w moich komentach się takie rozpasanie rozkoszne pojawi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ... ale ja do tych notatek robiłam dokumentację zdjęciową... znaczy się film... więc i z treningiem może nie będzie źle.... no myślę... zapuszczę Szanownemu filmik, że czy razy by pojął czyje nogi do kogo należą kupię gadżety i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 25.08.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Oj - Ty chyba na prawde masz tę kamerę ...... Obśmiałam się jak norka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts