nitubaga 28.08.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ... widziałam rapsod - ten żałobny łącze się w bólu i rozterce i co teraz? jakie plany na ściankę? moze jakies bajeranckie szkło? szyba... tafla czegoś pięknego - skoro miejsca brakuje ... czy ja już się Ciebie pytałam gdzie robiłaś meble do kuchni? i czy można wiedzieć ile masz mb mebli i jak to wygląda cenowo za mdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 29.08.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Dzięki za wsparcie, chlip Plany - ścianka zostaję -12 cm szerokości, a doniczkę będzie trzeba jakoś w przyszłości u stolarza na wymiar zrobić i jakoś przymocować na szczycie ścianki. O meble kuchenne jeszcze nie pytałaś. Zamawiamy u gościa z Garwolina - polecił nam go człowiek, który robił nam okna. Nie mieliśmy ceny ustalanej od metra, tylko Pan zrobił nam wstępny projekt i rzucił cenę, ponegocjowaliśmy troszkę i złożyliśmy zamówienie. Metrów nie liczyliśmy, ale bez lodówki będzie tego około 8. Koszt - 13 000: meble, fronty MDF w okleinie (wzór frontów na zamówienie-Pani kombinowała ), blat, oświetlenie podszafkowe, zawiasy i szuflady z hamulcami i - oczywiście - robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.08.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Dzięki za wsparcie, chlip Plany - ścianka zostaję -12 cm szerokości, a doniczkę będzie trzeba jakoś w przyszłości u stolarza na wymiar zrobić i jakoś przymocować na szczycie ścianki. O meble kuchenne jeszcze nie pytałaś. Zamawiamy u gościa z Garwolina - polecił nam go człowiek, który robił nam okna. Nie mieliśmy ceny ustalanej od metra, tylko Pan zrobił nam wstępny projekt i rzucił cenę, ponegocjowaliśmy troszkę i złożyliśmy zamówienie. Metrów nie liczyliśmy, ale bez lodówki będzie tego około 8. Koszt - 13 000: meble, fronty MDF w okleinie (wzór frontów na zamówienie-Pani kombinowała ), blat, oświetlenie podszafkowe, zawiasy i szuflady z hamulcami i - oczywiście - robocizna. o maj goodnesssss toz to 1/4 ceny jaką mnie każdy śpiewa chyba juz poszybowałaś... więc zjemy obiadek i będę dzwoniła do Ciebie kaj t o my mamy jechać by dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam nam tez było bardzo miło dojechać .... choć nie powiem jak kazałaś mi wjechać na zakaz wjazdu - se myślę no nic... jak mnie złapią będę udawać że tu mieszkam i jade do siebie na budowe a co!!! szykujecie sobie bardzo fajny domek... i mam nadzieje, że termin jaki chcecie na przeprowadzkę uda się zrealizować, a ja będę miała przez najbliższe kilka tygodni wiele do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 31.08.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam nam tez było bardzo miło dojechać .... choć nie powiem jak kazałaś mi wjechać na zakaz wjazdu - se myślę no nic... jak mnie złapią będę udawać że tu mieszkam i jade do siebie na budowe a co!!! szykujecie sobie bardzo fajny domek... i mam nadzieje, że termin jaki chcecie na przeprowadzkę uda się zrealizować, a ja będę miała przez najbliższe kilka tygodni wiele do oglądania jakby było trzeba to Cię wmeldujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam nam tez było bardzo miło dojechać .... choć nie powiem jak kazałaś mi wjechać na zakaz wjazdu - se myślę no nic... jak mnie złapią będę udawać że tu mieszkam i jade do siebie na budowe a co!!! szykujecie sobie bardzo fajny domek... i mam nadzieje, że termin jaki chcecie na przeprowadzkę uda się zrealizować, a ja będę miała przez najbliższe kilka tygodni wiele do oglądania jakby było trzeba to Cię wmeldujemy ooo dzięki Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 31.08.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No co? Trzeba ponosić konsekwencje swojego zachowania - kazała jechać za zakaz, to niech ma ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No co? Trzeba ponosić konsekwencje swojego zachowania - kazała jechać za zakaz, to niech ma ....... no skoro tak twierdzisz ale wiesz że zameldowanego potem trudno z chałupy przepędzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 31.08.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Coś się wymyśli, jak się za bardzo rozszalejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ooo podoba mi się półeczka za kibelkiem której mi nie pokazałaś w ogóle już dużo roboty widać... więc jeszcze tylko kafelki i następne odhaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 01.09.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nie pokazałam, bo jej jeszcze nie było - powstała w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 02.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Fajny panel, ostatnio nabylem taki sam prosto od producenta okazyjnie i jestem ciekaw czy warto bylo.Moj jest jeszcze w kartonie i troche poczeka na montaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 02.09.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Niestety ja uważam, że nie specjalnie warto było .... Ale jest ładny, mam nadzieję, że będzie działał - jeszcze nie mam wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 To musi być cudowne uczucie patrząc jak domek nabiera wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 03.09.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 owszem - miłe Jeszcze żeby wszystko szło jakoś tak bardziej "po myśli" A co tam u Ciebie Moniczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 owszem - miłe Jeszcze żeby wszystko szło jakoś tak bardziej "po myśli" A co tam u Ciebie Moniczko? A u mnie roboty po pachy ostatnio idź do dziennika to zobaczysz jakie cuda tworzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 04.09.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Widziałam, widziałam - normalnie będziecie mieli ogród!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Widziałam, widziałam - normalnie będziecie mieli ogród!!! No bez przesady. Ogród będzie mejbi za dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 04.09.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dobra, dobra - trawka już prawie, plac zabaw dla Kondzia - full wypas Każdy ma coś - ja łazienkę - jedną na razie i całe mnóstwo porblemów z wszelką resztą... ale nic to - damy radę .... musimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dobra, dobra - trawka już prawie, plac zabaw dla Kondzia - full wypas Każdy ma coś - ja łazienkę - jedną na razie i całe mnóstwo porblemów z wszelką resztą... ale nic to - damy radę .... musimy No ba pewnie że damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts