Monika.Sz-a 06.09.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam Sąsiadów!! my z Piotrkiem- mieszkamy w Wawie, ale budowa za Legionowem.. uprzedzam, że będę częstym gościem.. jeszcze długa droga do własnych tynków i okien- to popatrze na czyjeś i z podpowiedzi nt. fajnych fachowców z okolicy też może będę mogłą liczyć..? pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 07.09.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam miłych gości A mozna widzieć z której strony Leginowa Was zawiało? W sprawie porad - polecamy się, co do fachowców z okolicy - będzie ciężko, bo u nas wszystko robili do tej pory fachowcy z daleka , ale polecić tez możemy co nieco I oczywiście zapraszamy - i na budowe i do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzo93 07.09.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam.Widzę, że w temacie krzywych wylewek to nie jestem osamotniony. Całość walki z wylewkarzem można poczytać w stopce "Przestrzegam". Na dole wylewki były skuwane i wylewane jeszcze raz, na piętrze frezowane, szlifowane i wylewana była masa samopoziomująca. Reasumując masakra. Szczerze współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 07.09.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam. Widzę, że w temacie krzywych wylewek to nie jestem osamotniony. Całość walki z wylewkarzem można poczytać w stopce "Przestrzegam". Na dole wylewki były skuwane i wylewane jeszcze raz, na piętrze frezowane, szlifowane i wylewana była masa samopoziomująca. Reasumując masakra. Szczerze współczuję. Boże Jedyny - - ja wciąż mam nadzieję tego jakoś uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.09.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Asiek, widzialam lazienke. strasznie podobaja mi sie plytki z obudowy wanny, w ogole wyobrazilam sobie jak bym tam stala i sie rozmarzylam kiedy u siebie tak sie poczuje .... ale jeszcze dluuuuuuuuugo do tego. gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hejka poniedziałkowo. Potem zajrzę do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 14.09.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dzień dobry. Nie wiem, jak Wam, ale mi niezbędna jest dzisiaj kawucha http://img501.imageshack.us/img501/9079/kawa5jz5.jpg Malutka - zapewniam Cię, że nawet nie zauważysz, kiedy to zleci i też nie będziesz umiała się powstrzymac przed włażeniem w ubraniu roboczym do pustej (tzn. zabezpieczonej folią) wanny, żeby się "poczuć" A za pochwały ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 21.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Wiesz co Asiu, jak ogladam Wasz dziennik to jestem niemal pewna, że pan architekt który nam rysował plan, musiał sie wzorowac na Waszym Kryształku, no nie może byc inaczej, prawie wszystko to samo, ale bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 22.09.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Wiesz co Asiu, jak ogladam Wasz dziennik to jestem niemal pewna, że pan architekt który nam rysował plan, musiał sie wzorowac na Waszym Kryształku, no nie może byc inaczej, prawie wszystko to samo, ale bardzo mi sie podoba. To jakiś bardzo mądry architekt ze świetnym gustem Cieszę się, że nie tylko mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nooooo kochana... kwiecię śliczne a to się nazywa MILIN jak tego nigdzie nie dopadnę to pisze się na jakiś szczepek piękne ciapki już na k-g i widziałam pierwsze drzwi. No no... u nas to jeszcze wsio cho cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 22.09.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nie ma żadnego problemu ze szczepkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 02.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dzieńdoberek- wpadłam z wizytą w dzienniku widzę, że budowa niesutannie dostarsza emocji- a mógł człowiek spokojnie w mieszkaniu siedzieć .. ale nie byłoby tej radości i dumy .. wnętrza nabierają uroku- a czekam na szczególy- łązienki, kuchnia.. bo zapowiada sie interesująco.!! pozostaje mi życzyć udanego weekendu- owocnego na budowie, no i żeby chociaż parapety- z czego by finalnie nie były- od razu wyszły jak spod igły.. bez przygód pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hejka Kurde widzę że panowie od solarównarozrabiali. Ehh ja też zadaję sobie to pytanie dlaczego... ale chyba zbyt często i już do większości rzeczy podchodzę mniej emocjonalnie za to mój małż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 02.10.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jeszcze, żeby to się tylko o emocje rozbijało, chyba najgorsze w tej chwili jest to, że coraz więcej spraw budowlano domowych staje mi się z braku sił obojętne - już sę po prostu nie chce przejmować, użerać, walczyć. Z drugiej strony my już niedługo musimy wytrzymać - jeszcze ciut ciut i będzie wszystko znacznie łatwiejsze Dziś powróciła do nas ekipa Pana Łazienkowego - od razu jakoś więcej werwy dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.10.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A ta cała wykończeniówka przed nami Nie mam pojęcia jak ja i moje nerwy to zniosą... Tak naprawdę to nawet nie jestem w 100% zdrecydowana jaką chcę łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 05.10.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Tak naprawdę to nawet nie jestem w 100% zdrecydowana jaką chcę łazienkę A to akurat zupełnie normalne - w praniu wyjdzie - nie stresuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKISHA 07.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Wytrwałości życzę, oby znów nie dopadło przesilenie budowlane Czekam na fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 07.10.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A dziękuję, dziękuję I na wzajem z tym fotkami też na wzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Zaszłam sobie... a co! witaj widziałam w dzienniku wielkie zmiany... i ściana przy kominku już jest i dumnie się pręzy do pochwał a jak ciuszki domku... już ubrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 20.10.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witaj, witaj stęskniłam się już Jakoś tak nudniej na forum bez Twojego dziennika..... Ciuszki się zakładają dopiero drugi dzień, więc nawet jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts