nitubaga 20.10.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witaj, witaj stęskniłam się już Jakoś tak nudniej na forum bez Twojego dziennika..... Ciuszki się zakładają dopiero drugi dzień, więc nawet jeszcze nie widziałam ano... nie ma się co smutać... widze, że prace u Was wrą i bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 20.10.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 muszą wreć (czy to w takiej formie powinno być? ), bo w połowie listopada musimy opuścić nasze wynajmowane gnizadko.... Ale na razie wszystko jest na dobrej drodze A jak tam u Was sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 muszą wreć (czy to w takiej formie powinno być? ), bo w połowie listopada musimy opuścić nasze wynajmowane gnizadko.... Ale na razie wszystko jest na dobrej drodze A jak tam u Was sprawy? licho... czekamy aż sąd łaskawie wyznaczy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Łaaaał jak fajowo wygląda ten dekorek w kuchni!!!! I kominek jest zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 21.10.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 muszą wreć (czy to w takiej formie powinno być? ), bo w połowie listopada musimy opuścić nasze wynajmowane gnizadko.... Ale na razie wszystko jest na dobrej drodze A jak tam u Was sprawy? licho... czekamy aż sąd łaskawie wyznaczy termin No tak, tą drogą to niestety czasochłonna wojna... Ale kibicujemy z całego serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 21.10.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Łaaaał jak fajowo wygląda ten dekorek w kuchni!!!! I kominek jest zazdraszczam Nie zazdraszczaj tylko własną planuj Nawet się nie obejrzysz, jak od tego zadzraszczania nagle przejdziesz do "aaaaaa - nie wiem, jaki ma być kolor na ścianie, a farbę trzeba kupić na wczoraj!!!" - znam z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Łaaaał jak fajowo wygląda ten dekorek w kuchni!!!! I kominek jest zazdraszczam Nie zazdraszczaj tylko własną planuj Nawet się nie obejrzysz, jak od tego zadzraszczania nagle przejdziesz do "aaaaaa - nie wiem, jaki ma być kolor na ścianie, a farbę trzeba kupić na wczoraj!!!" - znam z autopsji Kolor ścian to akurat mam już zaklepany - wszędzie biel No prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 22.10.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Łaaaał jak fajowo wygląda ten dekorek w kuchni!!!! I kominek jest zazdraszczam Nie zazdraszczaj tylko własną planuj Nawet się nie obejrzysz, jak od tego zadzraszczania nagle przejdziesz do "aaaaaa - nie wiem, jaki ma być kolor na ścianie, a farbę trzeba kupić na wczoraj!!!" - znam z autopsji Kolor ścian to akurat mam już zaklepany - wszędzie biel No prawie To w tym punkcie ja Tobie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 24.10.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 lazienki cudne tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 24.10.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 lazienki cudne tylko pozazdroscic A dziękujemy za komplementa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 czeeee... co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 26.10.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witaj Kasiu, a nic nowego przeziębienie, siedzenie w pracy, umawianie kolejnych robót... stara bida a u Was? Macie termin rozprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a u Was? Macie termin rozprawy? wciąż czekam .... jak tamw domciu... malowanko się szykuje chyba co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 26.10.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 O masz - faktycznie długo Malowanko??!! Oj nie- jeszcze nie ciągle walczymy - tzn. jacek walczy ze szpachlowaniem skosów k-g. Nikt z nas się nie spodziewał, że będzie to az tak czasochłonne. Także malowanko - za jakieś półtora - dwa tygodnie. Mniej więcej wiem już chociaż jak malowac salonojadalnię, a reszta - hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKISHA 27.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Tempo macie zawrotne. Musi się udać. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 27.10.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Tempo macie zawrotne. Musi się udać. Trzymam kciuki Ja bym tak tego nie nazwała a kciuki zawsze się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 skoro tak - to też czymiem [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Heloł! Jako żem pierwszy raz, witam się na wstępie. Kilka słów zachwytu na domkiem, wnętrzami i w ogóle - ochhhhhhhhhhh, achhhhhhhhhh, jak ślicznie!!I w te pędy zapytuję - cóż to za urodziwa wanna spoczęła na twoim piętrze?? Zdradzisz model? A te płytki pod kominkiem, to co to za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 28.10.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam, witam Dziękuję za zachwyty - miło mi, miło. Już zdradzam wszystko: - wanna Excellent admira - płytki przy kominku to Zirconio Nordik Ebano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts