AGP 28.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 28.10.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 jak to podobno ? dowody, moja droga, dowody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ja chcę fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 13.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Będą dowody, będą. Jak tylko dotrę na budowę. A zamiar takowy mam jutro. A sokor juz sie Panie tak domagają to ja niniejszym uroczyście obiecuję zamieścić foteczki w poniedziałek? Troszke mnioej się gniewacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 eee kiepsko jak nowy pieszczoch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 13.11.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 To może ja Was jakims żarciem wezmę ...... http://img.obiektyturystyczne.pl/big,wyzerka-pension-restaurant,21b70cb8f2705e392574c3fbf8d5845e.jpg i popitkiem http://www.inspirander.pl/files/gotowanie/napoje.jpg A z kociaka pocieszka jest niesamowita. Dla mnie - psiary z krwi i kości - to arcyciekawa przygoda poznawanie się z kocim domownikiem. Jest przeuroczy, przekochany, tylko dlaczego najlepsze harce przychodzą mu do głowy pomiędzy 2 a 3 w nocy i realizuje je na mojej poduszce?? Ale takiemu słodziakowi wszystko się wybacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulakris 19.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam, Podpatrzylam dzisiaj Wasz dziennik i jestem pelna podziwu postepow. Super wykonczenia Musze sie zapytac co dokladnie polozyliscie na podloge w kuchni? Sa to kafle panelopodobne czy panele Gdzies obily mi sie o oczy kafle Woodentic, czy to moze to cudo? Daj znac prosze Zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 20.11.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam, witam Na podłodze w kuchni jest właśnie woodentic Paradyża w kolorze brown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 01.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witaj, bardzo podobają mi się płytki w łazience na górze moja jest bardzo podobna nawet układem. schowek na proszek - rewelacja to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 01.12.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A dziękuję, dziękuję Dodam tylko nieskromnie, że zdjęcia żadna metodą nie oddaja prawdziwego uroku tych płytek - dopiero na zywo widać, jak na prawdę wyglądają A przeprowadzka musi nastąpić do soboty, bo musimy zwolnić wynajmowane mieszkanko. Trochę na surowo będziemy mieszkać, ale najważniejsze, że jest już ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 01.12.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A dziękuję, dziękuję Dodam tylko nieskromnie, że zdjęcia żadna metodą nie oddaja prawdziwego uroku tych płytek - dopiero na zywo widać, jak na prawdę wyglądają A przeprowadzka musi nastąpić do soboty, bo musimy zwolnić wynajmowane mieszkanko. Trochę na surowo będziemy mieszkać, ale najważniejsze, że jest już ciepło na żywo powiadasz bardzo podobają mi się brązy a za przeprowadzke trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ... no ja tez do soboty to maaało czasu kartony masz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 01.12.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 na żywo powiadasz bardzo podobają mi się brązy a za przeprowadzke trzymam kciuki I właśnie - z brązami one niewiele mają wspólnego - jasne są kremowe, waniliowe trochę, a ciemne - bardziej szare niż brązowe - imitują popularny teraz dąb szczotkowany A za kciuki - dziękuję - przydadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 01.12.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ... no ja tez do soboty to maaało czasu kartony masz już? Bardzo mało - trochę mnie to przeraża. Dziś przyjechali brukarze, chłopaki od Ducha kładą od piątku podłogi, tam gdzie parkiet - a Jac z teściami panele w "pokojach sypialnych", kuchnia ma przyjechać jutro....... aaaaaaaaaa A kartonów nie mam - na szczęście aż tak dużo nie nagromadziliśmy w tej naszej kawalerce i w torby się powinno pomieścić w miarę sprawnie. A na budowie, jakby co, jakieś pudła się powinny znaleźć A co tam w wielkim świecie? Termin jest? /wiem, wiem - upierdliwa jestem, ale kciuki ciągle trzymam i kibicuję całym sercem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nie wiem do tego burdelu nie idzie się dozwonić... a pojechać nie mam jak bo Bąki chore cieszę się bardzo a co Ci kładzie Duszek na podlogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 01.12.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Na dole będzie merbau - gotowe deski lakierowane z DLH,a w korytarzu na górze tez gotowe deski lakierowane - bambus skręcany. Co oni w tym sądzie tak długo termin wyznaczają - coś mi tu się nie podoba ...Masz chociaż sygnaturę sprawy nadaną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Na dole będzie merbau - gotowe deski lakierowane z DLH, a w korytarzu na górze tez gotowe deski lakierowane - bambus skręcany. Co oni w tym sądzie tak długo termin wyznaczają - coś mi tu się nie podoba ... Masz chociaż sygnaturę sprawy nadaną?? owszem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 01.12.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Matko Kochana - a kiedy Ty pozew złożyłaś? Koniecznie trzeba się tam dodzwonić i dowiedzieć, co się dzieje.... Przypominij mi, jak to Sąd i Wydział, może znajdę u siebie jakiś lepsiejszy numer, na który by była szansa się dodzwonic chociaż... Potwierdzenie wpływu pozwu na biuro podawcze oczywiście masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Matko Kochana - a kiedy Ty pozew złożyłaś? Koniecznie trzeba się tam dodzwonić i dowiedzieć, co się dzieje.... Przypominij mi, jak to Sąd i Wydział, może znajdę u siebie jakiś lepsiejszy numer, na który by była szansa się dodzwonic chociaż... Potwierdzenie wpływu pozwu na biuro podawcze oczywiście masz? oczywiście mam reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts