nitubaga 07.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 OGROMNE GRATULACJE Z OKAZJI PRZEPROWADZKI nooo to teraz tylko szampan.... http://images39.fotosik.pl/217/911c85a7014655c8.jpg bardzo się cieszę i czekam na wieści jak się żyje w nowym swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 07.12.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ach Kasiu!!! Dziękuję, wiedziałam, że na Ciebie zawsze mozna liczyć już się biorę, zwłaszcza za te truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 eee... Ty się weź za zdjęcia jak zdróweczko... bo ja smarkam strasznie? i dziecka znów do lekarza dziś prowadze... nie bałdzo mi to wszystko wygląda... ... i wczoraj gadałam z glazurnikiem... ale malarza pogoniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 07.12.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Wezmę się, wezmę ..... jak ładowarkę do baterii aparatowych znajdę A zdrówko - dziękuję, ja się wciąż jakoś trzymam. Na razie (odpukać) zaliczyłam malutką, prawie bezbolesną anginę i nic więcej mnie nie bierze. Z dzieckami - wspólczuję. Twoje Baki powinny, moim zdaniem, byc zawsze w 200 % zdrowiutkie i korzystac sobie ze swojej pogodności i radości zycia, a nie tylko smarkać i pokasływać A malorzowi - nie wątpie, że dobrze mu tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Wezmę się, wezmę ..... jak ładowarkę do baterii aparatowych znajdę A zdrówko - dziękuję, ja się wciąż jakoś trzymam. Na razie (odpukać) zaliczyłam malutką, prawie bezbolesną anginę i nic więcej mnie nie bierze. Z dzieckami - wspólczuję. Twoje Baki powinny, moim zdaniem, byc zawsze w 200 % zdrowiutkie i korzystac sobie ze swojej pogodności i radości zycia, a nie tylko smarkać i pokasływać A malorzowi - nie wątpie, że dobrze mu tak..... Wy malowaliście sami? czy ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 07.12.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 My mamy malarza w rodzinie - teściówka moja nam maluje. Jeszcze nie skońćzone maolowanie. Bo ponoć przy malowaniu farbami akrylowymi na tynki cementowe lepiej po gruntowaniu odczekać kilka tygodni, żeby nie wyszły plamy. Więc kolorki pewnie dopiero na wiosnę zrobimy (chyba, że jasne lub malowane na płytach k-g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 .... aa no właśnie u nas są tynki gipsowe... tylko, że poobijany strasznie.. i zanim malowanko to najpierw szpachlowanko... więc nie wiem czy tego ten.... najpierw chyba po prostu pomaluje podkładówką i zobacze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ..... czy Ty wiesz że jak zadzwoiłam na ten Twój numer to sie w KOŃCU dodzwoniłam... no nie ma tragedii... ...sygnaturka jest,, na termin jeszcze czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 08.12.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No to gratuluję dodzwonienia się Może idąc za ciosem i termin się znajdzie jakoś niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No to gratuluję dodzwonienia się Może idąc za ciosem i termin się znajdzie jakoś niedługo no z tym ciosem to bym nie przesadzała, ale może .. kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Oooo matko to wy już mieszkacie. Ale jestem gapa GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 09.12.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Oooo matko to wy już mieszkacie. Ale jestem gapa GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no śmiej się śmiej z Monci zapracowanej, śmiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 10.12.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Gdzieżbym śmiała. Ja się z życia tylko nieustannie nabijam Napij się kawusi, zrelaksuj się u mnie chociaż przez chwilę - zrób sobie przerwę w tej harówce http://www.brandchannel.com/images/FeaturesProfile/235_profile_img1_kitkat3.jpg http://michifaber.files.wordpress.com/2009/04/coffee-cup-cupper.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ....eee a masz tego więcej czy tylko dla MOni ? czeeee.... kaj foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 10.12.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Mam tego dowolne ilości - smacznego! Ale Ty to chyba herbatkę preferujesz.... http://e-gastronomiczne.pl/images/herbata.jpg A fotek niet 1. nadal nie wiem, gdzie bateria... 2. w tej chwili jest w domku taki bajzel, że absolutnie nie wchodzi w grę chwalenie się... Muszę pokornie o cierpliwość poprosić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 .... no nie wiem czy focha nie strzele no ta herbatka Cię uratowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz.dabro 10.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 GRATULACJE to milusie uczucie wprowadzić się do domku, nawet jeśli jest strasznie duzo pracy. My dopiero teraz kończymy zabudowę kominka! a żyrandole? nawet ich jeszcze nie planujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.12.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a żyrandole? nawet ich jeszcze nie planujemy My też właściwie zaplanowane mamy raptem 2, w tym tylko jeden kupiony Wiszą na razie robocze żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy5WL2gr1vI/AAAAAAAABAg/tKv9A__8V9A/s640/agpy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts