Malutka_ 22.12.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek,słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu na te Święta Bożego NarodzeniaŻyczy Malutka http://indahouse.blox.pl/resource/Boze_Narodzenie_2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 22.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://lh3.ggpht.com/_Q7IugVOzgWU/SzCYM7VnToI/AAAAAAAADjI/AlfBJBx0IsE/magicznych%20%283%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wesołych Świąt! http://www.sxc.hu/pic/m/e/en/enimal/905450_merry_christmas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.12.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych rodzinnej atmosfery radości oraz masy pięknych prezentów. Nowy Rok niech przepełniają same dobre dni które będziecie pamiętać przez długie lata. Dosia i Secam http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5362044357922.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 29.12.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Możesz podać dokładne wymiary Twojej garderoby pod skosem ? Ja mam sypielnię o pow. 20 m2 i myslę jak tu wykroić małą garderobę.A może zrobic po prostu dużą szafę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.12.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ło Mamusiu - ileż tu pięknychżzyczeń - DZIĘKUJĘ wszystkim bardzo!!!! /nie wiem jak to się stało, że nie dostałam powiadomienia o tych wpisach / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.12.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Możesz podać dokładne wymiary Twojej garderoby pod skosem ? Ja mam sypielnię o pow. 20 m2 i myslę jak tu wykroić małą garderobę. A może zrobic po prostu dużą szafę ? 260 / 350 cm po podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 05.01.2010 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 witam Noworocznie!! Najlepsze życzenia- szczęśliwego Nowego Roku- oby był cudownym czasem spędzonym w wymarzonym domu ale tempa nabraliście na finiszu- jestem pod wrażeniem! i juz mieszkacie- ehhhh.. ale fajnie.. my nadal oglądamy cegły ale na jesieni biegałam po chudziaku z miotełką i robiłam porządki. . Piotrek układał cegły- żeby tak trochę poczuć "dom" prosze podpowiedz- kto robił Wam elektrykę- czy jesteście zadowoleni z wykonania, z ceny.? czy ele cos podpowiadał- jakieś fajne pomysły? jak z przeniesieniem skrzynki i zmianą taryfy na G..- Legionowo podobno nie rob problemu na etapie SSO- ma byc instalacja, ale bez meldunku i odbioru..? ehh- aż miło popatrzeć na zdjęcia. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 05.01.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja tez noworocznie ciepło witam, również samych sukcesów życzę z całego serca Elektrykę robiliśmy sobie sami. Teść się na tym zna, więc nam dużo pomagał. Cena zatem baaaaardzo nam się podobała Z przyłączeniami to tak sobie. Budowlany niby podłączyli na czas, ale na tym koniec. Wciąż mamy budowlany i czekamy grzecznie sie pilnując, żeby na raz nie używać np. piekarnika i pralki itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... no no no kompa nie miałam przez 3 tygodnie a Ty się zdążyłaś w tym czasie ślicznie urządzić Kochana wszystko piękne i już takie domowe kuchnia fajnie wyszła... widziałam fragmencik podłogi Duchowej... mmmm Ale zapytam o coś co mnie bardzo zaciekawiło - łóźko w sypialni to skóra? no bardzo fajne... rzuć namiarem .... no i wszystkiego dobrego życze w tym nowym domku.... i w Nowym Roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 06.01.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Za życzonka i komplementa ślicznie dziękuję. NIe ukrywam, że bardzo jestem ciekawa, jak tam u Ciebie wszystko wygląda - jakoś tak pusto na forum bez Twojego dziennika i komentów, ale cóż - ponoć do wszystkiego można się przyzwyczaić... Co do łóżka - w ramach przypomnienia: Ale najciekawsza jest historia minionego weekendu...... Od początku. Na początku było łóżko, a właściwie jego poszukiwania. Jako że mamy spać pod skosem i pod nim dokładnie ma być głowa, to trzeba jakoś zapobiegać obijaniu tejże o ów skos. Zatem - wydumałam, że łóżko musi być niskie.... Potem doszły kolejne wymogi - że zagłówek pod sam skos, że najlepiej tapicerowane itd... i, ku mojemu największeniu zdumieniu, udało mi się znaleźć takowe - idealne łoże, ale.... /przecież musi być jakieś ale!/ ale produkowane w Szczecinie Jac, zresztą jak najabardziej słusznie, orzekł, że nie ma nawet mowy o kupowaniu łóżka na odległość bez pomacania - patrz historia pewnego panela i inne No i klops, trzeba znów szukać od początku.... Tymczasem wypłakałam się w piątek bratu, że tak mi źle itd... i w ramach dowcipu mówię, żeby sobie załatwił wyjazd służbowy do Szczecina. Braciszek pracuje jako kurier w małej firmie, która działa na ternie Warszawy i okolic. Kilka razy w roku zdarza się, że dostaja zlecenie na Polskę, ale to baaaaaaardzo rzadko i raczej na południe. W tenże sam piatek ok. godz. 18 dzwini brat i pyta: "Jak Ty żeś to zrobiła??!! Ile zdrowasiek odmówiłaś??!! Mam pilny kurs do Świnoujścia, pakuj tyłek o 2 w nocy wyjeżdżamy" No i byłam i w Świnoujściu - całe 10 min na plaży, ale za to było tak pięknie, że musi mi to za cały odpoczynek na ten rok wystarczyć - i w szczecinie oglądać łóżko i strasznie mnie teraz plecy bolą - jednak 18 godzin w samochodzie non stop to "auć". Ale warto było! Ach - jak mogłam takie faux pas popełnić - piszę o jakimś tajemniczym łóżku i nic nie pokazuję..... już się poprawiam rozchodzi się o to: http://www.empikfoto.pl/albumy37/389540/828421/previews/28565269_sicilia.jpg To jest skóra ekologiczna /ale mnie się to nawet bardziej podoba/. A namiar jest tutaj - moje to "sicilia" http://www.tfmeble.sold.pl/?p=p_7&iCategory=7&iPage=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ... ale wpada dzięki za link... ale to łóżko na Twoim zdjęciu wygląda ładniej niż na tym reklamowym... wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 06.01.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ale to łóżko na Twoim zdjęciu wygląda ładniej niż na tym reklamowym... wis? Pewnie, że wim!!! Bo to MOJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ... no dobra dość tego dobrego napisz jak sie mieszka i jakie masz plany na ogród... bo przecież całe lato coś musisz robić , nie? no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 22.01.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ... no dobra dość tego dobrego napisz jak sie mieszka i jakie masz plany na ogród... bo przecież całe lato coś musisz robić , nie? no Hmmmmmmmm Mieszka się, jakby to ująć...., ciepło Aktualnie zamówiłam karnisz do salonu i myślę intensywnie nad firankami i zasłonkami Z nimi powinien pojawić się w domu już prawie ostateczny klimat. Na razie jestem ciagle w temacie zimy, więc ogród jeszcze nie mam pojęcia, z której strony ugryźć. Ale faktycznie będzie trzeba pomyśleć... A co tam z innych stron ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ... u mnie? Nic .... w tej sprawie też nic więc się juz zaczynam mocno wkurzać, ale jeszcze ciut poczekam ... poza tym znalazłam wątek o zkładaniu ogródka jednej takiej forumki.. jak chcesz mogę podrzucić... nie wiem czy Ci się przyda, ale ja po przeczytaniu nabrałam chęci do pracy... a to już sporo http://forum.muratordom.pl/ogrod-pikinini,t157120.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Haloooooo czy ktoś tu jeszcze zagląda???? No i masz przeprowadzili się mają wszystkich w nosie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabencja1980 12.03.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mam pytanko w sprawie osławionego panela prysznicowego;) Czy działa??? Właśnie kupiłam sobie taki sam i szukając informacji w necie natknęłam się na ten dziennik.....Zakup świeży, więc może dałoby się coś z tym jeszcze zrobić. Inna sprawa, że też bardzo mi odpowiadał "na wygląd", więc może nie jest z nim tak źle? Będę wdzięczna za radę doświadczonej użytkowniczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 15.03.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam wszystkich, przepraszam za zniknięcie, ale na prawdę było parę ważnych powodów Myślę, że jeszcze jakiś czas mi zajmie mentalny pełny powrót na forum, ale wiosna to dopiero będzie co u Was wszystkich oglądać!!! Co do panela - niestety jest to straszliwa lipa i szczerze odradzam. Nie ma w sobie absolutnie nic poza wyglądem. Żeby w ogóle raczył zadziałać (nie mówię tu o biczach tylko o zwykłym ciśnieniu z deszczownicy) to mój Pan Łazienkowy musiał powymieniać wszystkie rurki i wmontować jakiś "patent". Mimo tego obecnie i tak nie ma regulacji ciśnienia wody, termostat to jakiś marny żart, bicze też (coś tam niby leci i łaskocze), woda kapie zewsząd wtedy kiedy tylko ma na to ochotę i oznaczenia przy termostacie po raptem kilku użyciach całkowicie się zmazały.\ Ale prysznic da się wziąć i popatrzeć miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabencja1980 29.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam ponownie:) no i mam problem z panelem- nie da się regulować temp wody.....leci albo gorąca albo zimna czy miała Pani ten sam problem? bardzo proszę o odpowiedź - i co można z tym zrobić??? no to nacieszyłam się nową łazienką.......( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts