Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kryształ Asi i Jacka - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Asiek i Jacuś doskonale Was rozumiem. Niestety też zostałam "wystawiona do wiatru" przez pana Dzięcioła. W lutym umawiał się z nami na zrobienie tynków, wyznaczył nam termin na początek kwietnia. Posłusznie czekaliśmy, w międzyczasie potwierdzaliśmy termin. Kiedy przyszedł termin wykonania w/w przestał odbierać telefony i nie odpowiadał na nagrane wiadomości :evil: Ehh....pamiętam jak byłam wtedy zła, :evil: straaasznie szkoda było mi terminu. Znaleźliśmy innych super tynkarzy, niestety musieliśmy na nich czekać następne dwa miesiące...ale naprawdę solidni i godni polecenia - było warto czekać! :D Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. U Was będzie podobnie, też kogoś znajdziecie. Życzę powodzenia!

Oczywiście będę zaglądała do Waszego dziennika i podpatrywała jak mury rosną! :wink:

O kurczę - czyli to nie odosobniony "wypadek przy pracy" tylko zwykła praktyka u pana Dzięcioła - tym bardziej trzeba głośno krzyczeć na forum, żeby innych chociaż uchronić. :evil:

Dzięki za słowa otuchy - mam nadzieję, że faktycznie wyjdzie nam na dobre :)

He, he... praktyka-praktyką, ale dłuuugo z mężem się zastanawialiśmy jaki jest cel "takiego zachowania/działania"? i niestety do dziś nie rozumiemy :-? :o :lol:

• 2 weeks później...

Dzień dobry.........

jestem.............bo dostałam powiadomienie, że coś drgnęło w dzienniku...........no i hm...........nie będę jeszcze gratulować , bo nie chcę zapeszyć, ale życzę by się chłopaki dobrze spisali...wszystko super zrobili, z terminem się uwinęli i kasy mało wzięli.............

o o o już rymuję - dobrze jest....

....ja do wczoraj miałam totalnego doła - zupełna niemoc....mam skopane wylewki, wszystkie veluxy i i cały system rynien. bo robią się zacieki na ścianie....a robota stoi - bo developerów ich własni pracownicy mają w...... dooooooooopie....

pamiętasz jak pisałam o moich odsetkach? no to na dzis dzień mam ich 5936 pln...piknie, nie? postanowiłam, że będę miała za to lepszą kotłownię........znacznie lepszą....

:lol:

u mnie jest kasting na kominki...jak masz swojego fawotyta to weź go tam zapodaj....szukam jakiejś koncepcji...ale nic mnie jakoś nie powala.... :roll: więc może Ty pomożesz....

przesyłam buziaki i życzę powodzenia....

Także potwierdza się stara zasada, że "nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło" - odsetki sa imponujące - kotłownia na pewno bardzo sie z nich cieszy :D

a w sprawie kominka - jasne, że się wypowiem 8) nawet juz to zrobiłam w Twoich komentarzach

pozdrawiam cieplutko

i bardzo mi miło, że do mnie zaglądasz.

Oj tak - aż ciężko udźwignąć takie natężenie tej radości. Ale mam jakies takie wewnętrzne przekonanie, że dam radę :lol:

A przy okazji - coś mi się "spsuło" z komputerem i wysłał ten sam post kilka razy, a teraz nie umiem tej nadwyżki usnąć. Pocieszam się tylko, że powiadają, iż "od nadmairu głowa nie boli" :lol:

Oj tak - aż ciężko udźwignąć takie natężenie tej radości. Ale mam jakies takie wewnętrzne przekonanie, że dam radę :lol:

A przy okazji - coś mi się "spsuło" z komputerem i wysłał ten sam post kilka razy, a teraz nie umiem tej nadwyżki usnąć. Pocieszam się tylko, że powiadają, iż "od nadmairu głowa nie boli" :lol:

oooooooooooo pewnie, że nie boli....

a jakby co to wejdź na tego posta i skasuj mu treść zostawiając miłą, sympatyczną buziunię....

hejeczka....otom znów jest....

no widziałam tę rurkę.....taaaaka rurka to każdą panią budowniczą zadowoli... :lol: bardzo się cieszę, że robota idzie mimo wcześniejszych przestojów...trzymam kciuki za pogodę, by nie robiła psikusów...i czekam na wieści... :wink: