Asiek i Jacuś 01.09.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ach - brak mi słów na takich ludzi.... Ale też macie racje - ostro walczymy dalej i w sumie to dobrze, że taki nieuczciwy gość na nas nie zarobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 08.09.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Asiek i Jacuś doskonale Was rozumiem. Niestety też zostałam "wystawiona do wiatru" przez pana Dzięcioła. W lutym umawiał się z nami na zrobienie tynków, wyznaczył nam termin na początek kwietnia. Posłusznie czekaliśmy, w międzyczasie potwierdzaliśmy termin. Kiedy przyszedł termin wykonania w/w przestał odbierać telefony i nie odpowiadał na nagrane wiadomości Ehh....pamiętam jak byłam wtedy zła, straaasznie szkoda było mi terminu. Znaleźliśmy innych super tynkarzy, niestety musieliśmy na nich czekać następne dwa miesiące...ale naprawdę solidni i godni polecenia - było warto czekać! Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. U Was będzie podobnie, też kogoś znajdziecie. Życzę powodzenia! Oczywiście będę zaglądała do Waszego dziennika i podpatrywała jak mury rosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 09.09.2008 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 O kurczę - czyli to nie odosobniony "wypadek przy pracy" tylko zwykła praktyka u pana Dzięcioła - tym bardziej trzeba głośno krzyczeć na forum, żeby innych chociaż uchronić. Dzięki za słowa otuchy - mam nadzieję, że faktycznie wyjdzie nam na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 09.09.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 O kurczę - czyli to nie odosobniony "wypadek przy pracy" tylko zwykła praktyka u pana Dzięcioła - tym bardziej trzeba głośno krzyczeć na forum, żeby innych chociaż uchronić. Dzięki za słowa otuchy - mam nadzieję, że faktycznie wyjdzie nam na dobre He, he... praktyka-praktyką, ale dłuuugo z mężem się zastanawialiśmy jaki jest cel "takiego zachowania/działania"? i niestety do dziś nie rozumiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 09.09.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 I całe szczęście - zrozumienie takich postaw źle by o Was świadczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dzień dobry......... jestem.............bo dostałam powiadomienie, że coś drgnęło w dzienniku...........no i hm...........nie będę jeszcze gratulować , bo nie chcę zapeszyć, ale życzę by się chłopaki dobrze spisali...wszystko super zrobili, z terminem się uwinęli i kasy mało wzięli............. o o o już rymuję - dobrze jest.... ....ja do wczoraj miałam totalnego doła - zupełna niemoc....mam skopane wylewki, wszystkie veluxy i i cały system rynien. bo robią się zacieki na ścianie....a robota stoi - bo developerów ich własni pracownicy mają w...... dooooooooopie.... pamiętasz jak pisałam o moich odsetkach? no to na dzis dzień mam ich 5936 pln...piknie, nie? postanowiłam, że będę miała za to lepszą kotłownię........znacznie lepszą.... u mnie jest kasting na kominki...jak masz swojego fawotyta to weź go tam zapodaj....szukam jakiejś koncepcji...ale nic mnie jakoś nie powala.... więc może Ty pomożesz.... przesyłam buziaki i życzę powodzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 24.09.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Także potwierdza się stara zasada, że "nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło" - odsetki sa imponujące - kotłownia na pewno bardzo sie z nich cieszy a w sprawie kominka - jasne, że się wypowiem nawet juz to zrobiłam w Twoich komentarzach pozdrawiam cieplutko i bardzo mi miło, że do mnie zaglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no baaaaaaaaaa teraz to już pieronem pójdzie....o czym świadczy fakt, że sobie nie zdążysz osobiście zamurować kamienia węgielnego....życzę Ci żeby poszło jak z płatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 aaaaaaaaaa i na zdjęcia czekam.... niecierpliwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 24.09.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 W tej chwili ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 24.09.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 24.09.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 24.09.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 W tej chwili ja też oooooooooooooo sądząc po mnogości wpisów to baaaaaaaaardzo niecierpliwie..... zapraszam do mnie do dziennika na balangę....dziś jest baaaaaaaaardzo piękny dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz.dabro 24.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cieszymy się z Wami, że jednak udało się znaleźć budowlańców! Dobra ekipa nie jest zła To teraz się Wam zacznie - pustaki, betony i takie tam. Krótko mówiąc: Sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 25.09.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Oj tak - aż ciężko udźwignąć takie natężenie tej radości. Ale mam jakies takie wewnętrzne przekonanie, że dam radę A przy okazji - coś mi się "spsuło" z komputerem i wysłał ten sam post kilka razy, a teraz nie umiem tej nadwyżki usnąć. Pocieszam się tylko, że powiadają, iż "od nadmairu głowa nie boli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Oj tak - aż ciężko udźwignąć takie natężenie tej radości. Ale mam jakies takie wewnętrzne przekonanie, że dam radę A przy okazji - coś mi się "spsuło" z komputerem i wysłał ten sam post kilka razy, a teraz nie umiem tej nadwyżki usnąć. Pocieszam się tylko, że powiadają, iż "od nadmairu głowa nie boli" oooooooooooo pewnie, że nie boli.... a jakby co to wejdź na tego posta i skasuj mu treść zostawiając miłą, sympatyczną buziunię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 hejeczka....otom znów jest.... no widziałam tę rurkę.....taaaaka rurka to każdą panią budowniczą zadowoli... bardzo się cieszę, że robota idzie mimo wcześniejszych przestojów...trzymam kciuki za pogodę, by nie robiła psikusów...i czekam na wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.09.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 A fuj - wypluj to słowo - żadnych psikusów już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 30.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 A jednak udało się...super! A nie mówiłam.... "nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło" My jesteśmy na etapie "wykańczania" domu i się Jak tak dalej pójdzie to nas przegonicie Trzymam "kciukasy" i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts