Asiek i Jacuś 24.10.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Zdaje się, że zdjęciowo to się wypowiem dopiero w przyszłym tygodniu - nie mam kiedy na budowę pojechać. Ale obiecuję dotrzec tam w sobotę i szczegółowo wszystko obfotografować. I nie omieszkam się efektami podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 No jestem, no widzę, i podoba mi się.... peisek cacy, schody cacy, imprezka cacy, ale ławeczki no oki jak Ci się podobają - to niech też będą cacy... musze pochwalić te dolane balkony - ładnie to zrobili, mam tylko nadzieję, że jakoś to solidnie połączyli, ja wiem jakimś zbrojeniem czy czymś i dzien dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 28.10.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Tak, tak - specjalnie nawiercali dziury w istniejącej części balkonu, żeby włozyć dodatkowe zbrojenie na łączeniu, potem jeszcze jakieś specjalne kleje - powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 schody http://images32.fotosik.pl/403/6e5d85bf6ade767e.jpg hurra, hurra - kiedyś będę tak mieć niemal codziennie http://images33.fotosik.pl/408/4d74437cdc49b9fb.jpg tych cudnych widoków to zazdroszczę - mam szczerą nadzieję, że i u mnie takie będą.... ale martwi mnie ciut to zdjęcie powyżej ze schodami jakos tak te schody mi wyglądają na strome i zbyt blisko przysunięte do ściany - mam nadzieję, że to tylko perspektywa zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 27.11.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Schody są jedynym możliwym kompromisem owszem - niestety są dość strome, ale w ramach pocieszania się stwierdzilismy, że my się szybciutko przyzwyczaimy (to działa - juz się przyzwyczailismy i z zamkniętymi oczami możemy po nich biegać), a gościom jesli nie będzie pasowało to tym lepiej - niech się na górę do naszych sypialni nie pchają za blisko ściany - tego nie widac na zdjęciu, ale opn tam mają zabieg i jest ok. Dzięki za powrót w moje progi - juz mi może nie będzie aż tak samotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witaj! Zrob zdjecie tych schodow z boku, bo wygladaja jakby nie bylo niemal miejsca na wejscie na nie. jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 no właśnie, to zdjęcie chyba przekłamuje obraz.... bo tak to jakoś się wydaje blisko.... ale skoro jest tam miejsce to good.... a z tymi gościami pchającymi się do sypiali - to masz rację.... ale musze powiedzieć, że ja to miewam takich gości, co to, żeby miały sie po nieheblowanej drabinie wspinać to i tak wlezą.... na szczęście nie mam ich wielu mam nadzieję, że ja tez kiedyś będę mogła po tych Twoich się przespacerować.... a do sypialni tyż wlezę, dobra... no choć raz, co? dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 27.11.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ależ ja zapraszam na górę wszystkie pozytywne duszyczki - twierdzę tylko, że nie żal mi tych, ktore będą narzekać na niewygodne schody - te niech nie włażą - pozostałe - nawet szturmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 27.11.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witaj! Zrob zdjecie tych schodow z boku, bo wygladaja jakby nie bylo niemal miejsca na wejscie na nie. jestem bardzo ciekawa Witam radośnie nowych gości hmmm - wypadałoby chociaż czyms małym uraczyć: http://www.uwielbiam.pl/recipies_pic/1073_org.jpg Zdjęcie obiecyję zrobić przy następnej wizycie na budowie (najwcześniej w weekend). Fakt, że nie są to najwygodniejsze schody świata, ale są "znośne" - jeszcze może sie uda przy tynkowaniu i robieniu drewnianych stopni trochę ponaciagać gdzie-niegdzie, żeby były jeszcze bardziej znośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 jestem... bardzo się cieszę, że dach finiszuje... w sam raz zdążyliście przed zimą.... no bo ja dla przykadu od poniedziałku zaczynam swój rozbierać... no a schody to strzelam focha tylko arbuz mnie udobruhca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 03.12.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Przede wszystkim - dziękuję, że jesteś Na przeprosiny - mówisz i masz http://berndroethlingshoefer.typepad.com/smc/images/wassermelone.jpg teraz szybciutko się poprawiam w sprawie schodów: http://images36.fotosik.pl/36/77953f11b33cfcc9.jpghttp://images46.fotosik.pl/36/9033ee41e331ea52.jpg Wiem, że to nie są schody marzeń pod względem wygody, ale już teraz to na prawde niewiele da się zrobić. Zastanawiam się np. nad przerobieniem pierwszego stopnia na taki "spocznik" większy, coś w tym guście: http://images46.fotosik.pl/36/82670a4c723d08e2m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.12.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 no baaaaaa za takiego arbuza to bym sie pokroić dała.... dzięki dzięki dzięki co do schodów to faktycznie są dość ciasne tam przy wejściu... dlatego pomysł ze spocznikiem bardzo mi sie podoba.... i myślę, że w znacznej części zniweluje ostry kąt zejścia.... no i koniec z dachem.... fiu super..... a do wiosny bliżej niż myślisz... szybko poleci i znów ruszysz do boju.... a tym czasem zapraszam zawsze do siebie się rozsiądziemy wygodnie i będziemy patrzec co by tu ciekawego na ścianie zrobić by było tanio i piknie i na podłodze... i w łazience... no wogóle wszędzie... więc spokojnie nie będziesz próżnować.... nie dam Ci próżnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Zdecydowanie wygodniej bedzie z tym powiekszonym schodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 05.12.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Dzięki tak się postaramy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 noo bardzo gratuluję zakończonej roboty z dachem... cieszę się, że przed zimą wszystko się udało.... i jak szybko poszło, nie? teraz już tylko sofka, kafka i katalogi.... i w pełnym relaksie szukamy: co by mi tu pasowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 09.12.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 No nie jestem wcale taka pewna tego relaksu przy dyskusjach co mi, a co Mu pasuje.... ale jestem na razie pełna werwy i ochoty w sparwie tych rozważań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 No nie jestem wcale taka pewna tego relaksu przy dyskusjach co mi, a co Mu pasuje.... ale jestem na razie pełna werwy i ochoty w sparwie tych rozważań dobrze dobrze.... werwa i ochota są potrzebne.... i to bardzo.... ja póki co musze z lekkim luzem do sprawy podchodzić, bo i tak do końca stycznia ze wszystkim jestem uziemiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 10.12.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Czemu uziemiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 no bo.... panom się jeszcze nie zebrało by ugadac ekipe do okien by je wyrównać jak juz to zrobią to trzeba ugadać termin naprawy dachu, okapu, rynien itp jak już to zrobią to trzeba ugadać ekipe od skosów i zabudowy okien k-g i jak tozrobią to może będę mniej uziemiona w domu... bo i tak jeszcze drenaż został do poprawy, ale z tym się kłóca więc łatwo mi to nie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 10.12.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 no to faktycznie teraz trzeba się spotkać z jakąś kawuchą (albo czymś jeszcze lepszym ) i obgadywać wystrój przyszłych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts