Asiek i Jacuś 29.01.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 A kształt jest wymuszony kształtem salonu - jeśli chcę mieć kominek na wprost kanapy oraz móc patrzeć czasem na ogień siedząc w jadalni - to jest jedyne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 noooooooo my tez tak kombinujemy.... by i z jadalni tez choc ciut było ognia widać.... ino myśmy zachorowali na tę smukłą obudowe i już przepadło.... postanowione jest, że będzie stała narożnie, ale niesymetrycznie.... obaczym....wsio obaczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 29.01.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Bedzie piknie!!! I tej wersji będziemy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Bedzie piknie!!! I tej wersji będziemy się trzymać tak jest jak dobrze pójdzie to może pod koniec przyszłego tygodnia by się zaczął montaz tego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 29.01.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 oooooo - to świetnie u nas to jeszcze daleka droga - kominek to się będzie montował najwcześniej w kwietniu.... ale o iskierkach pomarzyć można już teraz (taki wirtualny ogień ze środka też grzeje) A tak przy okazji - Kasiu z jakiej części Wawy Ty się wywodzisz - bo przyznam szczerze, że ze zdjęć wyziera buzia, którą zdaje mi się gdzieś, kiedyś widziałam.... - może w jakiejś szkole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 oooooo - to świetnie u nas to jeszcze daleka droga - kominek to się będzie montował najwcześniej w kwietniu.... ale o iskierkach pomarzyć można już teraz (taki wirtualny ogień ze środka też grzeje) A tak przy okazji - Kasiu z jakiej części Wawy Ty się wywodzisz - bo przyznam szczerze, że ze zdjęć wyziera buzia, którą zdaje mi się gdzieś, kiedyś widziałam.... - może w jakiejś szkole.... noooooooooo to na bank nie my pochodzimy z podkarpacia teraz urzędujemy w Stolicy na Zaciszu, a przeprowadzka jeśli będzie to będzie w okolice między Markami a Radzyminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a tak wogóle to czemu Cię tu jeszcze nie ma , coooooooooo? http://forum.muratordom.pl/warszawska-grupa-babska,t147596-720.htm raz dwa sie tam prosze dopisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.01.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Aha - i umawiam się z Panem Kominkowym (to chyba najmilsza z dotychczasowych kombinacji), więc proszę o kciuki ciemiemy cimiemy a z kim się umówiłas...? jak zdrówko....? a okien tez wypatruję .... i wiosny tyż by hydraulik mógł zrobić swoje..... i pamiętaj foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.02.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ależ oczywiście, że nie zapomnę foteczek. Zdróweczko- dziękuję - coraz lepiej - po psychice jeszcze daje dość mocno, ale nie damy się - oj nie damy W sprawie kominka umówiłam się z panem mocno polecanym na forum - firma się Manu Art nazywa i jest z Babic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ależ oczywiście, że nie zapomnę foteczek. Zdróweczko- dziękuję - coraz lepiej - po psychice jeszcze daje dość mocno, ale nie damy się - oj nie damy W sprawie kominka umówiłam się z panem mocno polecanym na forum - firma się Manu Art nazywa i jest z Babic ciesze się.... sluchaj a może podskoczysz do mnie się wyluzować przy kawce czy herbatce.... ja siedze sama całymi dniami, od 10 do ok 16... jutro też a tej firmy... nie znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.02.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dzięki - ale na raziem niezmotoryzowana -a komunikacją się nie dowlokę tam (ja jeszcze po szpitalu jeszcze nawet na spacerku nie byłam - także zbyt skomplikowana to wyprawa. Ale może w przyszłym tygodniu będe bardziej ruchawa - to byśmy może mogły na jakąś kawkę do M1 skoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dzięki - ale na raziem niezmotoryzowana -a komunikacją się nie dowlokę tam (ja jeszcze po szpitalu jeszcze nawet na spacerku nie byłam - także zbyt skomplikowana to wyprawa. Ale może w przyszłym tygodniu będe bardziej ruchawa - to byśmy może mogły na jakąś kawkę do M1 skoczyć... jeśli chodzi o mnie to z wielką ochotą... tylko muszę zakończyć ten burdel... no i Maciejasty musi wrócic do przedszkola, bo z nim to nieposiedzim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.02.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 także pomyślimy w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 także pomyślimy w przyszłym tygodniu super - to się lecz kochana, kuruj, dobrzej.... to się wyszalejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 jestem okna widziałam... i bardzo się cieszę.... piękne są !! i o hydrauliku tez czytałam a co się stało, że aż dwa tygodnie masz poślizg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.02.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nic specjalnego - poprzednia robota mu się przedłużyła - jakiś remont - okazało się, że sprawa jest znacznie poważniejsza niż wyglądało. Ale nic to - mus to mus - poczekamy. A jak zdrówko Twojego dziecięcia? Lepiej już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nic specjalnego - poprzednia robota mu się przedłużyła - jakiś remont - okazało się, że sprawa jest znacznie poważniejsza niż wyglądało. Ale nic to - mus to mus - poczekamy. A jak zdrówko Twojego dziecięcia? Lepiej już? no nawet... jutro mysle ich wypaćkać do przedszkola... a ta hydrauliką to teraz i tak by bylo ciężko, bo przecie śniegu pół metra, nie? a jak Ty się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.02.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Właśnie - piękna zima pociesza A czuję się już całkiem nieźle - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Hmm wydajemi się że elektyka jest dobrze rozplanowana. No może dałabym jeszcze punkt świetlny na środku sufitu w kuchni - tak na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts