Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kryształ Asi i Jacka - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

noooooooo my tez tak kombinujemy.... by i z jadalni tez choc ciut było ognia widać.... ino myśmy zachorowali na tę smukłą obudowe i już przepadło....

postanowione jest, że będzie stała narożnie, ale niesymetrycznie.... obaczym....wsio obaczym :)

oooooo - to świetnie :)

u nas to jeszcze daleka droga - kominek to się będzie montował najwcześniej w kwietniu....

ale o iskierkach pomarzyć można już teraz (taki wirtualny ogień ze środka też grzeje)

A tak przy okazji - Kasiu z jakiej części Wawy Ty się wywodzisz - bo przyznam szczerze, że ze zdjęć wyziera buzia, którą zdaje mi się gdzieś, kiedyś widziałam.... - może w jakiejś szkole.... :roll:

oooooo - to świetnie :)

u nas to jeszcze daleka droga - kominek to się będzie montował najwcześniej w kwietniu....

ale o iskierkach pomarzyć można już teraz (taki wirtualny ogień ze środka też grzeje)

A tak przy okazji - Kasiu z jakiej części Wawy Ty się wywodzisz - bo przyznam szczerze, że ze zdjęć wyziera buzia, którą zdaje mi się gdzieś, kiedyś widziałam.... - może w jakiejś szkole.... :roll:

noooooooooo to na bank nie :)

my pochodzimy z podkarpacia :lol:

teraz urzędujemy w Stolicy na Zaciszu, a przeprowadzka jeśli będzie :-? to będzie w okolice między Markami a Radzyminem :)

• 2 weeks później...

Aha - i umawiam się z Panem Kominkowym (to chyba najmilsza z dotychczasowych kombinacji), więc proszę o kciuki :D

ciemiemy cimiemy :lol:

a z kim się umówiłas...? jak zdrówko....?

a okien tez wypatruję .... i wiosny tyż by hydraulik mógł zrobić swoje..... i pamiętaj foteczki :)

Ależ oczywiście, że nie zapomnę foteczek.

Zdróweczko- dziękuję - coraz lepiej - po psychice jeszcze daje dość mocno, ale nie damy się - oj nie damy :D

W sprawie kominka umówiłam się z panem mocno polecanym na forum - firma się Manu Art nazywa i jest z Babic

ciesze się....

sluchaj a może podskoczysz do mnie się wyluzować przy kawce czy herbatce.... ja siedze sama całymi dniami, od 10 do ok 16... jutro też :)

a tej firmy... nie znam....:roll:

dzięki - ale na raziem niezmotoryzowana :cry: -a komunikacją się nie dowlokę tam (ja jeszcze po szpitalu jeszcze nawet na spacerku nie byłam - także zbyt skomplikowana to wyprawa. Ale może w przyszłym tygodniu będe bardziej ruchawa - to byśmy może mogły na jakąś kawkę do M1 skoczyć...

dzięki - ale na raziem niezmotoryzowana :cry: -a komunikacją się nie dowlokę tam (ja jeszcze po szpitalu jeszcze nawet na spacerku nie byłam - także zbyt skomplikowana to wyprawa. Ale może w przyszłym tygodniu będe bardziej ruchawa - to byśmy może mogły na jakąś kawkę do M1 skoczyć...

jeśli chodzi o mnie to z wielką ochotą... tylko muszę zakończyć ten burdel... no i Maciejasty musi wrócic do przedszkola, bo z nim to nieposiedzim :)

Nic specjalnego - poprzednia robota mu się przedłużyła - jakiś remont - okazało się, że sprawa jest znacznie poważniejsza niż wyglądało.

Ale nic to - mus to mus - poczekamy.

A jak zdrówko Twojego dziecięcia? Lepiej już?

no nawet... jutro mysle ich wypaćkać do przedszkola... :lol:

a ta hydrauliką to teraz i tak by bylo ciężko, bo przecie śniegu pół metra, nie?

a jak Ty się czujesz?

:wink: