markoto 10.03.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nie ma za co, polowa ludzi tak ma montowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 yyyestem doczytałam o gresie... a co będzie po całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.03.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 yyyestem doczytałam o gresie... a co będzie po całości? po całości czego? Podłoga? Drewno of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 no to ja może coś powiem ze własnego kominkowego doświadczenia... jak się wkłada drewno czy brykiet do kominka... to by nie poniszczyć sobie podłogi drewnianej ja bym radziła zostawić glazury ok 80 cm - to jest wystarczająco dużo miejsca by jak ci spadnie coś, wypadnie coś - to nie ma szkody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.03.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 łoooooj - dużo To mi się coś wyglądowo nie bardzo komponuje aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz.dabro 24.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Halo. Jak tam pan hydraulik? Działa już czy jeszcze was denerwuje?U nas dziś oglądaliśmy pierwszy pokój na poddaszu w tynkach! Normalnie jakie super uczucie. Szaleństwo.Zdecydowaliście może ile tych płytek koło kominka? Bo te 80cm to faktycznie dużo ale sami nie wiemy ile trzeba i w zasadzie jak będzie wykończony salon. Na razie koncentrujemy się na sprawach bieżących. Aczkolwiek...trzeba planować bo na jesień chcemy mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.04.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 http://wielkanocnykurczak.pl/jasabar,318383/[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 21.04.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzięki ogromne za życzenia. Długo nas nie było, ale to dłuższa (i niezbyt wesoła historia), także na budowie też niewiele się działo. Aktualnie - w tym tygodniu ma wejść tynkarz. A z płytkami się nie zdecydowalismy jeszcze - pomyslimy o tym przy podłodze, bo jednk stwioerdziliśmy, że nie muszą być te płytki takie same jak półka kominka, więc jeszcze zdążymy nad tym pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.04.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 witam, ciesze się ze już jesteś i mam nadzieje, że co nie miłe było, minęło i już nie wróci ... a po tynkach zrobi się juz bardzo domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 22.04.2009 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Cześć Kasieńko, miło Cię znów widzieć Niestety, to co nie miłe wciąż trwa (ale na szczęście powoli idzie w dobrym kierunku). Zaglądałam sobie juz do Twojego dziennika - oj działo się, a działo - z kopyta kulig rwie - i tak ma być !!! Cudny masz ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 dziękuję z tym kopytem to bez przesady.. termin napraw minął w styczniu... więc panowie mają jakies 3 miechy poślizgu... ale ważne że zadki ruszyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 20.05.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No dobrze - czuję, że jestem w stanie już psychicznie wrócić do budowy (i do forum) Zatem biorę się za naprawianie schrzanionego przez fotosik ( ) dziennika I jakieś nowe fotki wypadałoby pokazać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.05.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No dobrze - czuję, że jestem w stanie już psychicznie wrócić do budowy (i do forum) Zatem biorę się za naprawianie schrzanionego przez fotosik ( ) dziennika I jakieś nowe fotki wypadałoby pokazać, nie? NOOOOOOOOOOOOOOOO witaj wśród żywych czekam na foteczki, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 21.05.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 To częstuję od razu z rana słodkościamihttp://media4.mojageneracja.pl/oiurypqiuu/mediumkg4jgw5549b21b905e8ea38023.jpg I zobowiązuję się dziś grzecznie jakies foteczki wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.05.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 hejeczka jestem bo widziałam że się coś pojawiło w dzienniku łazienki fajne.... to jasne na ścianach to może jakiś kamień, co? tylko, że to kurde droga impreza jest ja za to w casto - o ile dobrze kojarze - znalazłam płytki które też są niczego sobie, choć moze sama oceń http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/ShqF0pymlwI/AAAAAAAABKc/squh0L0e8iw/s512/IMG_0446.JPG to są zimne odcienie... są też ciepłe, ale dla mnie są passsssssseeeeeeeeeee co do Twojego doła... to ja mam ciut odwrotnie.... to znaczy są tacy "czytelnicy" których z chęcią bym kopła w pewne miejsce.... ale cóz... nic zrobić nie mogę poza kamuflarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 27.05.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzień Matki się skończył to i dół trochę zmalał Płyteczki - rzeczywiście ciekawe, chociaż chyba jednak wolałabym trochę cieplejszy klimat przynajmniej w górnej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzień Matki się skończył to i dół trochę zmalał Płyteczki - rzeczywiście ciekawe, chociaż chyba jednak wolałabym trochę cieplejszy klimat przynajmniej w górnej łazience. ano właśnie.... mnie ostatnio się poprzewracało i dąże do tego co chłodniejsze w kolorze chyba się starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosenthal 27.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dzień dobry przyszłam zaznaczyć teren http://images1.fotosik.pl/209/e06d0b867acf2a91.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 27.05.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ano właśnie.... mnie ostatnio się poprzewracało i dąże do tego co chłodniejsze w kolorze chyba się starzeje Wiesz, to chyba jest odwrotnie - na starość to się człowiekowi coraz zimniej robi i grzać się musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 27.05.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 A za zaznaczanie terenu (zwłaszcza takie pyszne) ślicznie dziękuję a jak truskawki są, to trzeba je popić, nie prawdaż? http://www.sylwesteroferty.pl/grafika/szampan_truskawki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts