Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kryształ Asi i Jacka - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to ja może coś powiem ze własnego kominkowego doświadczenia... :)

jak się wkłada drewno czy brykiet do kominka... to by nie poniszczyć sobie podłogi drewnianej ja bym radziła zostawić glazury ok 80 cm - to jest wystarczająco dużo miejsca by jak ci spadnie coś, wypadnie coś - to nie ma szkody :)

• 2 weeks później...

Halo. Jak tam pan hydraulik? Działa już czy jeszcze was denerwuje?

U nas dziś oglądaliśmy pierwszy pokój na poddaszu w tynkach! Normalnie jakie super uczucie. Szaleństwo.

Zdecydowaliście może ile tych płytek koło kominka? Bo te 80cm to faktycznie dużo ale sami nie wiemy ile trzeba i w zasadzie jak będzie wykończony salon. Na razie koncentrujemy się na sprawach bieżących. Aczkolwiek...trzeba planować bo na jesień chcemy mieszkać.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Dzięki ogromne za życzenia.

Długo nas nie było, ale to dłuższa (i niezbyt wesoła historia), także na budowie też niewiele się działo.

Aktualnie - w tym tygodniu ma wejść tynkarz.

A z płytkami się nie zdecydowalismy jeszcze - pomyslimy o tym przy podłodze, bo jednk stwioerdziliśmy, że nie muszą być te płytki takie same jak półka kominka, więc jeszcze zdążymy nad tym pomyśleć.

• 4 weeks później...
No dobrze - czuję, że jestem w stanie już psychicznie wrócić do budowy (i do forum)

Zatem biorę się za naprawianie schrzanionego przez fotosik ( :evil: ) dziennika

I jakieś nowe fotki wypadałoby pokazać, nie? :roll:

NOOOOOOOOOOOOOOOO :)

witaj wśród żywych :)

czekam na foteczki, koniecznie :)

hejeczka :)

jestem bo widziałam że się coś pojawiło w dzienniku :) łazienki fajne.... to jasne na ścianach to może jakiś kamień, co? tylko, że to kurde droga impreza jest :(

ja za to w casto - o ile dobrze kojarze - znalazłam płytki które też są niczego sobie, choć moze sama oceń :)

http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/ShqF0pymlwI/AAAAAAAABKc/squh0L0e8iw/s512/IMG_0446.JPG

to są zimne odcienie... są też ciepłe, ale dla mnie są passsssssseeeeeeeeeee :p

co do Twojego doła... to ja mam ciut odwrotnie.... to znaczy są tacy "czytelnicy" których z chęcią bym kopła w pewne miejsce.... :x :p

ale cóz... nic zrobić nie mogę poza kamuflarzem :)

Dzień Matki się skończył to i dół trochę zmalał :)

Płyteczki - rzeczywiście ciekawe, chociaż chyba jednak wolałabym trochę cieplejszy klimat przynajmniej w górnej łazience.

ano właśnie....

mnie ostatnio się poprzewracało i dąże do tego co chłodniejsze w kolorze :roll:

chyba się starzeje :)