adam2007 01.07.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam, Żona wymyśliła sobie w łazience ściankę z luxferów. Ścianka bedzie miała wymiary ok. 2,5m dł x 2,7 szeroka. Wykonawca krzyknął mi 80 pln/m2. W sumie za ok 7m2 wyjdzie ok. 550 pln. Czy to jest dobra cena ? Ps. Dodam,że scianki działowe mamy w cenie a to dodatkowy koszt za luxfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam, Żona wymyśliła sobie w łazience ściankę z luxferów. Ścianka bedzie miała wymiary ok. 2,5m dł x 2,7 szeroka. Wykonawca krzyknął mi 80 pln/m2. W sumie za ok 7m2 wyjdzie ok. 550 pln. Czy to jest dobra cena ? Ps. Dodam,że scianki działowe mamy w cenie a to dodatkowy koszt za luxfery. Mnie tez tak liczyli z tym, ze fugowanie bylo ekstra (jakies grosze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 01.07.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam, Żona wymyśliła sobie w łazience ściankę z luxferów. Ścianka bedzie miała wymiary ok. 2,5m dł x 2,7 szeroka. Wykonawca krzyknął mi 80 pln/m2. W sumie za ok 7m2 wyjdzie ok. 550 pln. Czy to jest dobra cena ? Ps. Dodam,że scianki działowe mamy w cenie a to dodatkowy koszt za luxfery. Mnie tez tak liczyli z tym, ze fugowanie bylo ekstra (jakies grosze). No tutaj mam na gotowo..80 pln...wsjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam, Żona wymyśliła sobie w łazience ściankę z luxferów. Ścianka bedzie miała wymiary ok. 2,5m dł x 2,7 szeroka. Wykonawca krzyknął mi 80 pln/m2. W sumie za ok 7m2 wyjdzie ok. 550 pln. Czy to jest dobra cena ? Ps. Dodam,że scianki działowe mamy w cenie a to dodatkowy koszt za luxfery. Mnie tez tak liczyli z tym, ze fugowanie bylo ekstra (jakies grosze). No tutaj mam na gotowo..80 pln...wsjo. U mnie tez zawsze bylo "na gotowo", a potem kazda pierdolka osobno. Na szczescie ja mam juz to z glowy... 80 plnow to nie jest jakos super tanio, ale tez nie jakies zdzierstwo, tak mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 02.07.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam, Żona wymyśliła sobie w łazience ściankę z luxferów. Ścianka bedzie miała wymiary ok. 2,5m dł x 2,7 szeroka. Wykonawca krzyknął mi 80 pln/m2. W sumie za ok 7m2 wyjdzie ok. 550 pln. Czy to jest dobra cena ? Ps. Dodam,że scianki działowe mamy w cenie a to dodatkowy koszt za luxfery. Mnie tez tak liczyli z tym, ze fugowanie bylo ekstra (jakies grosze). No tutaj mam na gotowo..80 pln...wsjo. U mnie tez zawsze bylo "na gotowo", a potem kazda pierdolka osobno. Na szczescie ja mam juz to z glowy... 80 plnow to nie jest jakos super tanio, ale tez nie jakies zdzierstwo, tak mysle. Wiem o co chodzi. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts