lhd 01.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam Was, mam nietypową prośbę do Was, zostałem wystawiony do wiatru przez mojego odbiorcę z Niemiec, ponad 6 miesięcy nie byłem w stanie dostać zapłaty za towary dostarczone do niego. Jedyną możliwością jaka była to zabranie towaru jaki miał na magazynie. I zostałem "nie-szczęśliwym posiadaczem" kilkuset metrów deski dębowej, parkietu lakierowanego i jeszcze kilku kwiatków. Jestem to w stanie odsprzedać za pół darmo, żeby chociaż część pieniędzy odzyskać. Jeśli macie możliwość pomóc mi to każdemu mogę przesłać listę mailem. Dziękuję z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 01.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam Was, mam nietypową prośbę do Was, zostałem wystawiony do wiatru przez mojego odbiorcę z Niemiec, ponad 6 miesięcy nie byłem w stanie dostać zapłaty za towary dostarczone do niego. Jedyną możliwością jaka była to zabranie towaru jaki miał na magazynie. I zostałem "nie-szczęśliwym posiadaczem" kilkuset metrów deski dębowej, parkietu lakierowanego i jeszcze kilku kwiatków. Jestem to w stanie odsprzedać za pół darmo, żeby chociaż część pieniędzy odzyskać. Jeśli macie możliwość pomóc mi to każdemu mogę przesłać listę mailem. Dziękuję z góry! Witam. Prześlij listę na [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.07.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Rówież się podłącze. Podeślij szczegóły na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwotny 03.07.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Też poproszę na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gp krzys 03.07.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 proszę o wysłanie dokładnych informacji co posiadasz z tych desek ? jakie wymiary ? i po ile sprzedajesz ? mój email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris 1975 04.07.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 tez poprosze na poczte. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 05.07.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 poproszę o listę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supernova 05.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 też poproszę na priva! potrzebuję dużo deski dębowej!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dstrupie 08.07.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jestem zainteresowany podaj listę i cennik.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 08.07.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 I mi przyda się deska lub parkiet. podeslij prosze listę wraz z wymiarami i cenami jakie oferujesz. czekam niecierpliwie.ps. skąd jesteś .... chyba nie doczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 09.07.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 poszukkuje desek na schody to muj meil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts