grippo 22.09.2003 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Proszę o pomoc w temacie wełny nie wiem dokładnie jak się nazywa Termo lub Thermo coś tam. Czy ktoś o takiej słyszał bo ja ją widziałem w rolkach ale o niej nic więcej nie wiem dokładnie. Może ktoś ją stosował. Pomóżcie jakis namiar na stronę producenta byłby najlepszy lub opinia na jej temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 22.09.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Thermolan to wełna szklana produkcji Owens Corning - USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2003 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Witam, W Polsce produkty tej marki pochodzą chyba z Portugali, ale ważniejsze jest to ,że to kiepska wełna. Pyli maksymalnie, bardzo łatwo się rozwarstwia i generalnie przypomina watę cukrową a nie zwarty materiał izolacyjny. Była tania ale drugi raz już bym jej nie kupił. Trochę mi zabrakło i w markecie dokupiłem Rockwool'a - całkiem inna bajka. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts