galka 02.07.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Sezon ogórkowy więc lekki temacik;czy macie też taki ciuszek w którym mimo ,że nie ubyło lat ani kilogramów jakoś częściej można usłyszeć komplement czy zobaczyć błysk w oku? Taka magia z szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ja proponuje dodawać zdjęcia A że jeteś założycielką tematu i masz taki ciuszek to musisz być pierwsza potem innym bedzie łatwiej. Ja pewnie ma taki ciuszek w swojej szafie, mimo wagi, dalej pasuje,hehehheeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 02.07.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Sezon ogórkowy więc lekki temacik;czy macie też taki ciuszek w którym mimo ,że nie ubyło lat ani kilogramów jakoś częściej można usłyszeć komplement czy zobaczyć błysk w oku? Taka magia z szafy A biżuteria się liczy? Bo ja mam pierścień Arabeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.07.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ech-gdybyś mógł pożyczyć tego pierścienia to szast-prast i dwadzieścia kilo i dwadzieścia lat WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.07.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ja proponuje dodawać zdjęcia A że jeteś założycielką tematu i masz taki ciuszek to musisz być pierwsza potem innym bedzie łatwiej. Ja pewnie ma taki ciuszek w swojej szafie, mimo wagi, dalej pasuje,hehehheeee Żadnych ''softów'' tu nie będzie.To mają być babskie opowieści o sile szmatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ja proponuje dodawać zdjęcia A że jeteś założycielką tematu i masz taki ciuszek to musisz być pierwsza potem innym bedzie łatwiej. Ja pewnie ma taki ciuszek w swojej szafie, mimo wagi, dalej pasuje,hehehheeee Żadnych ''softów'' tu nie będzie.To mają być babskie opowieści o sile szmatek Ja bym się skłaniał w stronę "hardcorów" A my faceci to gorsi? A ulubione , przetarte bokserki to się nie liczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Stuczek, proszę o fotkę w tych bokserkach - musowo sprawdzić w czym ta magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Stuczek, proszę o fotkę w tych bokserkach - musowo sprawdzić w czym ta magia. fotka będzie jak się mleka na chlipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Stuczek, proszę o fotkę w tych bokserkach - musowo sprawdzić w czym ta magia. fotka będzie jak się mleka na chlipie Bo na trzeźwo to nie da rady......... Bo to mleko zsiadłe ma być!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Stuczek, proszę o fotkę w tych bokserkach - musowo sprawdzić w czym ta magia. Żonki musowo się zapytać, bo wpierdo..............l bedzie i szlaban na sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ja proponuje dodawać zdjęcia A że jeteś założycielką tematu i masz taki ciuszek to musisz być pierwsza potem innym bedzie łatwiej. Ja pewnie ma taki ciuszek w swojej szafie, mimo wagi, dalej pasuje,hehehheeee Żadnych ''softów'' tu nie będzie.To mają być babskie opowieści o sile szmatek Ja bym się skłaniał w stronę "hardcorów" A my faceci to gorsi? A ulubione , przetarte bokserki to się nie liczą? A ja myślałam, że ukochane, przetarte bokserki, to tylko moja większa połowa tak uwielbia Wygląda na to, że wszyscy oni tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.07.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 No właśnie,ubierają te swoje bokserki i wtedy...blysk w oku żony mimo że nie ubyło lat ani kilogramów wyglądają zabójczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 No właśnie,ubierają te swoje bokserki i wtedy...blysk w oku żony mimo że nie ubyło lat ani kilogramów wyglądają zabójczo Byle nie zabójczo dla ogólnego efektu wizualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts