selimm 10.07.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Barbarzyńca -no przeproś pana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 10.07.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Obaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.07.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 a może frytki jeszcze do tego ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 czy Wy tak specjalnie polujecie na siebie w tych wątkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.07.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 z pewnością on nie napluł na mnie nie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.07.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 http://youtube.com/watch?v=-5WTaLnDPY4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryta1981 19.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Tutaj link do artykuł o Actimelu ze "Świata Konsumenta"http://www.swiatkonsumenta.pl/artykul.php?id=496 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 20.10.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 W moim otoczeniu zapanowala epidemia NIE picia mleka... moja lepsza połówka pod namowa znajomych co odstawili z diety mleko, postanowila sprobowac z niedowierzaniem, ze to cos pomoze na te jej rozne dolegliwosci ktore miala... Dodam ze przez 6 lat jak ja znam to 4 lata sie leczyla u alergo- lary-, derma- i innych -logów A przed nasza znajomoscia jeszcze 4 latka.... Mleka pitnego nie cierpiala od dziecinstwa, ale rodzice kazali wiec sie trula.... pol roku temu odstawila mleczko (choc trudno bylo bo to prawie wszedzie jest) i teraz cieszy sie zyciem bez lekarzy.... No i zaraza nie piciem mleka wszystkich dookola... tak czy inaczej ja od mleka jestem uzalezniony i niestety wole miec przeboje zoladkowe niz go nie pic... Dzieki za ten watek, bo juz myslalem ze ja jakis dziwny jestem nie pijac bakteryjek i nie lejac domestosa do kibla po kazdym sikaniu... Mam wrazenie ze niedlugo bedzie taki czas, ze wszyscy wszystko beda sterylnie w domu sprzatac zeby tylko nic nie fruwalo... problem w tym ze pozniej bedziemy tak sterylni i bezbakteryjni ze bedziemy do apteki biegac po rozne drobnoustroje... Staniesz w kolejce a pani przed toba kupi gliste ludzka w tabletkach, a pani za toba jakiegos innego pasozyta... Swoja droga zapytajcie w aptece o Pro bacti 4 albo trilac... to tez bakterie ale taniej wychodzi niz actimel... szczerze polecam przy zatruciu pokarmowym zamiast ranigastu ktory podobno powoduje ze panom nie staje to i owo... Mysle ze powinnismy kontynuowac watek na forum zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.10.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Xiff, nie bądź zazdrosny, ale bardzo lubię Twoją lepszą połówkę. Powtórzę to co napisałem wczesniej: krowie mleko jest dobre dla cielaka. Jeśli lubisz, i możesz to pij. Mało ludzi zdaje sobie sprawę, że mleko im szkodzi, a przypadek Twojej lepszej połówki jest "wodą na mój młyn". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 22.10.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 to nie jest tak ze ja moge.... tez mam efekty uboczne, o ktorych lepiej nie pisac ale chce zjedzenia serka, smietenki parówki (niestety tez z mlekiem) czy czekoladki niestety jest silniejsza niz bol efektow ubocznych "PIJ MLEKO BEDZIESZ KALEKĄ..." pozdro.. ps. wara od mojej lepszej połówki... to tylko był przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts