Basia Cieślak 22.09.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Czy ktoś coś wie, a może ktoś już zainstalował wentylację AERECO? Byłabym wdzięczna za informacje "jak to się je"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.09.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Czy ktoś coś wie, a może ktoś już zainstalował wentylację AERECO? Byłabym wdzięczna za informacje "jak to się je"? Interesuja Ciebie zapewne nawiewnik higrosterowany AERECO. Wiecej informacji na stronach AERECO . Wydaje mi się, że jest to dobre rozwiazanie w przypadku wentylacji grawitacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.09.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 A jeżeli chcesz wiedzieć jeszcze więcej zerknij do wątku ,,Szukam dobrych okien" i zapytaj pchelka... , mnie polecano firmy AERECO lub VENTAIR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.09.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Basiu, mam AERECO w kilku oknach i świetnie się spisują. Swego czasu pojawił się na Forum przedstawiciel tej firmy i nawet sympatycznie oraz fachowo się z nim pisało. Może odszukaj tę dyskusję przez hasło? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 24.09.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 http://www.aereco.com.pl[email protected] - Marcin Gasiński - najlepszy w Polsce [a w każdym razie bardzo sympatyczny i życzliwy] doradca w sprawie wentylacji.Doradca w Warszawie Piotr Fijałkowski - tel 608574333, w Krakowie - Andrzej Jurasiński - tel 606638488, Katowice - Maciej Janicki - tel 606638548 {doradcy mogą być ewentualnie inni - są to adresy z lipca} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts