kracowiak 02.07.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 dostalem taka oferte na zrobienie tarasu:- wylewki 30 zl/m2- hydroizolacja 30 zl/m2czy to sa ceny rynkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 22.07.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 witj ja zapłacilam za taras 11 tyś zł , taras ma 40 m były wylewane lawy itp ( jak pod dom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.07.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 dostalem taka oferte na zrobienie tarasu: - wylewki 30 zl/m2 - hydroizolacja 30 zl/m2 czy to sa ceny rynkowe? A jaki to dokładnie taras, bo coś mało czynności jak dla mnie. Doprecyzuj czy to sama robocizna czy z materiałem. Oraz rozwiń po kilka słów na temat każdego z etapów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.07.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 witj ja zapłacilam za taras 11 tyś zł , taras ma 40 m były wylewane lawy itp ( jak pod dom ) To kawałek grosza. Ja wlaśnie robię sobie sam taras około 35m2 i mam nadzieję w jakiś 3 tysiącach się zmieścić. Ścianki murowane z boczków betonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 22.07.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Taras 30 metrów, plus drugi 12 metrów przed wejściem do domu robię od razu koszt pewnie też ze 7 tysięcy (albo więcej) za dwa (ciężko wyliczyć ile poszło betonu na fundament. Bloczki i piach trochę łatwiej) i tak taniej niż miałbym to robić później. Moja rada lepiej robić tarasy od razu.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.07.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Moja rada lepiej robić tarasy od razuTak samo jak ocieplenie ścian fundamentowych jeżeli ktoś planuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts