tomrol 02.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Mam do wywiercenia w gresie otwory pod umywalke,prosze o rade jakiego wiertla najlepiej uzyc aby nie uszkodzic gresu bo jeden otwor bedzie na rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 02.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 szlifierką robisz * gwiazdę i zagęszczasz promienie tej gwiazdy aż sie zrobi otwór. Ja tak robiłem w grubym gresie wyszło nawet przyzwoicie. Wiertarka to tylko na kołki otwory widia wolne obroty i kulasz bez udaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 02.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 jaka średnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpejczyk 02.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Widia czesto moczona w wodzie tj.co 5sek.wolne obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Albo zainwestuj pare zlociszy i kup sobie specjalny przyrzad do wiercenia na mokro.Oprocz tego nowe wiertlo i oczywiscie nie powinno wlaczac sie udaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.07.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Albo zainwestuj pare zlociszy i kup sobie specjalny przyrzad do wiercenia na mokro.Oprocz tego nowe wiertlo i oczywiscie nie powinno wlaczac sie udaru. ponoć zamiast chłodzenia wodą, należy zastosować terpentynę. Ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomrol 03.07.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Juz jestem po wierceniu,zaopatrzylem sie w wiertlo do szkla,polewalem woda i jakos poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts