markdottir 03.07.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, spodobały mi sie efekty, które mozna uzyskać za pomocą tych farb.Jednak co innego zdjecia, a co innego prawdziwe wnętrza, stąd moje wątpliwosci.Czy ktos stosował te farby?Czy jest zadowolony z efektów?Czy poradzę sobie sama (jestem amatorką) z malowaniem tymi farbami? będę wdzieczna za wszelkie sugestie. http://www.tikkurila.pl/index.jsp?cid=decorative_products&hid=1.1.3.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 03.07.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Zadzwoń do przedstawiciela handlowego (tel znajdziesz na stronie).Oni są na prawdę chętni do pomocy. Załatwialismy sobie ich próbnik kolorów. Przedstawiciel powiedział, że jak się ostatecznie zdecydujemy na ich produkty to mamy zadzwonić i on nam wytłumaczy co i jak stosować, żeby nie było że kupujemy drogi produkt i jesteśmy niezadowoleni z wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 04.07.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 wybieram się, wybieram i mam nadzieję, że będę mogła tam zobaczyć jakieś próby na żywo. Jednak przedstawiciel handlowy, a zwykły uzytkownik to jednak róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 04.07.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 źle mnie zrozumiałaś.nie chodzi mi o "sklep" tylko o ich przedstawiciela handlowego to jest taki gościu co handluje z hurtowniami i sklepami.on powiedział nam że nas douczy, żeby nam fachowcy póxniej nie narozrabiali jesli nie mają doświadczenia z ich farbami.jasne że to co innego niż czerpac z doświadczeń forumowiczów cz coś zobaczyć na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 04.07.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 do tych gości z tej listy?http://www.tikkurila.pl/index.jsp?cid=mazowieckie2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 04.07.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dokładnie tak!mąż dzwonił do jednego z nich.I był bardzo zaskoczony jecho chęcią pomocy i zadowolenia klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlo77 15.07.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 taika daje fajne efekty ,dobrze zeby Ci wytlumaczyl przedstawiciel jak nakladac ,to fakt ze sa chetni i sluza rada ,posiadam certyfikat tikkurili i naprawde firma godna polecenia ,farby maja naprawde wysokiej jakosci ,chociaz nie tanie ,wytlumasz przedstawicielowi co chcesz pomalowac to Ci doradzi jaka farba malowac zeby uzyskac zamierzony efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 06.06.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 No właśnie- czy ktoś ma doświadczenia z farbami taika? Chciałabym uzyskać kolor jasno-stalowy, innymi słowy dosyć jasny szary z połyskiem stalowym - zastanawiam się czy mi sie uda Taiką? Opiszcie swoje doswiadczenia proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 06.06.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Mam doświadczenia z Taiką i uzyskanie jednolitego koloru jest moim zdaniem nieprawdopodobne. Farba jest transparentna i nakładając ją wałkiem widać każde nachodzące na siebie pociągnięcia. Farbę nakładałam zgodnie z propozycją producenta walkiem "na krzyż" i efekt jest fajny. Ciekawe efekty może też dać nakładanie farby specjalną gąbką- taką metodę zastosuję przy następnym malowaniu.Chcąc uzyskać szary metalik należy jako pokład zastosować farbę szarą a następnie wykończyć srebrzystą Taiką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts