art63 03.07.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam Mam dylemat. Przy zakładaniu oczka i napełnianiu wodą wpadło mi do niego z 2 wiadra ziemi i gliny . Nie wiem czy muszę to usunąć ?, czy może tak zostać i to nie przeszkadza ? A może filtry sobie z tym poradzą ? Jak się porusza woda to od gliny robi się zółta - ochyda. A ta ziemia na kamieniach też nie wygląda pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.07.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 prószyć i ohyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bauricho 03.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Oczko pewnie z folii, tak ? Jak ci ta ziemia tam wpadla ? Oczko z siatkobetonu ma wieniec, z folii zakladke tez sie robi szeroka, a gotowe (gowno na max) tez maja scianke porzadna. Ale mniejsza o to, ja bym ja wywalil przed napelnieniem (wlasnie masz juz wode czy nie, bo temat mowi co innego niz post), bo po co filtry meczyc (moze popsuc, nie wiem co masz) i psuc efekt wizualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts