teco 21.07.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Poznań - dałem firmie znajomego do wyceny robociznę płotu typu słupki + siatka na długości 26 metrów. materiał mój. no i walnęli coś takiego: robocizna bez podmurówki - 1500 zł. robocizna wersji z podmurówką - 8000 zł. ceny chyba były po to żeby zniechęcić.. no i udało się: postawiliśmy ze znajomym 11 słupków bez podmurówki w niecałe dwa dni sami może nie wyszło idealnie, ale tak jak jest - wystarczy. jescze tylko zamontować siatkę za jakiś czas. dla porównania - inna firma stawiająca płoty,.. w ogóle nie miała czasu ani chęci zrobić nawet wyceny :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 21.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 jk69, prześlij mi też proszę i jakbyś mogła jakieś zdjęcia tej części ogrodzenia gdzie masz klinkier+sztachety a sztachety kupowałaś olchowe czy świerkowe? Nie chciałam zaśmiecać wątku - ale skoro są inni chętni. 1) pan operuje tylko na południu, na terenie bliskim miejsca zamieszkania czyli gmina Świątniki górne, kraków-swoszowice, zbydniowice i okolice. Nie ma samochodu, więc kłopot z dojazdem 2) ma doświadczenie budowlane z PRL, ale nie jest to fachowiec najwyższej próby, 3) robi b.wolno co nie znaczy, że bardzo dokładnie 4) ma specyficzne poczucie humoru Jeśli jeszcze ktoś ma ochotę, proszę o sygnał, pomogę w kontakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts