yonagold 03.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam mam pełno chwastów między kostką brukową.... Najlepiej byłoby potraktować to Roundupem ale czy da rade zrobić jakąś mieszankę domowej roboty co by nie była tak szkodliwa jak Roundup na bazie glifosatu.... Może jakąś solankę zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 03.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Bedzie sol wylazic. Troszke lipa ze miedzy kostka chwasty, moze lepiej na nowo przelozyc jesli nie jest duzy kawal? Roundup to tez przeciez tylko dorazne rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inez_30 03.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 osobiście nie mam takiego problemu, więc metoda nie jest wypróbowana, ale może tak wrzątkiem? moja teściowa w ten sposób radzi sobie z chwastami na żwirowej ścieżce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts