clover78 03.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam,mam na imię Joannajestem tutaj nowa i jeszcze za bardzo nie wiem co i jak ale postanowilam,że czas zacząć.Budujemy domek od kwietnia 2007 i jesteśmy w stanie surowym zamkniętym.Nie mamy jeszcze tzw.chudziaka i tak naprawdę nie wiem jak to prawidłowo powinno być zrobione.Jeśli ktoś byłby tak dobry to proszę o pomoc.Reszta o budowie czyli cała historia,zdjęcia i problemy większe i mniejsze jak trochę obczaję i znajdę więcej czasu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, mam na imię Joanna jestem tutaj nowa i jeszcze za bardzo nie wiem co i jak ale postanowilam,że czas zacząć.Budujemy domek od kwietnia 2007 i jesteśmy w stanie surowym zamkniętym.Nie mamy jeszcze tzw.chudziaka i tak naprawdę nie wiem jak to prawidłowo powinno być zrobione.Jeśli ktoś byłby tak dobry to proszę o pomoc.Reszta o budowie czyli cała historia,zdjęcia i problemy większe i mniejsze jak trochę obczaję i znajdę więcej czasu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Miło,że pierwszy raz chcesz przeżyć z nami . Wszystkiego Cię nauczymy, tylko się rozluźnij i zrelaksuj . Niezłe macie tępo. A o chudziaku znajdziesz conajmniej 100 tematów i o chłodniku też tylko to już babeczek musisz popytać, bo ja to bym zjadł, ale zrobić to już nie zrobię. I czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.07.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 witaj, Joasiu to ja podobnie jak stuk o tym samym PIERWSZYM RAZIE pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.07.2008 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Wystraszyliście miła dziwczynę. Clover, oni tylko tak żartowałi. My tu jak rodzina, a nawet lepiej, znacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.07.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Wystraszyliście miła dziwczynę. Clover, oni tylko tak żartowałi. My tu jak rodzina, a nawet lepiej, znacznie lepiej. Rozdzina? To dopiero się usmiałem W takim razie mów i stryjku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.08.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Wystraszyliście miła dziwczynę. Clover, oni tylko tak żartowałi. My tu jak rodzina, a nawet lepiej, znacznie lepiej. Też bym chciał jakąś młodą do rodziny. I może mi mówić wuju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Wystraszyliście miła dziwczynę. Clover, oni tylko tak żartowałi. My tu jak rodzina, a nawet lepiej, znacznie lepiej. Też bym chciał jakąś młodą do rodziny. I może mi mówić wuju. Każdy by chciał, ale poczekać trzeba.................. Retrofood to my rodzina jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 kto wie..., kto wie..., gdzieś ze 30 lat temu bawiłem w okolicach Słupska, Darłowa, Darłówka (w "Abrazji")... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts