neck 03.07.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam. Przygotowuje elektrykowi miejsce na przewody. Nie jestem pewien, czy kuje w dobrym miejscu więc wolę zapytać o poradę zanim zrobie coś niepotrzebnie http://img520.imageshack.us/img520/6360/eletrykais4.th.jpg Krótki opis: 1. Tu bedzie przewód przechodził na drugą stronę ściany do łazienki (włącznik światła) 4. Tu będzie pierwszy kontakt 2. Na dole będą 2 kontakty jeden obok drugiego 3. Kolejne gniazko Czy te linie, które namalowałem to dobre miejsca na przewody? czy da się tutaj zrezygnować z któregoś z przewodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 03.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 3 do 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.07.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A nie lepiej to skonsultować z elektrykiem, który będzie robił tą instalację?I dlaczego sam elektryk tego nie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neck 04.07.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 chce mu przygotować podkład pod robote, żeby szybciej skończył, uzgadniałem z nim szczegóły ale widać niewystarczająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kable prowadź pod kątem prostym a nie na skróty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 chce mu przygotować podkład pod robote, żeby szybciej skończył, uzgadniałem z nim szczegóły ale widać niewystarczająco to gdzie on jest, czemu jeszcze nie przyszedł???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 05.07.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 chce mu przygotować podkład pod robote, żeby szybciej skończył, uzgadniałem z nim szczegóły ale widać niewystarczająco Ad czerwone. Czy on znalazł dla Ciebie tylko okienko czasowe 10 minut na przykręcenie gniazdek a ty masz wcześniej wszystko zrobić, chociaż nie wiesz jak??? no chyba że to szwagier co zrobi za darmo, to OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts