Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

gdzie jest krzysztofik?....czyli wątek wołąjący nieobecnych

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 271
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 6 months później...
I gdzie, do jassssnej ... jest Cpt_Q ??????!!!!!!

no ileż można po tych morzach pływać???!!! :evil: :roll:

fresh infos 8) [freshhhhcie.... ;)]

z: 17 kwietnia 2009 01:51

Jasssny Pan Cpt_Q sie buja w tej chwili po Atlantyku, od wyspy do wyspy - aktualnie na Azorach. Ladnie tu, ale ciagle wieje i...buja :/

Co poniektorzy placa ciezkie pieniadze, aby sie tu pobujac, innym z kolei jest za to placone - nie wiadomo co lepsze :)

Ale najmilsze jest to, zem jeszcze nie popadl w otchlan zapomnienia, zatem Daggulko - Twoje zdrowie kieliszeczkiem Madery (zakupionej na ...Maderze trzy dni temu :))

co przekazawszy, odmeldowujem siem ;)

Wiem, Daggulko. Pozwoliłam sobie zażartować, ze względu na tytuł wątku :oops:

A czy Redakcja nie dysponuje może danymi osobowymi z rejestracji? Może mogliby uzyskać jakieś informacje? Mnie też bardzo brakuje tego pirackiego awatara :(

Zniknęła też Kropeczka... Czy nie znali się przypadkiem z Krzysztofikiem? Oboje byli z Olsztyna. Może ktoś ma np. telefon do Kropeczki?

Powiem Ci, że szczerze wątpię czy Redakcja udostępniłaby takie dane . Po drugie - wcale nie wiem, czy Krzysztofik życzyłby sobie żeby go "ścigać" jeśli on nie ma chęci tu zagladać :roll: . Jest jeszcze jedna opcja związana z bardzo nagłym i niespodziewanym zniknięciem z forum , ale na samą myśl sie wzdrygam - więc wolę nie drążyć , co nie znaczy że przestaje go "wołać" , bo mam nadzieje cały czas że do nas wróci :wink: :D .

• 3 months później...

Krzysztofik .... ja pamiętam ...wołam ..... :roll:

Barbossa ...na urlop jedziesz kiedy, hę? cobym nie spanikowała jak w ubiegłym roku :oops: :lol:

Cpt_Q ...wiem, że pływa ... we wrześniu sie nie spotkamy niestety .... nie da rady wrócić ...ale wiem, ze jest i pamięta o forum :wink:

tylko ten Krzysztofik ..... :(