Sloneczko 19.09.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a wyglądam na taką co by mogła zrobić? Ależ skąd! ;) Ale skoro przyjmujesz zakłady że nie wróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 nadal nie ma Krzysztofik'a gogo5660 też zaginął ...w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nadal nie ma Krzysztofika I gdzie, do jassssnej ... jest Cpt_Q ??????!!!!!! no ileż można po tych morzach pływać???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nie wiem, ja kiedys Pawsona szukałam.Sie nie znalazł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 16.04.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a gdzie się joan podziała ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 16.04.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.04.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 I gdzie, do jassssnej ... jest Cpt_Q ??????!!!!!! no ileż można po tych morzach pływać???!!! fresh infos [freshhhhcie.... ] z: 17 kwietnia 2009 01:51 Jasssny Pan Cpt_Q sie buja w tej chwili po Atlantyku, od wyspy do wyspy - aktualnie na Azorach. Ladnie tu, ale ciagle wieje i...buja :/ Co poniektorzy placa ciezkie pieniadze, aby sie tu pobujac, innym z kolei jest za to placone - nie wiadomo co lepsze Ale najmilsze jest to, zem jeszcze nie popadl w otchlan zapomnienia, zatem Daggulko - Twoje zdrowie kieliszeczkiem Madery (zakupionej na ...Maderze trzy dni temu ) co przekazawszy, odmeldowujem siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dziękuję , spokojniejsza jestem no i jakby można przekazać szanownemu że w czerwcu zlot mamy forumowy to już bedzie całkiem super- a niech spróbuje nie być to norrrrmalmie gołymi ręcami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Czy oni się bujają z Krzysztofikiem, że spytam nieśmiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a gdzie się joan podziała ????? mnie teź nikt nie szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.04.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Czy oni się bujają z Krzysztofikiem, że spytam nieśmiało? niestety nie - Krzysztofik to całkiem inna bajka ... zniknął bez śladu rok temu ... jea- Ciebie nie szukam, bo wiem że się krecisz w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Wiem, Daggulko. Pozwoliłam sobie zażartować, ze względu na tytuł wątku A czy Redakcja nie dysponuje może danymi osobowymi z rejestracji? Może mogliby uzyskać jakieś informacje? Mnie też bardzo brakuje tego pirackiego awatara Zniknęła też Kropeczka... Czy nie znali się przypadkiem z Krzysztofikiem? Oboje byli z Olsztyna. Może ktoś ma np. telefon do Kropeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.04.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Powiem Ci, że szczerze wątpię czy Redakcja udostępniłaby takie dane . Po drugie - wcale nie wiem, czy Krzysztofik życzyłby sobie żeby go "ścigać" jeśli on nie ma chęci tu zagladać . Jest jeszcze jedna opcja związana z bardzo nagłym i niespodziewanym zniknięciem z forum , ale na samą myśl sie wzdrygam - więc wolę nie drążyć , co nie znaczy że przestaje go "wołać" , bo mam nadzieje cały czas że do nas wróci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.04.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Kropeczce wysłałam na maila zaproszenie do wątku o spotkanku forumowym ...może sie odezwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 A na grupie olsztyńskiej rzuciłaś temat? http://forum.muratordom.pl/a-moze-grupa-olsztynska,t9429-8400.htm Odnośnie danych osobowych: gdyby ktoś z Redakcji, mając do nich dostęp, poszukał bezpośredniego kontaktu z Krzysztofikiem? Wiadomo, że danych się nie udostępnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.08.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Krzysztofik .... ja pamiętam ...wołam ..... Barbossa ...na urlop jedziesz kiedy, hę? cobym nie spanikowała jak w ubiegłym roku Cpt_Q ...wiem, że pływa ... we wrześniu sie nie spotkamy niestety .... nie da rady wrócić ...ale wiem, ze jest i pamięta o forum tylko ten Krzysztofik ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a gdzie się joan podziała ????? mnie teź nikt nie szuka ...a kto by takiego nygusa szukał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a gdzie się joan podziała ????? mnie teź nikt nie szuka ...a kto by takiego nygusa szukał ? nie które króliczkówny tęsknią z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Baby, to zawsze za żulami tęsknią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.08.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Baby, to zawsze za żulami tęsknią czyżbyś asekurował się na przyszłość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts