daggulka 11.09.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 A Cpt_Q se pływa .... pływa i pływa ... ciekawe ile jeszcze bedzie pływał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.09.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Depi ... ja wiem, że zajęty chopie jesteś ... ale do jasnej cholery ... przyzwyczaiłeś nas do siebie i teraz odpuściłeś .... nieładnie ... a poza tym kulig zimowy omawiamy -- i jak tak bez Ciebie? hę? Krzysztofik .... ja nadal pamiętam ... jesli jesteś ... wróć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Nie ma też Bodzia, tego ciemiężonego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.09.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 bodzio pisuje na śląskiej poezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.09.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 to pewnie mu lepiej, skoro może pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.10.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Cpt_Q .... maila Ci wysłałam .... kulig w styczniu ... mam nadzieje, ze wrócisz do tego czasu bo nie ma opcji coby Cię nie było Depi'ego nie ma , Krzysztofika nie ma ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 rrmi tez nie ma i Aggi i dlugiego dawno nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Retro .... zaś Cie gdzieś wciągło na tydzień ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.12.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Retro .... zaś Cie gdzieś wciągło na tydzień ..... w lesie byłem. remontowali my popartyzanckie szałasy, coby gotowe były. Wojnę z Afganem zapowiadaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 nożesz ... wróciłeś .... nie wiem czy wiesz, ale zostałeś obwołany ekspertem w sexwewontku .... zajrzyj bo tam sodomia i gomoria normalnie sie dzieje .... o , tu: http://forum.muratordom.pl/sex-dla-wtajemniczonych-ciag-dalszy,t175350.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.12.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jaki tam ze mię ekspert... chyba że zabytkowy! nie mylić ze zbytkami... A w ogóle, to ja się nie stosunkowałem na chórze w kościele, czego mocno żałuję, bo miałbym zaliczony komplet dogodnych miejsc, łacznie z zestawem kleju w litrowych puszkach do parkietu i środkiem asfaltowej drogi, nie mówiąc o stacji kolejowej a także plaży w Sierebrianym Borze (w biały dzień zresztą to wszystko) no i w autobusie pełnym ludzi (a to nie było w dzień, tylko o poranku)Wspomnę jeszcze tylko o mrowisku, to akurat było w nocy i o taki pagórek fajnie się opierała... a potem się chwilę zastanawiałem, czemu tak tyłeczek podnosi, jakby mnie chciała całego tam wciągnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.03.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cpt_Q wrócił .... siem ciesze .... zaś do następnego rejsu Krzysztofika nie ma - w kwietniu będzie 2 lata .... w skrzynce czeka wiadomość - wysłana , nieodebrana która wyslałam w lipcu 2008- nie kasuje .... może kiedyś odbierze zawołam .... może mnie usłyszy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts