selimm 08.07.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ns - tez sie gdzieś podział ...no ja nie mogę -pewnie mu ktoś kose sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.07.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no, o ns - ie to też myślałam, ba, nawet o tej godzinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 17.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Schemat jest chyba taki, że forumowicze po wybudowaniu i urządzeniu domu... tracą zapał. Może nawet mają obrzydzenie do wszystkiego co budowlane? Nie zdziwię sie jak my tez "odejdziemy na zawsze" hue , hue coś w tym jest, skoro nawet największych nałogowców "puszcza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Schemat jest chyba taki, że forumowicze po wybudowaniu i urządzeniu domu... tracą zapał. Może nawet mają obrzydzenie do wszystkiego co budowlane? Nie zdziwię sie jak my tez "odejdziemy na zawsze" Czyli muszę się z wami męczyć jeszcze tyle lat? Po prostu super wizja............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.07.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 No to gdzie jest ten Krzysztofik? Barbossę też wcięło ...świetnie ... teraz forumowicze będą sobie tylko cmokać i ciuciać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 No to gdzie jest ten Krzysztofik? Barbossę też wcięło ...świetnie ... teraz forumowicze będą sobie tylko cmokać i ciuciać Straszliwa perspektywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.07.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Ns - tez sie gdzieś podział ...no ja nie mogę -pewnie mu ktoś kose sprzedał NSa zbanowali już dawno. Podobno zawinił, mając wiele nicków... Jakoś mi się ta jego "wina" nie bardzo widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.07.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 teraz forumowicze będą sobie tylko cmokać i ciuciać niech mi no tylko ktoś pociucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 NS[/b]a zbanowali już dawno. Podobno zawinił, mając wiele nicków... Jakoś mi się ta jego "wina" nie bardzo widzi pierwsze słyszę ...opowiedz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.07.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Nie mogę znaleźć tego wątku Wiem że zaczęło się od niegrzecznego maila na czyjąś skrzynkę, podpisaną innym nickiem niż NS, ale stwierdzono że to on był autorem... Dziwi mnie, że banicja trwa tak długo Zapytaj może Ponurego o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 On tera - kolaborant pełną gębą ale, spytam ....bo- gość był aczkolwiek ciekawy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.07.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 miś Kolabor NS[/b]a zbanowali już dawno. Podobno zawinił, mając wiele nicków... Jakoś mi się ta jego "wina" nie bardzo widzi doskonale wiesz, że nie za nicki, tylko za groźby pod adresem jednej z Forumowiczek, wysłane spod jednego z nicków z których korzystał 'ns' i potwierdzone groźbami wystosowanymi już bezpośrednio przez samego 'ns' o sprawie wie indagowana Forumowiczka oraz moderatorzy Wiem że zaczęło się od niegrzecznego maila na czyjąś skrzynkę, podpisaną innym nickiem niż NS, ale stwierdzono że to on był autorem... decyzję ostateczną podjęła Redakcja, ja mogę powiedzieć tyle, że zgodność była niemal 100% w tej konkretnej sprawie sprawdzaliśmy różne wersje, i dowody świadczą przeciwko ns-owi także to, że z jednego kłamstwa wpadał w kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 o sprawie wie indagowana Forumowiczka niech zgadnę ...niespełniona miłość tyle czasu (niektórzy już się wybudowali ) a ten -dalej swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 jezzzuuu ... a mi to nikt na skrzynkę nie pisze ... totalna ignorancja ale co się dziwić ... smoki nie żyją długo i szczęśliwie ...niech mnie ktoś przytuuuuuliiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.07.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Co prawda nie na skrzynkę ale od serca;nie każde forum odwiedzają smoczyce-czuj się potrzebna ,przytulona i doceniona jak smoczki w dzieciństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.07.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 miś Kolabor doskonale wiesz, że nie za nicki, tylko za groźby pod adresem jednej z Forumowiczek, wysłane spod jednego z nicków z których korzystał 'ns' Może i kiedyś wiedziałam, ale zapomniałam Czy ta kara jest wieczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 21.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 miś Kolabor NS[/b]a zbanowali już dawno. Podobno zawinił, mając wiele nicków... Jakoś mi się ta jego "wina" nie bardzo widzi doskonale wiesz, że nie za nicki, tylko za groźby pod adresem jednej z Forumowiczek, wysłane spod jednego z nicków z których korzystał 'ns' i potwierdzone groźbami wystosowanymi już bezpośrednio przez samego 'ns' o sprawie wie indagowana Forumowiczka oraz moderatorzy Wiem że zaczęło się od niegrzecznego maila na czyjąś skrzynkę, podpisaną innym nickiem niż NS, ale stwierdzono że to on był autorem... decyzję ostateczną podjęła Redakcja, ja mogę powiedzieć tyle, że zgodność była niemal 100% w tej konkretnej sprawie sprawdzaliśmy różne wersje, i dowody świadczą przeciwko ns-owi także to, że z jednego kłamstwa wpadał w kolejne Kolegium redakcyjne poświęcone podtatusiałemu etatowemu zażenowaczowi? To martyrologia czy bufonada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.07.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 to ...flamenco.. aaaa....forumowy Czereśniak to na jakiś czas -czy na stałe... tego relaksa dostał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 miś Kolabor doskonale wiesz, że nie za nicki, tylko za groźby pod adresem jednej z Forumowiczek, wysłane spod jednego z nicków z których korzystał 'ns' Może i kiedyś wiedziałam, ale zapomniałam Czy ta kara jest wieczna? Tą "Forumowiczka" bylam ja. Nie żadałam nigdy "bana" dla NS a jedynie przesylalam kolejne (nie wszystkie) prywatne wiadomosci do Redakcji (i Ponurego) Mimo tego ze nigdy nie pisalam ze maja ns zablokowac - nie ukrywam że ban mnie cieszy. Nie wiem czy bedac na moim mniejscu chcielibyscie dostawac "uroczych" wiadomosci typu: " masz 1 dzien na wyjasnienie calej sytuacji bo mnie popamietasz" , "zegar tyka, pamietaj o tym!" " korci mnie zeby zobaczyc twoja mine jak stane pod twoimi drzwiami" "ucieszylabys sie gdybym cie odwiedzil?" i innych w podobnym klimacie - przy swiadomosci ze kolega NS vel gildia vel dvd45 vel pare innych nickow - zdobył gdzieś wiedze gdzie pracuje oraz jaki jest nr mojego sluzbowego telefonu i ze poswiecil bardzo duuuzo czasu i zachodu zeby te dane zdobyc - wcale mi nie bylo do smiechu. :/ I naprawde nie życze nikomu takiej sytuacji i takich "privów" Akurat ten temat jest mi kompletnie nie do zartów. Moze inni by to olali i uznali ze to tylko takie gadanie ale mnie to nie bawiło. I mam cholerna nadzieje ze mu przywalili tego bana dozywotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.07.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Fakt... Nieciekawie to wyglądało, a cały czas robił wrażenie że tęskni za Twoją obecnością (często się na forum o Ciebie dopytywał), że po prostu mu się bardzo podobasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts