Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

gdzie jest krzysztofik?....czyli wątek wołąjący nieobecnych

Recommended Posts

• Odpowiedzi 271
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

miś Kolabor :lol:

NS[/b]a zbanowali już dawno. Podobno zawinił, mając wiele nicków... Jakoś mi się ta jego "wina" nie bardzo widzi :roll:

doskonale wiesz, że nie za nicki, tylko za groźby pod adresem jednej z Forumowiczek, wysłane spod jednego z nicków z których korzystał 'ns' i potwierdzone groźbami wystosowanymi już bezpośrednio przez samego 'ns'

o sprawie wie indagowana Forumowiczka oraz moderatorzy

Wiem że zaczęło się od niegrzecznego maila na czyjąś skrzynkę, podpisaną innym nickiem niż NS, ale stwierdzono że to on był autorem...

decyzję ostateczną podjęła Redakcja, ja mogę powiedzieć tyle, że zgodność była niemal 100%

w tej konkretnej sprawie sprawdzaliśmy różne wersje, i dowody świadczą przeciwko ns-owi

także to, że z jednego kłamstwa wpadał w kolejne

NS[/b]a zbanowali już dawno. Podobno zawinił, mając wiele nicków... Jakoś mi się ta jego "wina" nie bardzo widzi :roll:

doskonale wiesz, że nie za nicki, tylko za groźby pod adresem jednej z Forumowiczek, wysłane spod jednego z nicków z których korzystał 'ns' i potwierdzone groźbami wystosowanymi już bezpośrednio przez samego 'ns'

o sprawie wie indagowana Forumowiczka oraz moderatorzy

Wiem że zaczęło się od niegrzecznego maila na czyjąś skrzynkę, podpisaną innym nickiem niż NS, ale stwierdzono że to on był autorem...

decyzję ostateczną podjęła Redakcja, ja mogę powiedzieć tyle, że zgodność była niemal 100%

w tej konkretnej sprawie sprawdzaliśmy różne wersje, i dowody świadczą przeciwko ns-owi

także to, że z jednego kłamstwa wpadał w kolejne

Kolegium redakcyjne poświęcone podtatusiałemu etatowemu zażenowaczowi? :o To martyrologia czy bufonada?

doskonale wiesz, że nie za nicki, tylko za groźby pod adresem jednej z Forumowiczek, wysłane spod jednego z nicków z których korzystał 'ns'

Może i kiedyś wiedziałam, ale zapomniałam ;)

Czy ta kara jest wieczna?

Tą "Forumowiczka" bylam ja.

Nie żadałam nigdy "bana" dla NS a jedynie przesylalam kolejne (nie wszystkie) prywatne wiadomosci do Redakcji (i Ponurego)

Mimo tego ze nigdy nie pisalam ze maja ns zablokowac - nie ukrywam że ban mnie cieszy.

Nie wiem czy bedac na moim mniejscu chcielibyscie dostawac "uroczych" wiadomosci typu:

" masz 1 dzien na wyjasnienie calej sytuacji bo mnie popamietasz" , "zegar tyka, pamietaj o tym!" " korci mnie zeby zobaczyc twoja mine jak stane pod twoimi drzwiami" "ucieszylabys sie gdybym cie odwiedzil?" i innych w podobnym klimacie - przy swiadomosci ze kolega NS vel gildia vel dvd45 vel pare innych nickow - zdobył gdzieś wiedze gdzie pracuje oraz jaki jest nr mojego sluzbowego telefonu i ze poswiecil bardzo duuuzo czasu i zachodu zeby te dane zdobyc - wcale mi nie bylo do smiechu. :/

I naprawde nie życze nikomu takiej sytuacji i takich "privów"

Akurat ten temat jest mi kompletnie nie do zartów. Moze inni by to olali i uznali ze to tylko takie gadanie ale mnie to nie bawiło.

I mam cholerna nadzieje ze mu przywalili tego bana dozywotnio :evil: :evil: :evil: